| Autor |
Poruka |
|
root
Ukupno postova: 548 Spol:  Muško
|
Novoselić se ponaša kao šerif ,uživa u svim blagodatima koje mu dozvoljava ta funkcija direktora.Također se može reći da i njegovi podanici uživaju u istom.Vrlo je vješt govornik i zna skrenuti pozornost na nebitne stvari .Boli njega k...c za radnike kad on ima sklopljen pakt sa grackim ocima (vladajučom garniturom) zna da ima zaleđinu i podoban je igrač za sve političke stranke."Kako koja vojska dođe ja sam vaš" Mislim da nije u redu što svoju nesposobnost prebacuje na tog Lijića ,ali on je takav igrać zavadi pa vladaj .Vidim da mu socijalni inžinjering nije stran dapaće vrlo se dobro služi s njime zato je i egzistirao svo ovo vrijeme kao glavna faca. |
|
|
|
|
|
 |
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
Pa svima je jasno da je priča o minusima samo - priča. novoselić ima bjesan auto i još bjesniji gliserčić al mu to nije dosta. [uklonjeno]. E pa čestitke onima koji su ih doveli na vlast... Još malo pa će nam uvesti i naknadu za pravo hodanja gradskim ulicama. |
|
|
|
|
|
 |
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
E pa čestitke onima koji su ih doveli na vlast... Još malo pa će nam uvesti i naknadu za pravo hodanja gradskim ulicama.
|
na vlast su ih doveli biraci. Oni su vec vladali i znalo se kako vladaju .,.. glupo je bilo ocekivati da ce ovoga puta biti drugacije |
|
|
|
|
|
 |
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Meni nije jasno. Hoćeš reći, gradske firme, pa tako i Vodovod, zapravo izvrsno posluju, na računima talože milijune, a direktori i gradska vlast bezočno lažu da su firme pred bankrotom, pa samim tim i bespotrebno poskupljuju, daju otkaze, smanjuju povlastice i poduzimaju sve ostale popularne poteze?
Ako si, Hsp-ovče, u pravu, imamo na djelu najveće glupane u povijesti politike, ljude koji se mazohistički trude postati nepopularnima. Ili pak imamo na forumu jednog (izbrisano). |
|
|
|
|
|
 |
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Meni nije jasno. Hoćeš reći, gradske firme, pa tako i Vodovod, zapravo izvrsno posluju, na računima talože milijune, a direktori i gradska vlast bezočno lažu da su firme pred bankrotom, pa samim tim i bespotrebno poskupljuju, daju otkaze, smanjuju povlastice i poduzimaju sve ostale popularne poteze?
|
Ja bi prije rekao da je kod nas praksa za svoju nesposobnost optuzivati 'bivsu vlast' ... i time opravdati sve svoje postupke.
Tako i HDZ vec godinama za sve svoje neuspjehe optuzuje cetverogodisnji mandat koalicije. |
|
|
|
|
|
 |
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
pa kad se pogleda da su prije izbora spustili cijenu za 10%, samo zato da bi se bivša vlast omilila biračima igrajući na socijalnu notu, normalno da se poslje izbora vraća na staro/novo koje je još gore i skuplje, jel takve poslovne ideje su totalna dubioza. ista stvar i sa gpp-om, prije izbora, besplatno ove karte, one karte, a gle sad... a okrivljuje se nova vlast. pa sve ej to počelo od đapića i njegovih. da je đapić dobio izbore, ne bi izmislio toplu vodu, nego bi vukao ist te poteze, ili nas još više bacio u dubiozu. ali eto njega sad, uživa kako kaže u zasluženoj mirovini. možda sa sanaderom zajedno pije čajić negdje... |
|
|
|
|
|
 |
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Možda BI možda NE BI ...  |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
 |
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
@TataMata
tebi je to možda smiješno, meni ne |
|
|
|
|
|
 |
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
@W.M. Felt - pa pogledaj izjave istog tog Novoselića tamo pred kraj prošle godine i na početku ove godine, kada su ga na sva usta svi (njegovi naravno  ) hvalili kako Vodovod posluje u plusu, a najviše on sam. Pa odakle sada toliki minusi? Kako je i Ingo sam rekao - za svoju nesposobnost najlakše je optuživati bivše. Upravo sm to mislio pod tom rečenicom. Čudno da jedan veliki W.M. Felt nije shvatio... Zaista ćčudno. Mora da se i Felt negdje omastio dobrano u novoj vlasti pa odjedanput ne shvaća što su pisci htjeli reći... |
|
|
|
|
|
 |
|
astec Ukupno postova: 210 Spol:  Nebitno
|
|
|
_________________ Nemojte tako - pa Strijelac je neutralan  |
|
|
|
 |
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...ti očito ne praviš razliku od redovnog obnavljanja cesta i pločnika što je dužnog svake vlasti i nekakvih kapitalnih ulaganja...najjači ste kad kažete koliko se novih i kapitalnih ulaganja napravilo....a-ha, jest: prazna dvorana, staza za nordijsko hodanje, tramvaj u tamo vamo....i tak to.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
 |
|
astec Ukupno postova: 210 Spol:  Nebitno
|
A tko to mi? Pa ja nisam u HSP-u do par dana prije drugog kruga bio sam u HDSSB-u  ili još bolje - obarni onaj komentar: Da ali mi to ne smijemo priznati  |
|
_________________ Nemojte tako - pa Strijelac je neutralan  |
|
|
|
 |
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
jeste uočili činjenicu da bivši direktor Lijić po preuzimanju finkcije nije dava nikakve izjave (il ih bar ja nisam vidio -pogotovo ne u Glasu) o nasljeđenom stanju iza Novoselića? meni je malo sumnjivo da netko toliko može napraviti minusa u samo nekoliko mjeseci al opet, s obzirom na predizborno stanje vjeropjatno se malo previše pretjeralo sa donacijama |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
 |
|
root
Ukupno postova: 548 Spol:  Muško
|
Lijić prvo što je napravio kad je preuzeo VODOVOD je pozvao financisku da se utvrdi pravo financisko stanje firme i zbog tog njegovog postupka su neke osobe išle u policiju na obavjesni razgovor.Naravno da je dao izjavu u medijima bilo je na TV-u.Istina je da je firma u gubitku oko petnaest milijuna ali to je navodno onaj dio poslovanja koji je ugovoren ali se nije realizirao iz nekih razloga ,možda su te neke firme odustale od daljnjeg poslovanja sa VODOVOD-om .Neki misle da je to zbog odlaska Novoselića koji je sklapao ugovore.Meni je zanimljivo to kako si je Novoselić prije odlaska isplatio otpremninu od nekih 200,000 kn i onda nakon par mjeseci se ponovo vrati kao direktor .Mislim da bi trebao vratiti tu otpremninu ali svi znamo da se takvo poštenje u njemu ne može naći.Lijić je uštedio firmi oko sto i nešto tisuća kuna za mjesec dana i to na taj naćin da je naredio da sva službena vozila poslje tri sata moraju biti parkirana u firmi ,a ne da se okolo vozika i ide u šopinge na račun firme.Smjenio je cijelu garnituru sndikalista koji su godinama drk... ku..c i primali super plaću.Nakon toga je pokrenuo sistematizaciju radnih mjesta i realizaciju kolektivnog ugovora jer VODOVOD je jedina firma u Osijeku koja ga nema.Sve je to odrađeno na legalan i zakonit način prvo od glasovanja za predstavnika sindikata do njegovih zamjenika itd.Lijić je bio svjestan da neće dugo biti na čelu VODOVOD-a zato je htjeo sve to srediti tako da ti radnici i kad odu u mirovinu dobiju nekakvu otpremninu.Dakle sve je sredio koliko je mogao ,a onda dolazi taj famozni Novoselić nazad u firmu i shvati da su svi njegovi podanici premješteni na druga radna mjesta i da jadni ne mogu više se vozikati sa službenim autima kud god žele .Tada je je sve vratio na početne postavke "reset" .Sve je vratio osim svojih ljudi u sindikat i to ga je.e strašno ,zato je odlučio prkositi tako što se uopče nepridržava onoga što je u kolektivnom ugovoru navedeno.Jednostavno ignorira sindikat i ponaša se kao da je to njegova firma.Nakon svega toga što je učinio daje izjave kako če on napraviti novu sistematizaciju radnih mjesta i da sljedi reorganizacija firme ma samo si možete zamisliti na šta će to ličiti.Od kad se vratio ljudi su totalno psihički potonuli ,ali ne svi njegovi igrači su opet zasjali u punom sjaju.
"This is our world now. The world of the electron and the switch; the beauty of the baud. We exist without nationality, skin color, or religious bias. You wage wars, murder, cheat, lie to us and try to make us believe it's for our own good, yet we're the criminals. Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. I am a hacker, and this is my manifesto. You may stop me, but you can't stop us all." |
|
|
|
|
|
 |
|
Stipe2 Ukupno postova: 51 Spol:  Muško
|
Yes!!! napokon netko tko zna detalje i nema dlake na jeziku!
Sve je istina i potpuno se slazem!!! |
|
|
 |
 |
|
|