Autor |
Poruka |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
lazes,ja gledao, trajalo je oko 2min
vjerovao ili ne ,istu slicnu duzinu je imao i prilog o tekmi Grafičar - krizevci .zbog cega sam i cekao vijesti. Zivio |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Od samog osnutka STVa tehnicka kvaliteta i realizacija programa je na razini srednjoskolske novinarske skupine.
|
lijepo rečeno. da su lijeni - jesu!
bjehu bez konkurncije ali možda se sada uz konkurenciju osječke tv potrude izvući lijene guze iz kancelarije i počnu pratiti događanja po gradu...
imaju uvijete, treba samo raditi... |
|
|
|
|
|
toma_os Ukupno postova: 99 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
STV = OSTV, nema tu nikakve razlike jer su obje u službi politike i plitičara i to na najružniji mogući način, a nazovi novinari su toliko smiješni da se to jednostavno mora gledati...
Primjer 1. Tri dana prije održavanja posljednjih lokalnih izbora u Osijeku STV je doveo Antu Prkačina i dao mu 90 minuta da pljuje i sere po Đapiću na naćin koji nije primjeren ni nekoj birtiji.
Primjer 2. Odmah nakon potpisivanja koalicijskog sporazuma HSP-HDZ OSTV je u studiju ugostila Đapića i Kovačevića koji su do mile volje mogli pričati što god su htjeli, bez da ih je voditelj pitao kako sada mogu biti zajedno, a stranice HDZ- a su još uvijek pune izvještaja sa konferencija na kojima se pljuvalo po Đapiću.
Primjer 3. U istom danu u kojem Glavaš nešto porući na STV-u OSTV nam daje odgovor Kovačevića, a od nedavno i Đapića.
Primjer 4. Novinar STV-a izvještava sa nogometne utakmice u Podgoraču i govori kako navijači Podgorača stvaraju atmosferu kakva se ne viđa na hrvatskim, a rijetko i na europskim stadionima ?!
Primjer 5. Novinar OSTV- a ugosti Alena Borbaša, prikaže ga kao velikog domoljuba i vrhunskog sportaša te mu dozvoli da nam objasni zašto je išamarao Sašu Anočića u foajeu osječkog HNK... |
|
|
|
|
|
set96
Ukupno postova: 148 Spol: Muško
|
toma_os je napisao/la: ›
STV = OSTV, nema tu nikakve razlike jer su obje u službi politike i plitičara i to na najružniji mogući način.......
|
Neke ćinjenice su i više nego očite:
STV=Glavaš (HDSSB)
OSTV= HDZ (DHZ+HSP)
A mi se pitamo kako to da na lokalnim izborima uvijek dobijemo desničarku vlast?????
Ionako nam je svejedno koja od ovih opcija pobijedi jer u konačnici HDZ=HDSSB=HSP, osim što se sukobljavaju oko toga tko će više pokrasti |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Ng0Ce1VICp8 |
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
O STV-u sam se izjasnila u par navrata. Svaka ozbiljna analiza tamo viđenog suvišna je, osim psihijatrijske. Lokalni cirkus za lokalne dnevno-političke potrebe B.Glavaša i glasačku mašineriju u seoskim sredinama rubova županije. Inače kako nazvati 10-minutne priloge o osnivanju ogranaka HDSSB-a u na pr. Šljivoševcima?! Važna događanja u gradu se niti ne spominju ako im ne ide u prilog, pa izvan Osijeka izgleda kao da se to nije ni dogodilo. To je moć medija i znaju to u udruzi jako dobro. 80% zasluga u održanju na vlasti HDSSB u županiji ima STV.
Mada, moram priznati da su se produkcijski usavršili otkad su dobili konkurenciju (OSTV), čak ima ponekad i koji dobar film. Ali informativno-mozgoispirački program im je katastrofa! Negledljivo... |
|
|
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
Sharon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
O STV-u sam se izjasnila u par navrata. Svaka ozbiljna analiza tamo viđenog suvišna je, osim psihijatrijske. Lokalni cirkus za lokalne dnevno-političke potrebe B.Glavaša i glasačku mašineriju u seoskim sredinama rubova županije. Inače kako nazvati 10-minutne priloge o osnivanju ogranaka HDSSB-a u na pr. Šljivoševcima?! Važna događanja u gradu se niti ne spominju ako im ne ide u prilog, pa izvan Osijeka izgleda kao da se to nije ni dogodilo. To je moć medija i znaju to u udruzi jako dobro. 80% zasluga u održanju na vlasti HDSSB u županiji ima STV.
Mada, moram priznati da su se produkcijski usavršili otkad su dobili konkurenciju (OSTV), čak ima ponekad i koji dobar film. Ali informativno-mozgoispirački program im je katastrofa! Negledljivo...
|
Zato je OSTV odlična televizija.
Samo mi nije jasno zašto Osječka TV prati Baranju...Ja sam mislio da je to gradska televizija...Možda Đapić i Kovačević misle širiti Osijek.
A šta kažete na cenzuru na OSTV? Kada je Bubalo organizirao sastanak sa gospodarstvenicima u Erdutu,a oni ne spomenu ni rječju organizatora nego kako je skup podržao akciju Kupujmo Osječko. A ni to nije istina...Dakle cenzura+izmišljanje |
|
|
|
|
|
pravaška vojska
Ukupno postova: 111 Spol: Nebitno
|
e ja volim na stv-u pogledati samo jako dobre glumce koji vjerojatno glume neku dvorsku ludu i budalu... |
|
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
zašto svaki puta kada netko spomene STV se jave oni koji se osjećaju prozvanima i odgovaraju ne argumentima nego optužbom konkurentske tv kuće? to mi izgleda kao dječja prepucavanja tipa "baš si gadan" - "e ali ti imaš veliki nos"... ovo je rečeno samo primjera radi, a prozvani će se sami prepoznati... ne kažem da se ne bi dogodila i obrnuta situacija da je OSTV osnovna tema ovog topica, pa da se javi i koji pasionirani ljubitelj i branitelj, da ne kažem gardist HSP-a... |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
pernabukano je napisao/la: ›
Sharon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mada, moram priznati da su se produkcijski usavršili otkad su dobili konkurenciju (OSTV), čak ima ponekad i koji dobar film. Ali informativno-mozgoispirački program im je katastrofa! Negledljivo...
|
Zato je OSTV odlična televizija.
Samo mi nije jasno zašto Osječka TV prati Baranju...Ja sam mislio da je to gradska televizija...Možda Đapić i Kovačević misle širiti Osijek.
A šta kažete na cenzuru na OSTV? Kada je Bubalo organizirao sastanak sa gospodarstvenicima u Erdutu,a oni ne spomenu ni rječju organizatora nego kako je skup podržao akciju Kupujmo Osječko. A ni to nije istina...Dakle cenzura+izmišljanje
|
Baš mi žao što nemamo još malo Bubala na TV! |
|
|
|
|
|
Scacchi Ukupno postova: 31 Spol: Nebitno
|
Ovako kako BG i njegovi "regionalisti" koriste TV medij ne bi ga koristio ni Staljin da ga je imao. A Tito je medijski guru za njih. Drugi se trude prikriti, zamumuljiti, da dopru do što više ljudi, ali ovi ne. Sharon je to baš krasno nazvala "informativno-mozgoispirački program". Kada će se ekipa koja to sve servisira postidjeti i izaći iz njihova prkna? |
|
|
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
Scacchi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ovako kako BG i njegovi "regionalisti" koriste TV medij ne bi ga koristio ni Staljin da ga je imao. A Tito je medijski guru za njih. Drugi se trude prikriti, zamumuljiti, da dopru do što više ljudi, ali ovi ne. Sharon je to baš krasno nazvala "informativno-mozgoispirački program". Kada će se ekipa koja to sve servisira postidjeti i izaći iz njihova prkna?
|
Na OSTV upravo posebna jednosatna emisija o prebjezima HDSSB-a u HDZ,hahaha.
Gledam i baš se fino zabavljam
Stvarno OSTV ima najbolji humoristični program... |
|
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
pa jel nisu prebjezi bili u Baranji i Vinkovcima? |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
|
|
|
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
pernabukano je napisao/la: ›
Scacchi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ovako kako BG i njegovi "regionalisti" koriste TV medij ne bi ga koristio ni Staljin da ga je imao. A Tito je medijski guru za njih. Drugi se trude prikriti, zamumuljiti, da dopru do što više ljudi, ali ovi ne. Sharon je to baš krasno nazvala "informativno-mozgoispirački program". Kada će se ekipa koja to sve servisira postidjeti i izaći iz njihova prkna?
|
Na OSTV upravo posebna jednosatna emisija o prebjezima HDSSB-a u HDZ,hahaha.
Gledam i baš se fino zabavljam
Stvarno OSTV ima najbolji humoristični program...
|
u principu se radi o prebjezima iz HDZ-a u HDSSB i potpunom raspadu HDZ-a u Baranji, samo je OSTV to malo okrenuo i lažirao cijelu informaciju
a portal osijek031 ima zaista najbolje stand Glav-up komičare na svijetu..
ouuu jea |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
Jack TrbOSIJEK Ukupno postova: 48 Spol: Nebitno
|
Radi se uistinu o prebjezima iz HDSSB-a u HDZ tj. HDSSB se polako raspada ali naravno na slavonskoj tv o tome ni riječi naprotiv tamo se izmišlja i laže i prikazuje HDSSB kao stranku u zanosu. |
|
|
|
|
|
|
|