Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Casting za Fashion Incubator

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.04.2008. 10:39 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

diva je napisao/la:
Casting za modele ...eto vam visinskih razlika koje se i ovim putem nameću mladima da se nađu isfrustrirani što im je zakazao genetski Kod i mogu samo plaho da plješću ovakvim
degradirajućim manifestacijama koje oblikuju omladinu u žalosnu percepciju svoga prelijepog viđenja u zrcalu...A da li će imati što reći u ovom društvu, to Tak nije važno...Svašta..pa danas se samo gleda s požudom i porugom. Moralnih vrijednosti nemaaa. Ne kažem da su svi ti sudionici ovakvih modnih "kreativnosti" mutavi...ali će njihove visinske vrijednosti porasti prvim hodom na reviji...Dobivamo još jednu novu generaciju anemičnih i bešćutnih šetaća .Tako da naša -allegra" i ini mogu lako dobiti osjećaj nesigurnosti u obliku ružnog pačeta...ali sva sreća oni znaju za "Zrcalo koje izmiče"
U suštini mi je zlo od kloniranih šetajučih jednakoobraznih modela ne samo u našem gradu već pošasti koja vrednuje Tijelo a ne Um i duhovne kvalitete.
Ko voli neka izvoli...to je tako zanimljivo da se ne smije propustiti.

Au, čovječe, koja borba. Pusti klinke da šeću, zarade koju kintu, pedere da kreiraju, prodaju za veliku lovu nekakvu suludu kreaciju. Kad bi sastavljali listu manifestacija koje ne odišu moralnošću i duhovnim vrijednostima, svi bi bili u opasnosti - a najviše mi koji listu sastavljamo. Umjesto vlastitog odraza u zrcalu "ružnog pačeta", mogli bi sve više gledati facu kardinala Bozanića, predstojnika kongregacije za nauk vjere - glavno inkvizitora u svijetu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
wendy

Ukupno postova: 1104
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 16.04.2008. 11:07 
Naslov:  

diva je napisao/la :
Casting za modele ...eto vam visinskih razlika koje se i ovim putem nameću mladima da se nađu isfrustrirani što im je zakazao genetski Kod i mogu samo plaho da plješću ovakvim
degradirajućim manifestacijama

Hm... "Visinske razlike" uopće nisu nevažan faktor kad se radi o castingu za modele, nego su, sasvim logično, čak i presudne. Što je tu krivo? Netko jednostavno nema predispozicije da bude model, pilot, znanstvenik, kamiondžija... Smile

Kad zabranimo pametnima da pokazuju kako su pametni (iz solidarnosti prema manje pametnima), tada možemo zabraniti lijepima da pokazuju kako su lijepi (iz solidarnosti prema manje lijepima).

Uostalom, to što netko nema predispozicije da bude model uopće ne znači da je manje lijep, a ako i je - nek' nauči živjeti s tim. Uvijek ima ljepših, uspješnijih, pametnijih...

Uostalom, danas modeli uopće nisu "klonirani" i jednaki. Pa pogledaj koju reviju, pogledaj časopise... Netko bez osobnosti ne može "popuniti" fotografiju, koliko god lijep bio.

Industrija mode je takva kakva je i ne vidim problem u prelijepim djevojkama koje šetaju pistama ili blistaju na naslovnicama i jumbo plakatima. To je njihov posao, što god ti mislila o tome.

Ukupno postova: 623
Post Postano: 16.04.2008. 13:13 
Naslov:  

Znaš šta Wendy...briga me jesi li se prepoznala ili nisi u svom načinu življenja Dobro si me podsjetila na modnu industriju koja je svojom agresivnošću dovela pod upitnik zdravlje mnogim mladih cura. Hvalim ti francuski potez u vezi anoreksije koja je izravni proizvod i univerzalni izgled toj djeci koja nisu kriva za svoja stanja već upravo ovo komercijalno licemjerno modno ludilo. Nemam ja protiv mode ama baš ništa, niti protiv osobnog modnog izričaja, dapače, da ga je što više. Ali mi se gadi forsiranje veličine 34. Crying or Very sad
Muka mi je kada čujem na ulici dijete od tri godine koje pita mamu: "Jesam li lijepa? " Zategnuta mama odgovara: "Jesi zlato, najljepša na svijetu".
Gdje su tu kriteriji odgoja i pravovaljanog osvješćivanja živlljenja toga djeteta. Question

U prvom postu dajem nazančiti upravo osnovni problem otuđenosti zbog "Ljubim samog sebe", Shocked i uredno večina pristaje biti primjerkom nacifranog klauna, nego prirodnosti koja je postala prljava. Idea

Sa takvim iskrivljenim percepcijama upravo se stvara dostatnost sami sebi, otuđenost u ljubavi i nemogućnosti iskrenog odnosa...I onda u slučajnom napadu životnih problema isti su nespremni jer ih prvo nije imao tko pripremiti, a drugo sami odbijaju jer idealiziraju svijet kroz manikirane nokte. Shocked

Naravno da se treba njegovati, ali ne bolovati nad svakom borom i puknut se botoxom za produženu mladost. Hebo te neš moć vidit pravo zdravu ženu sa osmijehom na licu...a tek ovi bolesno zglancani muški Embarassed
Problem nije u prelijepim djevojkama. Nema ružnih ljudi osim bolesnih Umova.

wendy

Post Postano: 16.04.2008. 13:59 
Naslov:  

diva je napisao/la :
Dobro si me podsjetila na modnu industriju koja je svojom agresivnošću dovela pod upitnik zdravlje mnogim mladih cura.

Ovdje je važna uloga roditelja, ukoliko se radi o djetetu. Ipak, ima kompleksašica i među odraslima, a to je problem za psihijatra i nema smisla kriviti medije za takvo stanje stvari. Svatko je odgovoran za svoj život. Onaj tko je iskopleksiran zbog slike o ljepoti kakva se predstavlja u medijima, bio bi iskompleksiran i zbog izgleda svake druge osobe koju smatra ljepšom/boljom od sebe.

Osim toga, modeli su sve manje vješalice. Ali, sad vise ni to ne valja. Sad se kritizira minimalna količina celulita koja se tu i tamo može vidjeti na pisti. Savršenost ne postoji.

diva je napisao/la :
Sa takvim iskrivljenim percepcijama upravo se stvara dostatnost sami sebi, otuđenost u ljubavi i nemogućnosti iskrenog odnosa...I onda u slučajnom napadu životnih problema isti su nespremni jer ih prvo nije imao tko pripremiti, a drugo sami odbijaju jer idealiziraju svijet kroz manikirane nokte. Shocked

Zbilja pretjeruješ. Ovo je totalna generalizacija koje nema veze sa stvarnim stanjem stvari. Sve što si ti navela su individualne kategorije i ima ih među svakakvim ljudima, a ne samo među modelima

Ne razumijem, što tebi smeta? Što će se zgodne cure dostatne visine prijaviti da nose reviju? Blago tebi ako ti je to najveći problem u životu Wink

Ukupno postova: 623
Post Postano: 16.04.2008. 19:52 
Naslov:  

ti nisi razumjela ni prvi, a ni pojašnjeni drugi post..a da siđeš sa potpetica..lelujaš...
Ne govorim ni jednom riječju o "zgodnim" curama, a sad ti, blago si je tebiii, uživaj bez problema.... Shocked

wendy

Post Postano: 16.04.2008. 19:59 
Naslov:  

diva je napisao/la :
a da siđeš sa potpetica..lelujaš...

Bojim se da bih se bez potpetica osjećala izgubljeno Wink

Ukupno postova: 140
Post Postano: 17.04.2008. 15:18 
Naslov:  

a ja sam se šalila... hehe, i da mogu i želim, radim tamo druge stvari tako da... a ne smiju biti patuljci na pisti, divo, bila bi im velika roba Very Happy

tamo si sigurna...
marrai

Ukupno postova: 1127
Post Postano: 17.04.2008. 16:09 
Naslov:  

allegra je napisao/la :
a ja sam se šalila... hehe, i da mogu i želim, radim tamo druge stvari tako da... a ne smiju biti patuljci na pisti, divo, bila bi im velika roba Very Happy

I mislila sam se da se šališ,pa bi moj coment.bio suvišan,a mogli bi o tome danima jer je modni svijet jedna velika "đžungla"... Smile

zlusch

Ukupno postova: 2038
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.04.2008. 13:03 
Naslov:  

marrai je napisao/la:
mogli bi o tome danima jer je modni svijet jedna velika "đžungla"... Smile

Đ-žungla, veliš.....

Da, da... matoro zanovijetalo, nabijač maka na konac, bla bla Wink

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

Skoči u forum: