Auuu...5 stranica apsolutnog bullshita o zatvaranju kluba koji zapravo radi punom parom.

)) To se može čitati samo na nekom osječkom forumu. Q je slavio prvi rođendan prošli petak i bilo je odlično, dosta drugačije od onoga kako smo navikli do sada, dosta retro. Ne mogu vjerovati da je toliko ljudi ovdje iskompleksirano i očajno zato što ne mogu u patikama uči svugdje gdje im padne na pamet. Kad bi bar svi klubovi u gradu toliko držali do sebe i ne puštali unutra pijani balavi šljam koji viđamo po Tvrđi svaki vikend.
Meni ne smeta ni šminka ni alternativa, ali smeta mi kad takozvani "alteri" seru o "kvazi-eliti", samo zato jer se osjećaju inferiorno i totalno izgubljeno čim zakorače na mjesto gdje se ne prolijeva pivo i ne bljuje po podu. Imate svoje Voodooe, Valentine i Big Benove i idite tamo do mile volje. Tamo se uvjeravajte kako ste superiorni "površnim šminkerima", kako slušate super mjuzu, koliko ste puno knjiga pročitali i barite frigidne gimnazijalke, vozajte ih na svojim biciklima i plaćajte im cugu na crtu.
Ja kad hocu subotom van, ja se želim sredit i skockat i izićiu našminkerskije mjesto da pobjegnem od tmurne svakodnevice. Hval bogu, imam SVOJ posao, SVOJU lovu i SVOJ auto i ne mora m se nikome ispričavati i opravdavati zato što mi je dobro.
To što me neki probisvijet u vjetnamci i martama koji nema ni za kiflu , gleda zlobno, apsolutno je njegov problem i volio bih kad bismo svi imali dovoljno love za provode kakvi nam pašu.