Autor |
Poruka |
magy Ukupno postova: 335 Spol:  Nebitno
|
MARKO PERKOVIC!! ZAKON-RODOLJUB-PAMETAN COVJEK-HRABAR-NIJE CURICA KAO OVI NA SAJTU;-) NEBOI SE NI SRBA NI ZIDOVA?!! LEGENDA JE THOMSON! |
|
|
|
|
 |
|
I DA????? ICICU NA KONCERT,VOLIM GA I SLUSAM;-) VISE NEGO OVI POLUTANI OVDJE NA SAJTU KOJI VISE VOLE OKS I CICE MICE I TROFRTALJKE...SIGURNO IMAJU NEKOGA U FAMILIJI SA ISTOKA PA VOLE SVOJE.... |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
MARKO PERKOVIC!! ZAKON-RODOLJUB-PAMETAN COVJEK-HRABAR-NIJE CURICA KAO OVI NA SAJTU;-) NEBOI SE NI SRBA NI ZIDOVA?!! LEGENDA JE THOMSON!
|
nego,
svaka bi ga majka za zata pozelila !
jos kad zavitla onim svojim falusnim simbolom s kojim kompenzira malog pimpacha....
pa oni porcelanski zubi ... ko biseri ... sigurno je puno para dobio od zubic vile velebita |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ajd, na stranu to što si inače potpuno nepismena, al' što ne znaš pravilno napisati ni ime svog idola! tc tc tc... |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
MARKO PERKOVIC!! ZAKON-RODOLJUB-PAMETAN COVJEK-HRABAR-NIJE CURICA KAO OVI NA SAJTU;-) NEBOI SE NI SRBA NI ZIDOVA?!! LEGENDA JE THOMSON!
|
nego,
svaka bi ga majka za zeta pozelila !
jos kad zavitla onim svojim falusnim simbolom s kojim kompenzira malog pimpacha....
pa oni porcelanski zubi ... ko biseri ... sigurno je puno para dobio od zubic vile velebita
|
|
|
|
|
|
 |
|
ima para kao trave u parku kulture;-)..samo jedan koncert u Melburnu je cisto keshirao 60 tisuca dolara...auuuu,a gdje ostali...slini i pati..hehehe |
|
|
|
|
 |
|
pa posto sam ti rekla seljacino da sam vecinu zivota provela po Europi ,mozemo pricat-pisat na francuskom.njemackom,talijanskom,???? pocni pisat seljak pa cu ti onda malo pokazat neke stvari eeeeheeeee sirovino baranjska il tenjska, |
|
|
|
|
 |
|
a jos i Srbin ili polutan,joooj kako to boli kad kaze marko..cujte srpski dobrovoljci bando cetnici hahahaha,al te pogadza a mozes si samo ljepiti shamare ;-) |
|
|
|
|
 |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ Carpe diem!  |
|
|
 |
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol:  Muško
|
to ti je isto kao da si srbin
|
joj joj circa...dusu mi paras  |
|
|
|
|
 |
|
Nije zabavno,nego tuzno sto Srbi,polutani,jugo nostalgicari drze ovaj sajt...u tome je poanta svega ovog,oko Marka Perkovica.,..smeta im ,a decki bi volili slusat baja malog knindzu,teraj iz Osijeka u Bobotu,i Trpinju,tamo vam je rod i porijeklo |
|
|
|
|
 |
|
zaboravila sam i Tenju,srpska vrata za istok |
|
|
|
|
 |
Elena_Os
|
Nije zabavno,nego tuzno sto Srbi,polutani,jugo nostalgicari drze ovaj sajt...u tome je poanta svega ovog,oko Marka Perkovica.,..smeta im ,a decki bi volili slusat baja malog knindzu,teraj iz Osijeka u Bobotu,i Trpinju,tamo vam je rod i porijeklo
|
najbolje bi bilo kada ovakve teme/najave ne bi postojale..ili da su zaključane..jer ovakvu količinu zadojenosti nisam vidjela nigdje... |
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
@magy aj se ti lijepo vrati tamo u bosnu kad ti toliko ne paše ovdje, šta misliš o tome ? štaš ovdje tu samo neki polutani i srbi sam gledaju kak će nož u vrat zabit, silovat i pljačkat, kuju mračne spletke. lijepo se vratiš u bosnu i super ti je tamo, tvoje orašje je bogom dano, imaš arizonu blizu, ćevapi su super a i kuće kolko čujem sve veća od veće ko dvorci izgledaju  |
|
|
|
|
 |
Elena_Os
|
|
|
|