Autor |
Poruka |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
ne treba biti isključiv i odmah reći da je nešto loše i da se neće promijeniti na bolje.ako tako razmišljamo idemo se svi kokniti kolektivno i to je to.
eto ja sam baš uvijeren da će ovaj ufo biti bolji nego i jedan prije jer se mijenja iz korijena
|
imaš pravo.. ja se nadam, ali neki festival koji ima jako jako jako lošu reputaciju među bendovima i opcenito alternativcima, sumnjam da se moze bas toliko promjeniti kad većini ne pada na pamet da se prijavi ili dođe.. i isto ovako se pričalo i prošle godine d aće biti bolje, bolji bendovi, ovo-ono.. a ono naj gori UFO do sada, izuzev nekih stvarno dobrih metal bendova..
sumnjam jako u to, vidit ćemo kad dođe 6. mjesec, a onda ću samo quotat ovo šta napisah ;D
 |
|
|
|
|
 |
jane Ukupno postova: 23 Spol:  Nebitno
|
ti radiš koncerte?!?! za mini teatar i united jesi dovoljno mini da ih i ti možeš organizirati, stoga idi i papaj griza pa kad narasteš onda se javi!!!
|
pa daj molim te, ma odakle si ti ispao da po miniju i unitedu pljujes?
ma stvarno je mala stvar dovesti subse u united, ma sureee. daj ubij se  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
ti radiš koncerte?!?! za mini teatar i united jesi dovoljno mini da ih i ti možeš organizirati, stoga idi i papaj griza pa kad narasteš onda se javi!!!
|
pa daj molim te, ma odakle si ti ispao da po miniju i unitedu pljujes?
ma stvarno je mala stvar dovesti subse u united, ma sureee. daj ubij se
|
vidis da je to neki klokan koji veze s nicim nema.. |
|
|
|
|
 |
Pavlinjo
Ukupno postova: 7 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
nije poanta lizanja, poanta je kvalitete, a da je bilo kvalitetnih bilo je, a da si i kvaltetan svirao bi..
|
o bože dragi xD xD
kvalitetan sam, imam gustu kosu i lijep ten i cure me vole.. xD
i poanta je da niste sposobni napraviti nešto malo veće nego vam festival tone iz godine u godinu i sviraju sve lošiji bendovi jer svemu šta imalo vrijedi ne pada napamet da se prijavljuje izuzev nekoliko bendova koji se ližu s vama i sviraju svake godine i na ufou i na danima piva (to se dobro zna koji su to bendovi, neki njihovi članovi su i tu na forumu i prepoznati će se sigurno) ;D. Da se razumijemo, dane piva smatram nečime šta je vrijedno i na tome svaka čast ali ufo je smeće žešće i takvo će i ostati dok se neke stvari ne prepuste nekom kreativnijem i sa više volje za radom.
volim ajvar.
;D
i opet ja retardiran moram EDIT; ne, nebi sviro jer su mi čak htjeli i policiju zvati zbog vrijeđanja i neznam kakva da je kvaliteta mislim da nitko nebi radio kontra sebe, jel..
|
Ajde ne seri!!!
Poznato je da se u Osijeku bandovi ne podnose, da se pljuje svaki rad i trud pojedinca koji pokuša i malo popraviti situaciju kroz ovakve i slične organizacije. Činjenica je da ljudi jedva čekaju ufo kako bi se mogli zajebavati a usput čuti svirku kakva god bila!
Ako te i malo zanima glazba, budeš tamo i pričaš s ljudiima, posavjetuješ se, daš savjet, kritiku, pohvalu... sve što normalni ljudi rade!
Usput, prošle godine je na metal stageu bilo odlično, dobra svirka i zajebancija, iako ne slušam metal!
|
1. dragi moj, da ja ne serem, ti i slični bi ostali gladni.
2. ovo nije trud pojedinca niti je ičiji trud nego mlaćenje para i to je već svima jasno.
3. više se treba cijeniti krešu iz teatra i gigu, robija, fileta i ekipu iz uniteda koji se ubijaju od posla da bi svaki vikend napravili nešto pošteno i njih vjerujem da nitko normalan ne pljuje jer sve rade od svojih para, ne grebu se od grada i nisu politizirani.
|
Što se mene tiče, nisam ni lipe potrošio za organizaciju ufa ni za upad na ufo! A to tko uzima pare i da li bi trebao uzimati pare kad već svoje vrijeme troši na ufo, iskreno me i ne zanima. A što se tiče teatra / uniteda, svaka čast dečkima na uloženom trudu, mislim da imaju potporu svih nas!!! |
|
|
|
|
 |
tijuana
Ukupno postova: 54 Lokacija: Osijek / Donji Miholjac Spol:  Žensko
|
potpis.
kakav idiot, strašno nešto.  |
|
|
|
|
 |
andjusticeforall
Ukupno postova: 214 Lokacija: D.G.O. Spol:  Muško
|
Znaš onu kad ja ne bi srao ti ne bi imao što jesti? No nećemo se svađati, znam da je isto učinjeno zbog ekonomske računice no ne mora mi se to i sviđati samo zato što je ekonomski isplativije jel? Ili pak mora. A ljudi u Osijeku su navikili da se sve plaća: tramvaj, školovanje, pivo, koncerti i sad im uzeti i ono što jest bilo bespla i očekivati da se bude sretan? |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
Znaš onu kad ja ne bi srao ti ne bi imao što jesti? No nećemo se svađati, znam da je isto učinjeno zbog ekonomske računice no ne mora mi se to i sviđati samo zato što je ekonomski isplativije jel? Ili pak mora. A ljudi u Osijeku su navikili da se sve plaća: tramvaj, školovanje, pivo, koncerti i sad im uzeti i ono što jest bilo bespla i očekivati da se bude sretan?
|
neznam kome si napiso to "da ja ne serem..." ljudi nisu navikli da plaćaju koncerte jer da su navikli onda bi dolazili na koncerte, nebi bila standardna ekipa od 20 ljudi na svakom koncertu i to je to, jel..
da se razumijemo, protiv ovog drloga sam u svakom pogledu i sranje mi je to sto su premjestili u vegu iz više razloga, upravo onih koje si ti naveo u svom prethodnom postu.. |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
lako je sad kad ima 5 bendova po večeri.. i taj veličanstveni UFO je postao kao minival.. dobro, puno lošije organiziran ;D |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
zla_tratinčica

|
ma pusti ga, vidis da je nadrkan jer je svirao u 7. cccccccc
sine, tebi nitko ne brani da isto tako kao sto je gosn Madjarevic napises projekt, predas ga gdje ga je vec predao i cekas da ti odobre kintu.
Ne ulazim u to dali je on politicki nekome podoban ili ne. Njegova stvar. Svatko od nas moze isto sto i on. No on naime to i radi, a mi ostali ne. To nam svima skupa daje za pravo jedino da sutimo;)
Samo nesto serete, kukate i pljujete.
UFO je bar mislim u vlasnistvu agencije Noktua i ako zele mogu vas gadjat govnima usred svirke glavnog gosta ako im se prohtije.
Ako se to eventualno nekome ne svidja, slobodna mu volja da na isti NE DOĐE.
Sad lijepo umjesto sto serendate bez pokrica, uzmite olovku u ruke i da vidim koliki ste maheri.
Pola vas nije u stanju organizirat seosku zabavu, a ovdje ste puni sebe. MRŠ!!!
|
to moras biti retardiran da ovak sta napises. po ovom festivalu pljuje neusporedivo vise ljudi nego sta ga brani i svi imaju argumente i neznam odakle ti onda da "serendaju bez pokrica".. a ovo sta ti tu baljezgas su gluposti, uzmite papir, bla bla.. pisalo se, hrpa tog se pisalo al se kurac nije dobio jer MORAS imat vezu i bit politicki podoban da bi dobio ista od grada, tako da ne lupetaj i nemoj se tu kurčit da "ljudi nisu sposobni napravit seosku zabavu" jer neznaš tko je šta sposoban i piriš se previše s obzirom na to šta radiš, pričah baš sa jednim starijim DJem i kaže mi čovjek da si još mlad i jako zelen i da ti se ne uzima za zlo to šta ideš po forumu i u svemu si naj pametniji.. koji DJ je bio necu reci ali je jedan od onih koji su prije 10-12 godina poceli sa elektro scenom dok smo i ja i ti pisali u gace..
a ove godine UFO financira i grad i ministarstvo kulture i hrpa para se ubire a festival se smanjio 1000 puta, zašto.. zato da se nakrade. |
|
|
|
|
 |
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol:  Nebitno
|
ma pusti ga, vidis da je nadrkan jer je svirao u 7. cccccccc
sine, tebi nitko ne brani da isto tako kao sto je gosn Madjarevic napises projekt, predas ga gdje ga je vec predao i cekas da ti odobre kintu.
Ne ulazim u to dali je on politicki nekome podoban ili ne. Njegova stvar. Svatko od nas moze isto sto i on. No on naime to i radi, a mi ostali ne. To nam svima skupa daje za pravo jedino da sutimo;)
Samo nesto serete, kukate i pljujete.
UFO je bar mislim u vlasnistvu agencije Noktua i ako zele mogu vas gadjat govnima usred svirke glavnog gosta ako im se prohtije.
Ako se to eventualno nekome ne svidja, slobodna mu volja da na isti NE DOĐE.
Sad lijepo umjesto sto serendate bez pokrica, uzmite olovku u ruke i da vidim koliki ste maheri.
Pola vas nije u stanju organizirat seosku zabavu, a ovdje ste puni sebe. MRŠ!!!
|
to moras biti retardiran da ovak sta napises. po ovom festivalu pljuje neusporedivo vise ljudi nego sta ga brani i svi imaju argumente i neznam odakle ti onda da "serendaju bez pokrica".. a ovo sta ti tu baljezgas su gluposti, uzmite papir, bla bla.. pisalo se, hrpa tog se pisalo al se kurac nije dobio jer MORAS imat vezu i bit politicki podoban da bi dobio ista od grada, tako da ne lupetaj i nemoj se tu kurčit da "ljudi nisu sposobni napravit seosku zabavu" jer neznaš tko je šta sposoban i piriš se previše s obzirom na to šta radiš, pričah baš sa jednim starijim DJem i kaže mi čovjek da si još mlad i jako zelen i da ti se ne uzima za zlo to šta ideš po forumu i u svemu si naj pametniji.. koji DJ je bio necu reci ali je jedan od onih koji su prije 10-12 godina poceli sa elektro scenom dok smo i ja i ti pisali u gace..
a ove godine UFO financira i grad i ministarstvo kulture i hrpa para se ubire a festival se smanjio 1000 puta, zašto.. zato da se nakrade.
|
Ja sad trenutno mislim da si ti zbilja malouman. Uz to si i egotriper!!!Ni u jednoj prici nisam spomenuo sebe i svoju organizaciju. zar ne? ako pazljivo procitas moj post iz pocetka i sam ces to vec shvatit.
Dakle, mene ne zanima organizacija UFOa! Ali isto tako i ne serem po njemu, jer znam sta sve treba radit da bi se tako sta napravilo i koliki su to poslovi.
Nemas rispket prema nikome i to te cini jednim obicnim malim mizernim covjeculjkom, ljutim na cijeli svijet.
Jebe se meni zasto tebi Ufo ne pase ili ga ne volis.
Kako ti znas kolike su pare oni dobili i koliko sve to kosta?
Ako znas, podijeli to s nama i podkrijepi dokazima, u protivnom me ne zanima ni 5 % sta god ti napisao...
Zelen???
Mlad jesam btw i tako se i osjecam. Jedini koji sere po forumu si ti!!! Btw to nije samo moje misljenje.
Sve sto sam ikad napisao je vrlo objektivno, a to sto se ti lizes s nekim pa mu drzis stranu i ne znas pravu pricu, tvoj problem.
Ja npr. necu upadat u rasprave o rokerijadam jer o tome pojma nemam. Ne mislim da sam kompetentan. Dok si ti svakom loncu poklopac.
Sine ja sad iza sebe imam organizacija toliko, da kad bih sada prestao ti ih do kraja zivota nebi sustigao;)
Btw svoje privaten razgovore drzis za sebe, ne iznosih ih na forumima.
Monogo ljudi je sto sta reklo o tebi pa me se to ne tice
Dovoljno si star da znas da ne odgovaras svima.
To sto netko misli o meni me zaboli patka, a ako sam ja tema necijih razgovora reci ce vise o vama nego o meni;)
Isto tako znam masu ljudi koji su imali jako dobre projekte koji su u gradu prosli bez ikakvog problema, a nisu podobni  |
Zadnja promjena: avantgarde; 25.03.2009. 21:09; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
Ja npr. necu upadat u rasprave o rokerijadam jer o tome pojma nemam. Ne mislim da sam kompetentan. Dok si ti svakom loncu poklopac.
|
evo upravo si tu pisao i opravdavao UFO a mi govorimo kako se prema BENDOVIMA ponaša i kako BENDOVI gledaju na to.. i mješaš se.. šta drugo  .
i u onoj raspravi o zvuku u oxygeneu si isto napisao "ljudi, nemojte se zadovoljavati prosjekom..".. a ufo je debelo ispod prosjeka ičeg pozitivnog i dobroga kako god da pogledaš.. zašto se u ovom slučaju zadovoljavaš prosjekom??? zato što ti ovdje to odgovara a u oxygeneu ne jer ti je na neki način konkurentski klub (kad se u njemu radi elektronika)..
mislim da nije potrebno ništa više napisati.. ostalo odgovorih na PM.
cheers! |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
tratinčice i ostali jeste vidjeli proračun UFO-a?Prihode, rashode i tako od prošlih godina?nemojte odgovarati demagogijom da se masne pare uzimaju kad nemate uvid u konkretne podatke!
|
nisam vidio, čuo sam glasine, što može, a i nemora biti nistina.. ali da dobiju novaca dosta, dobiju sigurno, da su to novci moji, moje mame, tate, tetke, bratica.. jesu. |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
ljudi se u ovom gradu trude nesto napravit, al ocito da to nista nije dobro (po nekima ovdje). daj budite vise zadovoljni icim sta se napravi.. da se nista ne dogadja opet bi prigovarali kako nitko nista ne organizira i kako se nitko ne trudi nesto kvalitetno napravit. nije bitno jel na obali drave, u vegi ili nekoj sasvim desetoj lokaciji, bitno da se neki vrag dogadja i da se ljudi trude. zato budite malo zahvalniji..
kad dodje ufo, i bilo gdje da se dogodi, garant cete se zabavit. ko uvijek kako bude. ljudi prvo po svemu pljuju, a onda...dernek
|
pravilno razmišljaš i zrelo, ali mi koji pljujemo, govorimo sa stajališta izvođača više nego čovjeka koji se tamo dođe razbit ili kreveljit i zabaviti  |
|
|
|
|
 |
Anait
Ukupno postova: 297 Spol:  Žensko
|
eh, o tom nebi nista znala..
ja se dodjem tam kreveljit i razbit  tako da nemam pojma kako je sa izvodjacima.
sigurno nije lako.
umjetnicima nikad nije lako..
tako ni Van Gogh  nije mogao prodat ni jednu svoju sliku dok je bio ziv, a eto vidis sad..slike mu vrijede milje.
drustvo je u k***u |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
kriste bože, kad vidim lajnap, povraća mi se.. i nije mi jasno npr. kako se jedna Kymera nije kvalificirala i upala na ufo nego sviraju na tom uvodnom koncertu 18. a npr Perpetuum Mobile (svaka čast dečkima ali cover bend sa 2 svoje pjesme se ne može mjeriti sa autorskim bendom, kvalitetnim) svira baš na UFU.. to sam naveo kao primjer, ima još toga. |
Zadnja promjena: zla_tratinčica; 03.06.2009. 16:38; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
 |
|