Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
zen031
Ukupno postova: 1236
Spol: Muško Muško
Post Postano: 16.11.2009. 12:15 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Previdio sam "audi".

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 16.11.2009. 16:46 
Naslov:  

o bože dragi zen pa ja mislim da se svakom normalnom sere od tebe, tvojih izjava, od toga kolko se praviš pametan i toga što pišeš kao da si ispo iz 20ih godina prošlog stoljeća. majko isusova (dugo nisam piso po forumu al mi se stvarno povraca od tvojih postova, kolko god se trudio da me ne zivciras, ovo je prestrasno) xD xD xD

zen031
Post Postano: 16.11.2009. 16:56 
Naslov:  Re: Offtopic

Meni je ovo kompliment, a da se ti ili netko poput tebe slaže sa mnom, zabrinuo bih se. Ipak, ne povraća mi se od tvojih izjava i načina na koji ih iznosiš, nego su mi obje informacije izuzetno korisne. Od muzikice kakvu stvaraš sa svojim bendićem, ili si stvarao, e od tog mi se već povraćalo.

I zamisli, ima "normalnih" kojima se ne "sere" od ovog što pišem.
Ja znam da je lakše kad utvrdiš da ima netko jednako glup/pametan, nepismen/pismen i inteligentan/neinteligentan kao i ti, lakše se živi. Pa još kad se zajedno smijete nekom tko kaže nekakav kompliciran izraz poput:" logička pogreška", ma nema većeg veselja.
A s obzirom na način na koji ti i tvoj forumski pajdaš pišete, ne bih se usudio okladiti da niste ista osoba.

Oprosti ako sam te previše namučio sa zavisno i nezavisno složenim rečenicama, zarezima, točkama, navodnicima, pokojom dvotočkom, ali ja se, eto, ne znam izražavati kao neandertalac.

Bok.

audiworld

Ukupno postova: 2078
Post Postano: 16.11.2009. 20:17 
Naslov:  

forumski pajdaš... meni se isto sere od tebe... ti nisi pametan...ti samo želiš ispast pametan... tebe čovjek ''išamara'' tvojim glupim izjavama... tako da na kraju pišeš gluposti tipa : Dosadan si... itd. baš kad te čovjek fino sprca...

rekao sam ti..bacat spinove...e, to treba znati.. a ti ne znaš..tvoj domet je ''logička pogreška''

ahaha. i to je kompliciran izraz??? ahaha... pa za tebe možda je.. za neke normalne nije.. al neka...

kad već ideš po knjizi iz logike..pročitaj ju do kraja...pa onda seri.. ovako... fale ti neka poglavlja...

i 3. put te molim.. NEMOJ VIŠE PISATI

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 16.11.2009. 20:20 
Naslov:  

OFFTOPIC osijek031.com smile osijek031.com smile

Ukupno postova: 2078
Post Postano: 16.11.2009. 20:22 
Naslov:  

da... obrisaše nam postove:-D

Post Postano: 16.11.2009. 20:22 
Naslov:  

Ma možeš me molit sto godina.
Nemate obojica po dva žuta bez veze.
"Kompliciran izraz"; riječi se ne vade tako iz konteksta; odnosi se na vama kompliciran izraz.

I zaista mi puno znači da se ne slažem s ovakva dva genijalca.

Bok. Odo ja u Bosnu kod Bajre na suđuke.

Zadnja promjena: zen031; 16.11.2009. 20:34; ukupno mijenjano 1 put.

Uma

Ukupno postova: 4727
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 16.11.2009. 20:24 
Naslov:  

eo da se pridružim klanu sa dva žutaaaaaaa ahahaha buuuahahaha mi smo najbolji,., naj sve mi! mi! ja ! ja! hehehehe!!!

Post Postano: 16.11.2009. 23:35 
Naslov:  

zen031 je napisao/la:
Ma možeš me molit sto godina.
Nemate obojica po dva žuta bez veze.
"Kompliciran izraz"; riječi se ne vade tako iz konteksta; odnosi se na vama kompliciran izraz.

I zaista mi puno znači da se ne slažem s ovakva dva genijalca.

Bok. Odo ja u Bosnu kod Bajre na suđuke.

e moj zene/zenu, kako oćeš, ruga ti se pola foruma i još se nisi obriso xD

i vidiš kolko si nesposoban i koliko ne znaš ništa suvislo napisati da bi nekog spustio nego odmah "sere mi se od glazbe koju stvara ili je stvarao tvoj bendić" pa kakve veze, pobogu sad ima moj bendić xD xD ovdje se radi o tvom pametovanju, ja bih ti preporučio da si nabaviš prijatelje, život, zabavu, podigni glavu, neće ti nitko ništa..
umjesto da te vječito samog viđam vani sa onim kačketom, pognute glave, veseli se,bit će ti lijepo, nećeš imat potrebu pravit se ovoliko pametan po forumima, svijet je lijep.. prije sam mislio da se samo ja svadam s tobom (posto sam ja prije provocirao namjerno, sad se trudim ne raditi to) ali malo malo pa vidim da se ti s nekim prepires i pametujes.. opusti se, neki od nas jako uživaju u životu, možda i imaju, MOŽDA 2-3 knjige manje pročitane ali više prijatelja i zadovoljstva u životu sigurno Smile.. opusti se!

Post Postano: 16.11.2009. 23:42 
Naslov:  

Ajde nemoj se bavit sa mnom, uopće me ne poznaš, pričali smo 2 puta 2 minute, a sad ćeš mi ti držat prodike kakav sam i koliko imam prijatelja. Da si bolje pogledao, vidio bi da sam 99% puta nasmijan, bavim se glazbom, imam hrpu prijatelja, malo malo idemo negdje izvan grada biciklima, itd...

I ti si se meni našao držat predavanja o nekakvoj pristojnosti i tome kako se meni pola foruma ruga, i kako se ja sa svima tu prepirem, što nije istina.

Eto, danas me uhvatila prehlada pa gledam filmove, a u međuvremenu imam priliku odgovoriti na postove na forumu.

Bavi se sam sa sobom.

Zadnja promjena: zen031; 16.11.2009. 23:44; ukupno mijenjano 1 put.

zla_tratinčica

Post Postano: 16.11.2009. 23:44 
Naslov:  

zen031 je napisao/la:
Ajde nemoj se bavit sa mnom, uopće me ne poznaš, pričali smo 2 puta 2 minute, a sad ćeš mi ti držat prodike kakav sam i koliko imam prijatelja. Da si bolje pogledao, vidio bi da sam 99% puta nasmijan, bavim se glazbom, imam hrpu prijatelja, malo malo idemo negdje izvan grada biciklima, itd...

I ti si se meni našao držat predavanja o nekakvoj pristojnosti i tome kako se meni pola foruma ruga, i kako se ja sa svima tu prepirem, što nije istina.

Bavi se sam sa sobom.

ne bavim se ja tobom, nedaj bože..

ćao! <3

Post Postano: 16.11.2009. 23:45 
Naslov:  

Ja bih rekao da se baviš, štoviše iznosiš neistine, al mi do tvog mišljenja baš i nije stalo, tak da...

Mogao sam ja napisat da te uvijek vani vidim mrtvog pijanog. Al,eto, nisam s tobom 24 sata na dan pa neću reć da si uvijek mrtav pijan.

Zadnja promjena: zen031; 16.11.2009. 23:47; ukupno mijenjano 1 put.

zla_tratinčica

Post Postano: 16.11.2009. 23:46 
Naslov:  

zen031 je napisao/la:
Ja bih rekao da se baviš, štoviše iznosiš neistine, al mi do tvog mišljenja baš i nije stalo, tak da...

pa eto, što se primaš onda i opravdavaš xD

ćao#2 <3

xD

Post Postano: 16.11.2009. 23:51 
Naslov:  

Pa normalno da ću reagirat kad govoriš neistinu.

Ajd.

zla_tratinčica

Post Postano: 16.11.2009. 23:52 
Naslov:  

zen031 je napisao/la:
Pa normalno da ću reagirat kad govoriš neistinu.

Ajd.

pa to je moje mišljenje, nemoj mi se sekirat xD

ćao # 3 <3

Skoči u forum: