Autor |
Poruka |
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol:  Muško
|
Zeko, ja sam ZA |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
...moraš svakom od nas donirati po 10 kikosha...;-)...
|
Eto, zmija je u pravu, daj CENERA Kikirikija, dobit ćeš od
Leon-a , Titulu ZNH (Zamjenika Narodnog Heroja)  |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...na fešti ne želim donaciju kikirikija jamačno...  ...ali recimo rakiju da...  ...domaću, naravno...šljivu, po mogućnosti...  ...a obzirom da nas ima dosta na forumu, mislim da bi ti demižon od recimo 5 litara bio dovoljan kako bi postao pravi forumash...;-) |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
zeko
Ukupno postova: 599 Spol:  Nebitno
|
odlično !!!  |
|
|
|
|
 |
daniel-202
|
ja se nadam da niko neće zajebat, svi dolazimo i malo se zabavimo uz rakijicu i naravno za gazdu kavu |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...da ne pokvarim tradiciju prošlog susreta, i ovaj put ćete me moći prepoznati po ispijanju tequila u različitim varijantama...  |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol:  Žensko
|
predlažem da se pri upoznavanju ne koristite imenima s rodnih listova, već nickovima s foruma. Ako se diskusija razbukta, možete otkriti i svoja svjetovna imena
|
Super, ja sam za!! ionako uvijek kad se napijem pa se upoznajem s ljudima kažem drugo ime... sad ću bar imat razlog za to  |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
 |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol:  Žensko
|
hehe jedva čekam...  neke od vas možda i danas u mini teatru zamijetim... |
|
|
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
A sta ima danas u mini teatru? a sutra? |
|
|
|
|
 |
daniel-202
|
I kad se na kraju sastajemo gdje, i jel to sigurno dogovoreno??? |
|
Elvis Presley, 1956. |
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
we come one - oni metalci trubači i z požege, što su nastupili na ufo-u |
|
|
|
|
 |
zeko
|
zasada je dogovoreno:
08.12.2006 u točno 21:00 h lokacija bivši voodoo iliti sadašnji escobar...  |
|
|
|
|
 |
zeko
|
i ne zaboravimo...wasted generation!! vidimo se...ako dođete danas ili sutra!!  |
|
|
|
|
 |
 |
|