| Autor |
Poruka |
|
El-Fatih
Ukupno postova: 208 Spol:  Muško
|
Ej bez bombi, tomphsona, kalasnjikova i zvrojovki nema rasprave, ubjedjivanja....hebesh forum...uvatite se neceg korisnog....cupanja ambrozije primjerice na primjer
Sve je bilo pa proslo, doci ce opet a ja cu se opet pitat zasto gledam opet istu stvar, a opet imam skroz drugcije misljenje nego prije?
Hm....sjebhano..... |
|
_________________ Vjerujem u boljitak, ali u svoju glavu, srce, ruke i lopatu jos vise!!!! |
|
|
|
 |
|
Ruby
Ukupno postova: 20 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ma, neka svatko sluša što želi, samo bez '91, tko je koga, zašto...Najgore je od svega što neki, ne znam, 17-godišnjaci zatrovani mržnjom protiv svega i svakoga rabe množinu kada pričaju o tome kako smo "mi" ginuli '91., "mi" smo se borili, a u to im je vrijeme maltene prerezana pupčana vrpca! Rat je, hvala Bogu, završio, nema više zelenog kadra,partizana, ustaša, četnika! Pogled u budućnost, sex, droga, rock'n'roll, sve samo ne Jasenovci i Gradiške Stare! |
|
_________________ Old Habits Die Hard  |
|
|
|
 |
|
chupko
Ukupno postova: 169 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Ma, neka svatko sluša što želi, samo bez '91, tko je koga, zašto...Najgore je od svega što neki, ne znam, 17-godišnjaci zatrovani mržnjom protiv svega i svakoga rabe množinu kada pričaju o tome kako smo "mi" ginuli '91., "mi" smo se borili, a u to im je vrijeme maltene prerezana pupčana vrpca! Rat je, hvala Bogu, završio, nema više zelenog kadra,partizana, ustaša, četnika! Pogled u budućnost, sex, droga, rock'n'roll, sve samo ne Jasenovci i Gradiške Stare!
|
 slažem se!!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
Boze vi ljudi ste nevjerojatni! Tolko ste napali tog čovjeka ko da je on ubijao 91 a ne neko drugi.....sramota |
|
|
|
|
|
 |
|
Ruby
Ukupno postova: 20 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Govor mržnje čuda radi... |
|
_________________ Old Habits Die Hard  |
|
|
|
 |
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol:  Muško

|
a to je kao super pozitivna stvar???
|
pa nije...al nitko ne zabranjuje navijačima da to viču...onda bi se tekme hrvatske morale igrat pred praznim tribinama...htio sam reć...ako ne brane to vikanje na utakmicama,zašt bi se onda branio koncert thompsona...ista stvar... |
|
|
|
|
|
 |
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Ako dođe u Osijek prem da nisam bio ranije doći ću na taj koncert.
I da ...neznam za kolegu kojem si odgovorio ovakvim odgovorom ali recimo ja nemam 17
Kad smo kod "ZA DOM SPREMNI"
tim su se pozdravom recimo služile ustaš, ali to ne znači nužno da je on loš.
Prema mom vlastitom viđenju on bi u punom značenju značio slijedeće...
SVOJ DOM SMO UVIJEK SPREMNI BRANITI.
I da .. ZA DOM SPREMNI po meni ni u kojem slučaju ne pozvia na mržnju netoleranciju i sl.
Još nešto 4s srpski simbol koji znači SAMO SLOGA SRBINA SPAŠAVA naši susjedi imaju na zastavi, te kao takva zastava je nošena i ratu protiv nas.
No to isto neznači da je taj slogan kao slogan loš za nih, on ih vjerojatno podsjeća da trebaju biti složni...
I NAMA BI SLIČAN SLOGAN DOBRO DOŠAO, jer se vidi da nismo složan narod, A TO JE JAKO ŽALOSNO I ZATO NAM JE TAKO KAKO JE.
|
i đapić je prije koju godinu pokazivao koliki će nam kukuruzi u vukovaru narast. mislim da upućeni znaju o čpemu se radi. |
|
|
|
 |
|
Mladjo
|
I piše se Marko Perkovic Thompson molim lijepo mislim da vama ne bi bilo drago da vas neko zove i pise vase ime tupson ili tako nest!
|
kolko ja znam piše se marko perkovi ć thompson |
|
|
|
 |
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
Znaš li uopće kako je Thompson dobio nadimak?
Btw, Mladjo, odoše ti postovi...  |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
 |
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
Marko Perković Thompson, ako ćete već sitničariti.  |
Zadnja promjena: tonya; 08.08.2008. 13:22; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
 |
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
još jedna glupa izjava... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
 |
|
Mladjo
|
ja sam odrastao u obitelji u kojoj se 1945. nije nazivala oslobođenjem nego prevratom. Djed je poginuo kao domobranski časnik u Bihaću, baka nakon toga ostala bez posla, stari i njegova sestra zbog toga nisu mogli biti stipendisti države tijekom studija za razliku od djece partizana... idemo dalje, došla 1991. imao sam 15 godina i proveo sam ih u Osijeku u sanitetu jedne brigade kao potrčko, čisteći krvava sanitetska vozila, puneći motorole, praveći evidenciju odlazaka i povratka s terena, odlazeći u zagreb na Maksimir gdje smo preuzimali sanitetska vozila koja su stizala u donacijama i dovozio ih u Osijek (bio jedan jebeni Isuzu s volanom na kontra strani...hehe)... Vikao za dom spremni, mislio da sam Hrvat, ustaša, domoljub.... Danas, 2008. godine sa svojih skoro 32 godine znam da je koketiranje s bilo kojom ideologijom koja za cilj ima od sebe gurnuti i satrati sve što je različito - pogrešno! Isto mislim i za Perkovića... dok se ne ogradi od ustaštva i dok pjesmu počinje pozdravom uz koji su pobijene tisuće cigana, srba, pedera... nije dobrodošao u moj grad za koji očekujem da bude grad jednakih i tolerantnih ljudi.
Dakle, Tompsonu nije mjesto u Osijeku, ustašama nije mjesto u Osijeku, ustaše moraju ostati samo dio ružne povijesti domovine koju volim!
|
 |
|
|
|
 |
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
Mladjo
|
Ne smijem se dugo zadržati u ovoj temi (naime imam dva žuta zbog Thompsona i ustaštva  ) samo ću reći da ako Baja Mali Knindža može pjevati na svom koncertu o srpskoj krajini,o Srbiji koja će biti do Zagreba i o ubijanju nas Hrvata onda u potpunosti dajem pravo Thompsonu da pjeva o Jasenovcu i Gradiški Staroj........
|
mlada damo, koji mene kurac boli za knindžu i štatijaznamkoga. jel se mi moramo uspoređivati s gorima. baja je problem srba a ne mene. moj je problem što veliki broj ljudi u ovoj državi živi u jebenoj prošlosti i nikad se nećemeo izvući iz mulja u koji smo zaglibili ako ne počnemo gledati naprijed. prošlost se ne može promijeniti ali može nas nešto naučiti. budućnost je previše neizvjesna. zato živi danas i kao pravi domoljub učini nešto za svojnu državu; prijavi lopove iz bolnice i sudnice, radi pošteno svoj posao, obrazuj se, izađi na glasovanje, informiraj se i ostavi se prošlosti koja nije dio ni tvog ni mog života. ustaška ikonografija na djeci od kojih 15 - 16 godina je najmanje što nam u ovom trenutku treba. a sve to skupa trebamo zahvaliti općoj neinformiranosti i tuposti nacije. a smijemo se amerima. licemjerne budale |
|
|
|
 |
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Naravno da je gradjanima Osk stalo... ipak ce koncert biti placen iz proracunskih sredstava, dakle svi mi cemo platiti tog izvodjaca...i oni kojima s svidja i oni kojima na, a bormes i oni koji ne namjeravaju doci na koncert!
Nego, nacuh da ce istoga toga datuma on ipak i 'sigurno' negdje drugdje nastupiti...i ne salim se, rekli ljudi i izgledalo je da u to doista vjeruju  |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|