Autor |
Poruka |
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
Miss K je napisao/la: ›
Nije da sam majstor sa štapićima, ali je zabavnije. I duže traje.
|
Prođe te interes za večerom dok skontaš štapiće
|
Oduvijek me fasciniralo kako jedu uspiju jest rižu s štapičima....mislim da neću ni pokušavati. |
|
|
Miss K
Ukupno postova: 140 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Heroina9 je napisao/la: ›
Oduvijek me fasciniralo kako jedu uspiju jest rižu s štapičima....mislim da neću ni pokušavati.
|
It's all in the wrist. |
|
_________________ I'll rise, but I refuse to shine. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Miss K je napisao/la: ›
Heroina9 je napisao/la: ›
Oduvijek me fasciniralo kako jedu uspiju jest rižu s štapičima....mislim da neću ni pokušavati.
|
It's all in the wrist.
|
And the fingers... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Aisha
Ukupno postova: 49 Lokacija: ljubičasta sobica Spol: Žensko
|
dečko i ja smo jučer bili.. ukratko oduševljena sam. uređenje samog restorana me se nije baš dojmilo ali hrana mi je bila vrhunska (a bila sam u dosta kineskih restorana).. uzeli smo onaj najmanji meni za dvoje:
kiselo ljuta juha
hrskava pržena ljetna rolada iliti spring role
piletina na gombao način i patka u kiselo slatkom umaku
riža
pečeno voće
plus 2 runde cuge
i to nas je izašlo 200 kn..
cijene nisu najniže na svijetu ali može se izdvojiti za to ko i za svaki drugi restoran
e i da.. normalno nismo mogli sve pojesti jer su bile baš velike porcije (a moj dečko inače može konja pojesti) pa su nam sve lijepo zapakirali i jeli smo još jednom kod kuće..
uglavnom, imaju moje preporuke..
p.s. najbolja patka koju sam ikad jela, sa finom hrskavom kožicom, a iznutra sočnaaa |
|
|
|
|
|
Lucija
Ukupno postova: 72 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
bila i ja prije jedno tjedan dana...
prefino...obožavam kinesku hranu, i znala sam često otići u onaj kineski u royalu, ali ovaj mi je nekako bolji.
teta kineskinja mi je objasnila kako se jede štapićima, pili smo vino od riže (čak je bilo fino, kad sam vidjela mislila sam da će mi ko rakija spaliti grlo)... sve u svemu, nas dvoje 170 kn,prejeli se... s tim da je samo to vino od riže 20 kn čašica. i da, bili su jaaako uslužni, čak smo malo kasno došli, pa smo pitali tetu da nam naprave za ponijeti jer je kasno, a ona nam rekla da slobodno sjednemo, da nema problema. još su neki ljudi ostali iza nas, i oni ljepo nasmijani poslužuju...
ja prezadovoljna! |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Lucija je napisao/la: ›
čak smo malo kasno došli, pa smo pitali tetu da nam naprave za ponijeti jer je kasno, a ona nam rekla da slobodno sjednemo, da nema problema.
|
Aj da to nitko neće doživjet u ikojem drugom osječkom "restoranu". |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
preporučam rižu s bambusom |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
maddox_rumble je napisao/la: ›
avantgarde je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nisam klopao u novootvorenom, no misljenja sam da ako probas kinesku hranu gdje god, da se nece pretjerano razlikovat od restorana do restorana. Sve su to njihovi tradicionalni recepti, ali uklopljeni u neki zapadnjacki stih. Nazvat cemo ga fast food.
Sve u sečuan umaku je iznomno dobro, s kikirikijem, bademima, slatko kiselo, ovako ili onako, nebitno skroz...
Svinjetinu uglavnom izbjegavam, no teletina i piletina su za prste polizat.
Vjerujem da sta god narucis ne mozes pogrijesiti.
Obvezno zbog doze preseravanja nauciti koristiti stapice.
|
neki razlog zbog svinjetine ili ?
da mozda i mi izbjegnemo
|
Ma čovjek je musliman. Kineska svinja je delicija. |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
odmah idem tamo
kineska hrana je najbolja |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
eseker je napisao/la ( Pogledaj post): ›
maddox_rumble je napisao/la: ›
avantgarde je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nisam klopao u novootvorenom, no misljenja sam da ako probas kinesku hranu gdje god, da se nece pretjerano razlikovat od restorana do restorana. Sve su to njihovi tradicionalni recepti, ali uklopljeni u neki zapadnjacki stih. Nazvat cemo ga fast food.
Sve u sečuan umaku je iznomno dobro, s kikirikijem, bademima, slatko kiselo, ovako ili onako, nebitno skroz...
Svinjetinu uglavnom izbjegavam, no teletina i piletina su za prste polizat.
Vjerujem da sta god narucis ne mozes pogrijesiti.
Obvezno zbog doze preseravanja nauciti koristiti stapice.
|
neki razlog zbog svinjetine ili ?
da mozda i mi izbjegnemo
|
Ma čovjek je musliman. Kineska svinja je delicija.
|
nemam neki poseban razlog. Sve ostalo je puno ukusnije. |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
aaaa pa danas sam vidio da je taj restroran na mjestu bivseg palacinka bara koji je zatvoren zbog kasina... bolje da su ponovo otvorili palacinka bar, a ovo na nekoj drugoj lokaciji |
|
|
|
|
|
*daNa* Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
jao ja bi si sad narucila hranu ali mi se neda otici do restorana a nemogu doci donjihovog broja, nisu jos u informacijama uvedeni, ima netko broj restorana hong konga za dostavu?????? |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
bio i ja... zadovoljan sam. nisu porcije baš tolike kolike su neki spominjali, cijene su prihvatljive, vrlo je fino i osoblje je jako uslužno. pohani sladoled je odličan! morat ću probati janjetinu sljedeći puta. |
|
|
|
|
|
Cayetano
Ukupno postova: 50 Spol: Nebitno
|
*daNa* je napisao/la: ›
jao ja bi si sad narucila hranu ali mi se neda otici do restorana a nemogu doci donjihovog broja, nisu jos u informacijama uvedeni, ima netko broj restorana hong konga za dostavu??????
|
Letak kaze 'vako:
031/778-236, 091/115-0008 |
|
_________________ ignorantia nocet |
|
|
|
bambolina Ukupno postova: 11 Spol: Nebitno
|
Cayetano je napisao/la ( Pogledaj post): ›
*daNa* je napisao/la: ›
jao ja bi si sad narucila hranu ali mi se neda otici do restorana a nemogu doci donjihovog broja, nisu jos u informacijama uvedeni, ima netko broj restorana hong konga za dostavu??????
|
Letak kaze 'vako:
031/778-236, 091/115-0008
|
Dali na tom letku pisu i cijene?
Dali bi ti se dalo napisati koju?
Ne znam recimo za te rolice...
ili mozda one spagete ili rizu s onim njihovim finim umakom...
TNX! |
|
|
|
|
|
|
|