Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Matković Thompsona poziva u Osijek

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
El-Fatih

Ukupno postova: 208
Spol: Muško Muško
Post Postano: 08.08.2008. 11:56 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ej bez bombi, tomphsona, kalasnjikova i zvrojovki nema rasprave, ubjedjivanja....hebesh forum...uvatite se neceg korisnog....cupanja ambrozije primjerice na primjer Wink
Sve je bilo pa proslo, doci ce opet a ja cu se opet pitat zasto gledam opet istu stvar, a opet imam skroz drugcije misljenje nego prije?
Hm....sjebhano.....

Ukupno postova: 20
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 08.08.2008. 12:07 
Naslov:  

Ma, neka svatko sluša što želi, samo bez '91, tko je koga, zašto...Najgore je od svega što neki, ne znam, 17-godišnjaci zatrovani mržnjom protiv svega i svakoga rabe množinu kada pričaju o tome kako smo "mi" ginuli '91., "mi" smo se borili, a u to im je vrijeme maltene prerezana pupčana vrpca! Rat je, hvala Bogu, završio, nema više zelenog kadra,partizana, ustaša, četnika! Pogled u budućnost, sex, droga, rock'n'roll, sve samo ne Jasenovci i Gradiške Stare!

Ukupno postova: 169
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 08.08.2008. 12:08 
Naslov:  

Ruby je napisao/la :
Ma, neka svatko sluša što želi, samo bez '91, tko je koga, zašto...Najgore je od svega što neki, ne znam, 17-godišnjaci zatrovani mržnjom protiv svega i svakoga rabe množinu kada pričaju o tome kako smo "mi" ginuli '91., "mi" smo se borili, a u to im je vrijeme maltene prerezana pupčana vrpca! Rat je, hvala Bogu, završio, nema više zelenog kadra,partizana, ustaša, četnika! Pogled u budućnost, sex, droga, rock'n'roll, sve samo ne Jasenovci i Gradiške Stare!
osijek031.com smile slažem se!!!!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
dino_bno

Ukupno postova: 1157
Post Postano: 08.08.2008. 12:25 
Naslov:  Re: Matković Thompsona poziva u Osijek

Boze vi ljudi ste nevjerojatni! Tolko ste napali tog čovjeka ko da je on ubijao 91 a ne neko drugi.....sramota

Ruby

Ukupno postova: 20
Post Postano: 08.08.2008. 12:28 
Naslov:  

Govor mržnje čuda radi...

Ukupno postova: 1705
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 08.08.2008. 13:09 
Naslov:  

justice je napisao/la :
adebisi-jug2 je napisao/la:
ma ja i dalje mislim...
ako se može na utakmicama pjevat u boj u boj za narod svoj,lijepa li si,za dom spremni,ubij srbina,židova itd itd...onda može i thompson imat koncerte

a to je kao super pozitivna stvar???

pa nije...al nitko ne zabranjuje navijačima da to viču...onda bi se tekme hrvatske morale igrat pred praznim tribinama...htio sam reć...ako ne brane to vikanje na utakmicama,zašt bi se onda branio koncert thompsona...ista stvar...

Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 08.08.2008. 13:12 
Naslov:  

mali_ivica je napisao/la :
Dylan je napisao/la:
uostalom dijete ti imaš 17 godina, šta ti znaš o ratu ajde idi se igrati u pijesak

Ako dođe u Osijek prem da nisam bio ranije doći ću na taj koncert.
I da ...neznam za kolegu kojem si odgovorio ovakvim odgovorom ali recimo ja nemam 17

Kad smo kod "ZA DOM SPREMNI"
tim su se pozdravom recimo služile ustaš, ali to ne znači nužno da je on loš.
Prema mom vlastitom viđenju on bi u punom značenju značio slijedeće...
SVOJ DOM SMO UVIJEK SPREMNI BRANITI.

I da .. ZA DOM SPREMNI po meni ni u kojem slučaju ne pozvia na mržnju netoleranciju i sl.

Još nešto 4s srpski simbol koji znači SAMO SLOGA SRBINA SPAŠAVA naši susjedi imaju na zastavi, te kao takva zastava je nošena i ratu protiv nas.
No to isto neznači da je taj slogan kao slogan loš za nih, on ih vjerojatno podsjeća da trebaju biti složni...

I NAMA BI SLIČAN SLOGAN DOBRO DOŠAO, jer se vidi da nismo složan narod, A TO JE JAKO ŽALOSNO I ZATO NAM JE TAKO KAKO JE.
i đapić je prije koju godinu pokazivao koliki će nam kukuruzi u vukovaru narast. mislim da upućeni znaju o čpemu se radi.

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
Mladjo

Post Postano: 08.08.2008. 13:20 
Naslov:  

luce je napisao/la :
I piše se Marko Perkovic Thompson molim lijepo mislim da vama ne bi bilo drago da vas neko zove i pise vase ime tupson ili tako nest!
kolko ja znam piše se marko perković thompson

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
tonya

Ukupno postova: 2171
Post Postano: 08.08.2008. 13:21 
Naslov:  

dino_bno je napisao/la:
Boze vi ljudi ste nevjerojatni! Tolko ste napali tog čovjeka ko da je on ubijao 91 a ne neko drugi.....sramota

Znaš li uopće kako je Thompson dobio nadimak? Wink

Btw, Mladjo, odoše ti postovi... Smile

To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before
tonya

Ukupno postova: 2171
Post Postano: 08.08.2008. 13:22 
Naslov:  

Mladjo je napisao/la:
luce je napisao/la :
I piše se Marko Perkovic Thompson molim lijepo mislim da vama ne bi bilo drago da vas neko zove i pise vase ime tupson ili tako nest!
kolko ja znam piše se marko perković thompson

Marko Perković Thompson, ako ćete već sitničariti. osijek031.com smile

Zadnja promjena: tonya; 08.08.2008. 13:22; ukupno mijenjano 1 put.

To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before
justice

Ukupno postova: 1371
Upozorenja : 1
Post Postano: 08.08.2008. 13:22 
Naslov:  

justice je napisao/la :
ma ja i dalje mislim...
ako se može na utakmicama pjevat u boj u boj za narod svoj,lijepa li si,za dom spremni,ubij srbina,židova itd itd...onda može i thompson imat koncerte

a to je kao super pozitivna stvar???

pa nije...al nitko ne zabranjuje navijačima da to viču...onda bi se tekme hrvatske morale igrat pred praznim tribinama...htio sam reć...ako ne brane to vikanje na utakmicama,zašt bi se onda branio koncert thompsona...ista stvar...

još jedna glupa izjava...

Post Postano: 08.08.2008. 13:24 
Naslov:  

gaap je napisao/la :
ja sam odrastao u obitelji u kojoj se 1945. nije nazivala oslobođenjem nego prevratom. Djed je poginuo kao domobranski časnik u Bihaću, baka nakon toga ostala bez posla, stari i njegova sestra zbog toga nisu mogli biti stipendisti države tijekom studija za razliku od djece partizana... idemo dalje, došla 1991. imao sam 15 godina i proveo sam ih u Osijeku u sanitetu jedne brigade kao potrčko, čisteći krvava sanitetska vozila, puneći motorole, praveći evidenciju odlazaka i povratka s terena, odlazeći u zagreb na Maksimir gdje smo preuzimali sanitetska vozila koja su stizala u donacijama i dovozio ih u Osijek (bio jedan jebeni Isuzu s volanom na kontra strani...hehe)... Vikao za dom spremni, mislio da sam Hrvat, ustaša, domoljub.... Danas, 2008. godine sa svojih skoro 32 godine znam da je koketiranje s bilo kojom ideologijom koja za cilj ima od sebe gurnuti i satrati sve što je različito - pogrešno! Isto mislim i za Perkovića... dok se ne ogradi od ustaštva i dok pjesmu počinje pozdravom uz koji su pobijene tisuće cigana, srba, pedera... nije dobrodošao u moj grad za koji očekujem da bude grad jednakih i tolerantnih ljudi.

Dakle, Tompsonu nije mjesto u Osijeku, ustašama nije mjesto u Osijeku, ustaše moraju ostati samo dio ružne povijesti domovine koju volim!
Bravo

zlusch

Ukupno postova: 2038
Post Postano: 08.08.2008. 13:26 
Naslov:  

luce je napisao/la:
On je car kakvog nema! Tko ga ne voli ne voli ni Hrvatsku niti je postuje!

osijek031.com smile
Tupson rulez! ;-)

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
Mladjo

Post Postano: 08.08.2008. 13:38 
Naslov:  

legica_os je napisao/la :
Ne smijem se dugo zadržati u ovoj temi (naime imam dva žuta zbog Thompsona i ustaštva Embarassed) samo ću reći da ako Baja Mali Knindža može pjevati na svom koncertu o srpskoj krajini,o Srbiji koja će biti do Zagreba i o ubijanju nas Hrvata onda u potpunosti dajem pravo Thompsonu da pjeva o Jasenovcu i Gradiški Staroj........
mlada damo, koji mene kurac boli za knindžu i štatijaznamkoga. jel se mi moramo uspoređivati s gorima. baja je problem srba a ne mene. moj je problem što veliki broj ljudi u ovoj državi živi u jebenoj prošlosti i nikad se nećemeo izvući iz mulja u koji smo zaglibili ako ne počnemo gledati naprijed. prošlost se ne može promijeniti ali može nas nešto naučiti. budućnost je previše neizvjesna. zato živi danas i kao pravi domoljub učini nešto za svojnu državu; prijavi lopove iz bolnice i sudnice, radi pošteno svoj posao, obrazuj se, izađi na glasovanje, informiraj se i ostavi se prošlosti koja nije dio ni tvog ni mog života. ustaška ikonografija na djeci od kojih 15 - 16 godina je najmanje što nam u ovom trenutku treba. a sve to skupa trebamo zahvaliti općoj neinformiranosti i tuposti nacije. a smijemo se amerima. licemjerne budale

Callistemon
Ukupno postova: 572
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.08.2008. 13:39 
Naslov:  Re: Matković Thompsona poziva u Osijek

Naravno da je gradjanima Osk stalo... ipak ce koncert biti placen iz proracunskih sredstava, dakle svi mi cemo platiti tog izvodjaca...i oni kojima s svidja i oni kojima na, a bormes i oni koji ne namjeravaju doci na koncert!
Nego, nacuh da ce istoga toga datuma on ipak i 'sigurno' negdje drugdje nastupiti...i ne salim se, rekli ljudi i izgledalo je da u to doista vjeruju Smile

Skoči u forum: