| Autor | Poruka | 
| doris_os_94 Ukupno postova: 9 Lokacija: osijek Spol:    Žensko  | 
| 
 naravno, evo i razumnih ljudi..  ..

.vikend u o2...svaki ...to pre...a ljeti vani, uživancija..  |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| OpenFire7 Ukupno postova: 1 Lokacija: Sarajevo Spol:    Muško  | 
| 
 Nemam neko posebno mjesto gdje volim izlaziti, ali to nisu kafane i nocni klubovi. Najvise volim izaci sa drustvom negdje na kafu, na neko najobicnije mjesto - jer nam to ne igra nikakvu ulogu, nije nam bitno.   |  
|  |  
| _________________
 besplatne vip igrice  barbi igre
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Monstrum 
 Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:    Muško  | 
| 
 izlazim na groblja gdje prevrćem stećke pod utjecajem alkohola i opijata kojekakvih. najbolji izlazak u grad mi je kad se kod kolege naločemo domaće rakije, poližemo paklo elezdea i odemo na groblje, isprepadamo se pa se vratimo nazad i pijemo vodu dok ne dođemo sebi. kad dođemo sebi opet se nalijemo rakije i navučemo spida i odemo na cajke, tamo se potučemo pa se nazad vratimo kod lege. tu već bude oko 10 naveče. onda se nalijemo rakije i zapalimo DŽOJNT. sve lepo znaš kako. pa se vratimo na groblje i pijemo rakiju na groblju jer diš dalje pit rakiju ak ne na groblju. |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| audiworld 
 Ukupno postova: 2078 Spol:    Nebitno     | 
| 
 izlazim na ulicu |  
|  |  
| _________________
 .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine.....  volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima
 |  | 
	|  | 
|  | 
| FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol:    Žensko  | 
| 
 Ne izlazim prečesto, a kada izlazim najčešće je to u Big Ben... eventualno Top, Teatar, Bastion... ali Big Ben dobrano vodi (možda je tome razlog Tomislav    ) |  
|  |  
| _________________
 „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“
 |  | 
	|  | 
|  | 
| zla_tratinčica 
 Ukupno postova: 1330 Spol:    Nebitno     | 
| 
 u zadnje vrijeme ne izlazim često jer je grad propao, kad izađem, odem u kesten, sound, nekad tufnu i to je uglavnom to u Osijeku.. počeo sam skupljati novce i rađe jednom mjesečno otići kod nekog prijatelja u drugom gradu na vikend nego u ovom šrotu biti.. |  
|  |  
| _________________
 ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit.
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Sir William Ukupno postova: 360 Spol:    Muško  | 
| 
 prije ex ili mini, sada dan i noć ili el pan..   |  
|  |  
| _________________
 Sir William
 |  | 
	|  | 
|  | 
| -nella- 
 Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol:    Žensko    | 
| 

| 
Ne izlazim prečesto, a kada izlazim najčešće je to u Big Ben... eventualno Top, Teatar, Bastion... ali Big Ben dobrano vodi (možda je tome razlog Tomislav    )
 |  
Jučer bila tamo na cugi... Konobar vidno nadrogiraan... Žalosno kakvi ljudi rade, kraj ovoliko nezaposlenih. |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| tamna strana 
 Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:    Muško  | 
| 
 znam nekada izaci u dvorište...al samo kad je izrazito lijepo vrijeme.....jer moram paziti na svoj nadasve osjetljiv ten....pri tom moram napomenuti kako mi je dvorište puno raznih stabala...koje nadasve ublažuju prodiranje suncevih zraka.... |  
|  |  
| _________________
 najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
 U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
 A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
 |  | 
	|  | 
|  | 
| FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol:    Žensko  | 
| 

| 
| 
Ne izlazim prečesto, a kada izlazim najčešće je to u Big Ben... eventualno Top, Teatar, Bastion... ali Big Ben dobrano vodi (možda je tome razlog Tomislav    )
 |  
Jučer bila tamo na cugi... Konobar vidno nadrogiraan... Žalosno kakvi ljudi rade, kraj ovoliko nezaposlenih.
 |  
Jao, ja sam se jučer tamo žešće naživcirala. Legica i ja otišle na pivo i čekale 5-10 min, a konobara nema. Kada se konačno vratio samo je nabrzaka pogledao kaf (u kojem je sjedilo dosta neposluženih gostiju) te otišao van. Naravno da smo se pokupile i otišle drugdje, konkretu u Swan, koji mi je btw. postao odlično mjesto za otići na cugu   |  
|  |  
| _________________
 „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“
 |  | 
	|  | 
|  | 
| mali od čače Ukupno postova: 413 Lokacija: selo veselo Spol:    Muško  | 
| 
 izalzim na benzu   |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| RunnerZZ Ukupno postova: 6 Spol:    Nebitno  |