Autor |
Poruka |
MNOWAR Ukupno postova: 159 Spol:  Nebitno
|
Da Da razmišljanje na razini dekadentnog mediokriteta .Ali postavi si pitanje što ćeš u životu postići ako za to nisi spreman umrijeti ,tj ići do samog kraja a ponekad preći i na drugu stranu ,stranu smrti .Odgovor je vrlo jednostavan nećeš postići ništa jel se danas sve krvlju plaća . |
|
|
|
|
 |
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
upravo tako  |
|
|
|
|
 |
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
svaka čast što ti se dalo sve ovo napisati, ali vrijedilo je
potpisujem svaku riječ  |
|
|
|
|
 |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Hvala! Trenutak inspiracije. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...  |
|
|
 |
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol:  Muško
|
Bože mili: pa onda nemoj bit u vezi ako misliš da ti možeš radit što hoćeš-tu je u druga strana kojoj se to možda neće svidjet, dapače nitko to tebi nebrani, ali onda nemoj sjebat drugu osobu zamo zato što si popila više i što ti se sad baš jako ljubi i šta ti ja znam: prepatetično.Ako netko ima potrebu općenito mjenjat partnere i s vremena na vrijeme uletit u neku avanturu ,onda znači da nije našao ono što traži i da se nije smirio.Al to nije razlog da zajeavaš drugu osobu jer ona tebe možda drugačije gleda.
Veza je na neki način i obaveza ,ali u tom smislu da poštuješ drugu stranu, ako si ti avanturist i ako voliš tih milijun opcija u životu onda za tebe veza nije... |
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
U potpunosti se ne slazem s Delfinovim razmisljanjem. Dapace, volio bih da sam u proslosti ljude s takvim razmisljanjem znao prepoznati i stvoriti pristojan razmak izmedju njih i sebe.
Nekome je zivot i ubiti, osakatiti, silovati, pojesti skuhanu djecju rucicu. To sto netko nesto smatra dijelom SVOGA zivota, ne znaci da i ljudi iz okoline te osobe na to moraju blagonaklono gledati. Siguran sam da ljudi koje je netko silovao, osakatio, prevario i mrzio nisu blagonaklono gledali na taj dio zivota agresora.
Citat:
Ne znam kako bi covjek uopce mogao rasti i razvijati se a da ne prodje sve okolnosti u zivotu.
|
S ovim se slazem, ali to opet nikome ne daje za pravo nanositi bol drugima. Osim, naravno, ako ti nije zelja postati psihickim i fizickim sadistom.
Citat:
Iskreno receno za mene osoba koja kaze da nikad ne bi prevarila, da nikad ne bi ovo nikad ono.. je veca kukavica od ostalih koji su otvorenija uma.
|
Tvoje misljenje. Coudn't disagree more!
Citat:
Ta osoba zivi po sabloni koje drustvo namece ako slucajno nesto napravi sto se ne uklapa u tu sablonu onda je olicenje zla.
|
O tempora, o mores! Da se i nenanosenje boli drugoj osobi etiketira kao mediokritestina. Dakle, svasta! Da, zgazi jos koju osobu automobilom izbij nekom oko, zakljucaj nekog u podrum na 20 godina. Pokazi nam koliko ti imas slobodnog, o slobodnog i bezgranicnog duha!
Citat:
ja drzim stranu zivotu i onome sto nam on nudi, mogucnosti, uspone, padove, milijun izbora.
|
IMHO, drzis stranu jadnicima koji u zivotu ne znaju sto zele, sebicnim jadnicima kojima nije stalo ni do koga osim do samih sebe.
Citat:
Ja zelim zivjeti a ne biti zivuci mrtvac!!!!
sretno svima...
|
Amen!
Ti si sa svim svojim deckima bila kako bi mogla pricati da imas decka, ili da imas nekoga tko bi ti dizao ego i bio podrska kad bi posrnula u svom zivotu? Si ikad pomislila da imas posla s racionalnim zivim bicima? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
Delfin
|
Leteci mungos bas volim citati tvoje postove i izrazito me zabavljaju...dosta si zanimljivo i poprilicno detaljno citirao i iskomentirao moj post, sto mi govori da ti je dosta zanimljivo moje stajaliste( bez obzira sto se uglavnom ne slazes sa mnom).
Natrag na temu. U vezi sam 3,5 godina nisam prevarila. Bila sam i prije ove u dugim vezama u kojima sam varala i bila prevarena.
Al dobro to je bio moj put, moj zivot kojom me ucinio ovakvom kakvom sam.
Svatko ima svoj put i on ce uciniti sto smatra najboljim za sebe, ako se na tom putu dogodi da zabrije sa trecom osobom......nek ucini sto zeli......milijun je izbora. |
|
|
|
 |
dog
Ukupno postova: 5 Spol:  Žensko
|
vrlo jednostavno-ako ga volim i cjenim....nema šanse da bi ga prevarila...a ako stvar nije takva ne bi ni bila s njim...čemu gubit i moje i njegovo vrijeme.... |
|
|
|
|
 |
somewhere_in_time
Ukupno postova: 56 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
..nikad nisam,nikad ni neću,zato što mi je to nešto najodvratnije na svijetu i ne bi nikada to oprostila,a ne bi ni očekivala da se meni oprosti u slučaju da to napravim,a i da napravim sigurno bi rekla toj osobi pa kud puklo da puklo.. |
|
_________________ ..if you think forever things will never change.. |
|
|
 |
Delfin
|
|
|
|
|
 |
somewhere_in_time
Ukupno postova: 56 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ma nemoj molim te..a zašto je prejadno?? |
|
|
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Bože, tako je teško izdržati!!! Ali, neću pokleknuti.
Nije lijepo varati. Mislim da sam sve rekla. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol:  Žensko
|
..nikad nisam,nikad ni neću,zato što mi je to nešto najodvratnije na svijetu i ne bi nikada to oprostila,a ne bi ni očekivala da se meni oprosti u slučaju da to napravim,a i da napravim sigurno bi rekla toj osobi pa kud puklo da puklo..
|
nikad ne reci nikad... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
 |
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol:  Nebitno
|
@delfinu... prejadno i prezalosno.
naime postoje normalni ljudi, ali vi to ne biste znali( prozivam sve koji dijele delfinovo misljenje). inace, nitko ne smije ( citaj: ne bi trebao) drugima soliti pamet kako nikada ne bi trebao reci 'nikada ne reci nikad' jer ta osoba naime zna samu sebe ( s druge strane koliko ti poznajes tu osobu kojoj solis pamet ne znam, vjerojatno ju uopce ne poznajes). u isti bih se kos moglo onda strpati i one : ja necu ubiti, i onda ti uskoci neki sa : eee brate, nikad ne reci nikad
mozda preteska usporedba, iskreno boli me ona stvar.
sredite se ljudi, idete mi na zivce |
|
|
|
|
 |
Delfin
|
Dodje mi da se ispovracam na takvo razmisljanje a ne na osobu koja je to napisala ne trebas to shvatiti tako osobno.
Da neznam koliko sebe poznajem opet ne bih bila tako samouvjerena i tvrdila da NIKAD ne bih prevarila,nikad ovo, nikad ono.....
Netko je vec napisao: Nikad ne reci nikad. amen. |
|
|
|
 |
 |
|