Autor |
Poruka |
noj u bemveu
Ukupno postova: 367 Lokacija: Guantanamo Spol: Nebitno
|
Hummin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Vidiš u pravu si . Ti svećenici za oltarom seru kako treba pravit djecu . No nisu svjesni kako je to skupo...
Pitam se znaju li oni kako se djeca prave uopće
|
ako je onaj svećenik (ne znam mu sad ime, al ono.. luđak žešći) u Latinici prije par mjeseci onako sa sigurnošću mogao tvrditi da natalitet hrvatske opada zato što "žena u krevetu leži kao klada" - onda teško da ne znaju...
ma vjerojatno su i prakticirali.
možda ne na ženama...
al ima na svijetu ovaca, koza..
na kraju krajeva - djece koja dolaze na vjeronauk... |
|
_________________ daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, kikiriki daj!
tko je najbolji? NOJ! tko je najbolji? NOJ! |
|
|
|
noj u bemveu
|
Hummin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
puki je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a najvaznija briga klera je da je narod sretan i nasmijesen...eto.
|
Sretan, nasmješen i siromašan.
|
ali bogat duhom.
i kako ono ide:
blago siromasima, njihovo je kraljevstvo nebesko. |
Zadnja promjena: noj u bemveu; 16.01.2006. 15:59; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, kikiriki daj!
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
noj u bemveu je napisao/la: ›
ako je onaj svećenik (ne znam mu sad ime, al ono.. luđak žešći) u Latinici prije par mjeseci onako sa sigurnošću mogao tvrditi da natalitet hrvatske opada zato što "žena u krevetu leži kao klada" - onda teško da ne znaju...
ma vjerojatno su i prakticirali.
možda ne na ženama...
al ima na svijetu ovaca, koza..
na kraju krajeva - djece koja dolaze na vjeronauk...
|
HAHAHAHAHAHAHA jebote morat ću počet pratit Latinicu!!! hahahaha ovo je divno |
|
|
|
|
|
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol: Muško
|
MA dobro opće je poznato da svećenisi kad kad uz hostiju vole ponuditi i kitu , to je opće poznato.
No nisu svi takvi....
A što se tiće latinice, pa i one o natalitetu, sam urednik Denis Latin uvijek zna pozvati kompetentne morone da govore o nekim stvarima. |
|
|
|
|
|
noj u bemveu
|
osobito kad je crkva u pitanju.
to je zato što mu nije dala da postane svećenik.
a to je htio jednom davno.
lol |
|
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Danas sam na poslu imala zanimljivu diskusiju na ovu temu. Jedan je kolega kometirao - sirote prositutke s tim uvoznim, kineskim kondomima, one bi najviše nagrabusile pa bi to opet bilo nepovoljno - dobro, natalitet bi se povećao, ali povećao bi se i broj djece bez roditelja.
Onda mi palo na pamet da bi se i tu moglo doskočiti. Npr., ako se baviš takovim zanimanjem poput prositucije, lijepo doneseš potvrdu o zapošljavanju u toj branši, pa onda vlada posebnim dekretom odobri da se za tu profesiju mogu uvoziti kondomi i iz Njemačke npr. ili Velike Britanije.
Pazi, ja sve ovo ozbiljno. Ne zezam se, možda bih trebala pisati premijeru ili predsjedniku.... makar i predsjedniku sabora |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Hummin
|
ozana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Danas sam na poslu imala zanimljivu diskusiju na ovu temu. Jedan je kolega kometirao - sirote prositutke s tim uvoznim, kineskim kondomima, one bi najviše nagrabusile pa bi to opet bilo nepovoljno - dobro, natalitet bi se povećao, ali povećao bi se i broj djece bez roditelja.
Onda mi palo na pamet da bi se i tu moglo doskočiti. Npr., ako se baviš takovim zanimanjem poput prositucije, lijepo doneseš potvrdu o zapošljavanju u toj branši, pa onda vlada posebnim dekretom odobri da se za tu profesiju mogu uvoziti kondomi i iz Njemačke npr. ili Velike Britanije.
Pazi, ja sve ovo ozbiljno. Ne zezam se, možda bih trebala pisati premijeru ili predsjedniku.... makar i predsjedniku sabora
|
Ili recimo da se kod nas poćnu proizvoditi
Zamisli dođe u trgovinu i kupiš kondome pod imenom CroKondom. Čemu uvoziti kad možemo pokrenuti proizvodnju. Jest da bi takav kondom koštao 50 kn, ali kvaliteta se plaća |
|
|
|
|
|
ozana
|
Hummin je napisao/la: ›
Ili recimo da se kod nas poćnu proizvoditi
Zamisli dođe u trgovinu i kupiš kondome pod imenom CroKondom. Čemu uvoziti kad možemo pokrenuti proizvodnju. Jest da bi takav kondom koštao 50 kn, ali kvaliteta se plaća
|
Ma da, marža bi garant bila astronomska Čuj, dok bi to prošlo kroz ruke nekog ujaka, kuma, prijatelja, saborskog zastupnika i slično... ma kojih 50 kn, popelo bi se to i malo više |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Hummin
|
Hoćeš reći da bi bio toliko skup, da bi ga jednostano bila šteta upotrijebiti. |
|
|
|
|
|
noj u bemveu
|
haha
na kraju bi počeli koristit obične vrećice
pa ih zategnuli onom gumicom što se stavlja na staklenke domaće kisele paprike
i molili boga da ne kliznu, ne puknu, ne žuljaju i ostalo
a zapravo, rješenje je skroz jednostavno...
balone za kondome!
|
|
|
|
|
ozana
|
|
|
|
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
Treba povečati stopu pdv-a na kontracepcijska sredstva i smanjiti za alkoholna pića (mislim da je jasno na što ovdje ciljam ) i spustiti cijene goriva -treba skupiti tu lovu, malo-malo pa na kopiku, pa to košta, pa moram i ugasiti motor jer treba štediti pa se smrzavamo. Ali dobro ima i to dobru stranu-treba se na drugi način ugrijati, body heat...I izgraditi više tih mračnih parkirališta, sastajališta, drveča, grmova... |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
ozana je napisao/la: ›
E, bešga, leteći, kao da naše cure savršenom šminkom ne znaju napravit kose oči
|
Ne misli Leteci na sminku, vec na cinjenicu da se kod azijatkinja seksualni vrhunac cesto manifestira spontanim placem...zar ne, matori? |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Allende je napisao/la: ›
teci na sminku, vec na cinjenicu da se kod azijatkinja seksualni vrhunac cesto manifestira spontanim placem...zar ne, matori?
|
takozvani spontani plac je demonstracija dobro poznatog fakta da asians imaju mali "alat", taj zenski plac je vecinom od muke... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
ozana
|
|
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
|
|