Autor |
Poruka |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
euchrid je napisao/la: ›
I magarica ugleda anđela - Nick Cave - "Autor tka svoj okrutni, groteskni svijet pričajući nam priču o novovjekome, pervertiranome Jobu, varirajući poznatu temu o ljudskoj "bačenosti" u bijedni svijet siromaštva."
|
Čula sam svašta o ovoj knjizi.
Moram ju što prije pročitati!
Ali prvo moram ono što je Miss preporučila... Prisilno. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
morgan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
meni gode južnoamerički pisci od Maria Vargas llose do Isabel Allende.Njeen knjige su tak oumirujuće i opuštajuće a sa druge strane napete i zanimljive.Jako dobar stil pisanja.Naslovi - Eva Luna, Kuća Duhova, Afrodita...
|
Mario Vargas Llosa... majstor erotske literature. Don Rigobertove bilježnice - kako reče moj prijatelj, knjiga za prave gurmane
Omiljena igra, Leonard Cohen. Prejebena knjiga. Zalijepila me za sebe, pročitala sam ju u jednom dahu. Nekoliko puta
Engleski pacijent, Michael Ondaatje.
Cedrovi pod snijegom, David Guterson. Na mene je ostavila dojam. Lijepa knjiga za jedno kišno poslijepodne. |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja toplo mogu preporučiti "focaultovo njihalo" umberta eca. ne treba vas obeshrabriti to što u prvom poglavlju nećete imati pojma što ste upravo pročitali. samo nastavite... i njegova "baudolino" mi je odlična. pa "otok prethodnog dana" isto nije loša...
vidim da je allain preporučio "da vincijev kod". ok je, ali su mi "anđeli i demoni" puno bolji.
trenutno čitam "istanbul" orhana pamuka. dobra mi je, volim takve knjige bez radnje.
ukoliko poželite pročitati "u potrazi za izgubljenim vremenom" marcela prousta, ukoliko nemate komplet i pouzdate se u knjižnicu pogriješit ćete kao i ja! naime, pročitao sam prvu knjigu, "put k swanu", no kad sam želio nastaviti - drugu nemaju! ne znam više točno od koliko se knjiga sastoji "u potrazi za izgubljenim vremenom", no u kjižnici nemaju sve, samo neke.
također, obožavam "davida copperfielda" charlesa dickensa.
jasno, "winnetou" karla maya.
ne znam, ima toga još... |
|
|
|
|
|
lepidoptera
Ukupno postova: 5 Spol: Žensko
|
Ako želite nešto lagano, a zanimljivo...
Nezaobilazan je Sidney Sheldon "Ako postoji sutra" super zanimljiva knjiga o djevojci koja zbog teškog i patničkog načina života odluči postati kriminalka koju ni interpol ne uspijeva uhvatiti. Super zanimljivo opisane krađe, ideje i prevare.
Jackie Collins...meni najbolja "Jače od grijeha", mafijaška knjiga, što više reći? Gledali ste mafijške filmove.. |
|
|
|
|
|
Tra-la-la xD
Ukupno postova: 260 Spol: Žensko
|
Hmmm... meni se sviđa knjiga Prividi (Richard Bach)
Predobra knjiga...a i Sumrak je super knjiga! =D |
|
_________________ bla bla bla...!
Hehe!
(Ko to još čita...?) |
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
george r.r. martin- pjesma leda i vatre, tolkien,.....h.p. lovecraft iako mi nije mđu favoritima al nađe se zanimljivih stvari |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Tra-la-la xD je napisao/la: ›
Hmmm... meni se sviđa knjiga Prividi (Richard Bach)
|
Odlična!! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Životinjska farma - George Orwell
Fantastičan roman koji preko životinja i njihove pobune opisuje komunizam i socijalizam. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Hugo Hamilton - The Last Shot
dobio sam ga kao obavezno štivo i toliko me očarala da sam ju pročitao u komadu, što inače rijetko uspijevam.
Toplo preporučam! |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Tra-la-la xD
Ukupno postova: 260 Spol: Žensko
|
The Secret- pročitajte tuknjigu... JAKO DOBRA KNJIGA.. ili pogledajte dokumentarac. |
|
_________________ bla bla bla...!
Hehe!
(Ko to još čita...?) |
|
|
|
tudovic Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
|
|
|
root
Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
Perfume The Story Of A Murderer=Parfem imaš i film pa ga možeš pogledati nakon što pročitaš knjigu. |
|
|
|
|
|
zlobnaUduši Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Aleksandar Kostjuk: "Nemaju krv" - zbirka kratkih priča - fantastično-nadrealno ludilo u obliku kratke proze! |
|
|
|
|
|
trauma_os
Ukupno postova: 816 Lokacija: Pa na poslu !!! Spol: Žensko
|
Sjećanje jedne gejše - nedavno sam ju čitala i ostala oduševljena, preporučam svima. |
|
_________________ Um caruje, a Dundo Maroje! |
|
|
|
Đeđa_zaboravih_lozinku_od
Ukupno postova: 161 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Za ove vruće dane, što god dohvatiš od Noaha Gordona - Šaman, Iscjelitelj... sve predobro i toplo preporučam
(netko reče da se Ilijada i Odiseja čitaju u jednom dahu, aha - kak da ne - možda samo ona Alan Ford verzija ) |
|
|
|
|
|
|
|