Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.05.2009. 13:15 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

spremačica je napisao/la :
anakonda je napisao/la:
spremačica je napisao/la:
Ingo je napisao/la:
spremačica je napisao/la :
OsijekNepokoreniGrad je napisao/la:
Spremačice da je zaista tako kao što tvrdiš (da podržavate HSP i samo HSP, davno biste se riješili najvećeg utega među vama (Đapića) i stranka bi imala perspektivu, te daleko veći koalicijski potencijal što je neophodno.

Dok je nas mladih stranka će uvijek imat perspektivu, a nakon svega ovog imamo još više volje za rad i napredak našega grada NAŠEG JEDINOG GRADA!, i nikada nećemo pobjeći odavde!

pa naravno da necete kad ste od osijeka napravili caprazlije pa se osjecate kao kod kuce ....

čini mi se da si ti puno napravio za ovaj grad jel?

OSIJEK JE MOJ JEDINI GRAD U KOJEM SAM ROĐENA, ŽIVIM, ŽIVIJET ĆU A I UMRIJET

...kad već prozivaš pojedince ponaosob, a što si ti učinila za ovaj grad????....ili tvoj šef???....ali, pazi - budi oprezna u odgovoru, tražim samo pozitivne stvari...i nemoj sad copy/paste sa stranica HSP, želim tvoje mišljenje o tome što je Đapić od dobrih projekata učinio....ono - nešto OD ČEGA OSJEČANI IMAJU KORISTI.....

oprosti ali odakle si ti? gdje živiš?

...to je nebitno u ovom trenutku, recimo da sam pala s marsa i da živim u tunguziji....izgleda mi da izbjegavaš konkretni odgovor na moje konkretno postavljeno pitanje...

Skoči u forum: