Autor |
Poruka |
no_name
Ukupno postova: 115 Spol: Muško
|
[/quote]
A Slavonci sami bi valjda trebali biti taoci njegovog posve osobnog inata još koju godinu?! Valjda nije bilo dosta?![/quote]
Imas pravo u svemu, ali prije bi bio njegov taoc, zašto- samo zato što glumi barem nekakav "prividni lokal- patriotizam", ustvari kad bi birao kome bi dao da rasturi rastureno gospodarstvo, da pokrade sve novce, kupi sve nekretnine ispod cijene... izabrao bi njega za razliku od ostalih kandidata. (osima onog decka..kako mu ono ime bi..eh..Matkovića |
|
|
|
|
|
RKL
Ukupno postova: 226 Spol: Nebitno
|
A gle onda ovako. Svakom tko je u Osijeku '91. bio svjestan ičega (dakle stariji od 13 godina) je jasno da je Glavaš odlučivao o svemu, takozvani "Gospodar života i smrti". 15 godina poslje, zločini su se skrivali, a kada su dokazi konačno izašli na vidjelo, više se nije moglo govoritiu da se ubojstva nisu dogodila. Ako su se dogodila, a jesu, Glavaš je znao za njih, pokazalo se i naredio.
Bez obzira na to da li jesuđenje politički inicirano ili ne, ako je kriv, a je, zaslužio je kaznu.
Glasati za ratnog zločinca? Hvala - ne! |
|
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ne znam da li je izumljen lijek protiv političkog mazohizma... (odnosi se na komentar no-name) |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
no_name je napisao/la: ›
Imas pravo u svemu, ali prije bi bio njegov taoc, zašto- samo zato što glumi barem nekakav "prividni lokal- patriotizam", ustvari kad bi birao kome bi dao da rasturi rastureno gospodarstvo, da pokrade sve novce, kupi sve nekretnine ispod cijene... izabrao bi njega za razliku od ostalih kandidata. (osima onog decka..kako mu ono ime bi..eh..Matkovića
|
A da se prvo malo ljubite? Odma bi guze davao... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
no_name
|
nije to mazohizam to je ljubav
Glavas ce se predati uskoro i zatvorit ce ga bez prava na telefon, posjete, pisma, net...tako da neće bit u mogućnosti upravljat hdssb-om i svi ce bit sretni i zadovoljni, kad na njega budu svi zaboravili (za nekih 5 godina) pustit ce ga iz zatvora i tada krece zaplet....mogla bi biti neka dobra sapunica snimljena na ovu temu (u meksičkoj produkciji naravno) |
|
_________________ Save water - Drink beer |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
no_name je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Glavas ce se predati uskoro i zatvorit ce ga
|
nikad pa ni onda se on predati nece, da se je htio predavati nebi isao u BiH |
|
|
|
|
|
no_name
|
ovo bi bio politicki los izbor za njega da se sad preda kad treba ugrabit pobjedu. Imam osjecaj kao je on ovo i priželjkivao da se dogodi. |
|
_________________ Save water - Drink beer |
|
|
|
Sharon
|
no_name je napisao/la: ›
nije to mazohizam to je ljubav
|
Pa... Svatko ima pravo na svoje opredjeljenje kad su te stvari u pitanju... |
|
|
|
|
|
Sharon
|
evo ga - nasmijan i preplanuo dok mu ekipa skapava u zatvoru...
|
|
|
|
|
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol: Muško
|
Sharon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
evo ga - nasmijan i preplanuo dok mu ekipa skapava u zatvoru...
|
A šta, zar bi trebao plakat?!
I ja se smješkam kad vidim ovakve koji pišu samo da nije u njima umjesto da malo razmisle prije toga ili bar da ne pišu ono što ne razumiju. |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja. |
|
|
|
MatoTvrđa
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Glavaš je tek sad pokazao svoje pravo lice, cijelu ekipu "selotejpaša" je ostavio na cjedilu a on kao "pravi" general i lokalpatriota s milijunima ukradenim u pretvorbi 90-ih bježi u od jednom "voljenu" BIH, slika se i smije kao da je došao na odmor...
Bitno je da je pljuvao protiv drugih političkih protivnika čije je porjeklo iz BIH!
Zanima me samo jedno - koliko će trebati da Bubalo i Šišljagić rasture HDSSB koji je već na koljenima. Naime dok nema mačke miševi kolo vode, mišljenja sam da ova dva miša neće moći dugo zajedno!
Ja im dajem 6 mjeseci... |
|
|
|
|
|
MatoTvrđa
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
za svoj džep |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
666.) vrag a to ću i napisat na listić i zaokružit, ajte svi možd vrag i pobjedi, znam siguro da će nam s njim bit bolje neg s ovim dilovima |
|
|
|
|
|
|
|