Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
I tocka je interpunkcijski znak. Iza nje, kao i iza zareza, ide razmak (dugacka tipka pri dnu tipkovnice). |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
tina_vu Ukupno postova: 15 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Circa
|
Opet ti fali razmak. Laku noc. |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
uopce te ne razumijem,ovjde osobno napadas mene,dali ti znas o cemu je uopce ovaj topic? samo provociras s tim sto pises,i sto je najzalosnije vrijeđaš...uopce ne znam zasto se zivciram..ovo su ionako samo mrtva slova...........
|
ja vidiš tebe ne razumijem, kako te netko može tako izbaciti iz takta zbog gluposti, sve ovo je šala i ako si se ti uvrijedila onda stvarno nešt s tobom ne štima (u ovoj rečenici iskorištena su 2 interpunkcijska znaka, dva zareza, tri odn. 5 ako brojimo ove u zagradi)
p.s. laku noć, pusa |
|
|
|
|
 |
Circa
|
Trebam li ja sta napisat? |
|
|
|
 |
tina_vu Ukupno postova: 15 Spol:  Nebitno
|
circa nemoj nista pisati,bolje uzmi fotoaparat i slikaj  |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol:  Muško
|
me too... circa mi smo uz tebe |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
ma znam monstrum ali stvarno nije ok da na takav nacin tipkamo,otovrila sam ovaj topic cisto onako iz gluposti,da napisem gdje izlazim s drustvom i slicno,a na kraju se sve svodi na obicno da oprostis podjebavanje,sorry ali po meni malo glupo
|
ček ček ček malo, pa jel nije gđica girl007 otvorila ovaj topic, ili ste vas dvije jedna osoba, ili sam ja lud  |
|
|
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
uopce te ne razumijem,ovjde osobno napadas mene,dali ti znas o cemu je uopce ovaj topic? samo provociras s tim sto pises,i sto je najzalosnije vrijeđaš...uopce ne znam zasto se zivciram..ovo su ionako samo mrtva slova...........
|
mrtva slova na papiru, opija me ljubav tvojaaa, zašto sarmu nis na stolu ostavilaaaaaaaaaaaaaa
fe-niks! fe-niks! pe-nis! |
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
I poslije točke, rečenicu ćeš započeti VELIKIM početnim slovom, jel tako tina???
NE
DA
|
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
I poslije točke, rečenicu ćeš započeti VELIKIM početnim slovom, jel tako tina???
NE
DA
|
a možda bi trebalo i ovo furaj stavit pod navodnike pošto se radi o prenesenom značenju. neznam možda ovako
|
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
 |
|