Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Pola ovog foruma pleše u Q Club-u?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Circa

Ukupno postova: 3149
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 13.12.2007. 20:52 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jebo lud zbunjenog, jebo Tonson Cecu...

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 13.12.2007. 21:16 
Naslov:  Re: Pola ovog foruma pleše u Q Club-u?

ViVian05 je napisao/la :
Prošlu subotu smo nagovorili lika koji svira u metal bandu, mrzi cajke, da ide s nama na cajke, i bio je prvi put tamo(kaže i zadnji Rolling Eyes ) i bilo mu ok.
ček ček ček. ne kontam. kažeš bilo mu ok al neće više doć. a jebiga mora da su prljavi wc-i. Smile neć ni ja onda doć. fuj. mrzim zasrani wc

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Poppy

Ukupno postova: 2988
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 13.12.2007. 21:54 
Naslov:  

Mladjo je napisao/la:
ViVian05 je napisao/la :
Prošlu subotu smo nagovorili lika koji svira u metal bandu, mrzi cajke, da ide s nama na cajke, i bio je prvi put tamo(kaže i zadnji Rolling Eyes ) i bilo mu ok.
ček ček ček. ne kontam. kažeš bilo mu ok al neće više doć. a jebiga mora da su prljavi wc-i. Smile neć ni ja onda doć. fuj. mrzim zasrani wc

Ja sam isto jednom završila na narodnjacima, i to u STUC-u. I bilo mi je zanimljivo kao što mi je svako novo iskustvo zanimljivo.
Zabavljalo me promatrat cure koje su mahom vrlo izazovno obučene, dečke koji nemilice vrte runde ne bi li iste te cure impresionirali, plesačice koje su nam svojim golim dupetima mahale pred nosom dok smo naručivali cugu... Zabavljalo me slušat urnebesno smiješne riječi pjesama i gledat ekipu kako ih pjeva u zanosu.

Al više nikad nisam imala želju ić na narodnjake. Jer već nakon sat-dva što sam tamo provela glava me počela boljet od glazbe, hvatala me potreba da one golišave curice oko kojih su obljetali ocvali muškarci ogrnem jaknom i odvedem mami, a na licu plesačice sam počela iščitavat neku tugu od koje me hvatala nelagoda.

zlikota

Ukupno postova: 30
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.12.2007. 1:43 
Naslov:  

ViVian05 je napisao/la: Laughing I šta sad? Ima gorih "grijeha" od cajki! I da, ja ih osobno ne volim slušat kod kuće niti na ipodu imam koju cajku, ali van volim ić na cajke i bude mi super, pa šta sad?! Prošlu subotu smo nagovorili lika koji svira u metal bandu, mrzi cajke, da ide s nama na cajke, i bio je prvi put tamo(kaže i zadnji Rolling Eyes ) i bilo mu ok. Ne idem baš u q, većinom nemam prijevoz pa budem u boi - ista glazba(samo je Dj malo retardiran,počne pričat i vikat nešt u gangsta stilu u pol pjesme Rolling Eyes ), manje je ljudi, nije baš tak sređeno,al bude ok...
I da, ja baš volim šljokice! I bilo kakvu maskaru i koliko da stavim uvijek će mi se vidit oči, a ne oblačim se vulgarno niti volim dekolte'e i miniće i te fore...nikad me ne ćete vidjet u miniću, a dekolte mi se i tako ne će previše vidit Embarassed
hehe.. onda se ti ne ubrajaš u gore navedene!

-dobro je ljudi, nećemo više oko glazbe, jer normalno je da svatko sluša šta voli, a svatko voli nešto drugo, bla bla.. 100 ljudi 200 čudi (uzrečica, edit by: zlikota)
nego... imate svi tamno Osječko za šankom od mene! samo sad nemojte počete kako nevolite Osječko ili pivo uopće, jer poklonjenom autu se negleda pod haubu (edit by: zlikota)
i bilo bi jako dobro da se locka ovaj topic jer skrooooooooooooooooooz je otišao u offtopic...

p.s. vivan05 nemoraš se stiditi zbog malih sisa- sad su u modi Smile Smile Smile meni su osobno najdraže Smile

1step2far

Ukupno postova: 3262
Post Postano: 14.12.2007. 13:02 

Zlikota, vil ju meri mi? A svadba da bude u tom Q clubu, ha ha ha!!!
Bože, kad sam ja tamo bila, a samo sam jednom bila, derao je techno i hitovi te godine u različitim remixevima. Što se pobogu dogodilo?

Ukupno postova: 1036
Post Postano: 14.12.2007. 13:51 

1step2far je napisao/la:
Bože, kad sam ja tamo bila, a samo sam jednom bila, derao je techno i hitovi te godine u različitim remixevima. Što se pobogu dogodilo?

Wink kataastrofa Very Happy

zlikota

Post Postano: 14.12.2007. 15:23 
Naslov:  

sheila je napisao/la:
1step2far je napisao/la:

Wink kataastrofa Very Happy

haha.. moram priznati, i moja cura ide na takva mjesta.. tako da mi nebi bilo ništa novo da te ožznim što se toga tiče, osim tebe.. Smile Smile

zlikota

Post Postano: 14.12.2007. 15:27 
Naslov:  

e i nije svirao techno, nego jeftine komercijale tipa basement jaxx-a i slično!

Marshall-T

Ukupno postova: 525
Post Postano: 18.12.2007. 3:16 
Naslov:  

nake_rado je napisao/la:
ajd nek se ovaj cjeli topic prebaci u offtopic..svi bi bili sretniji... tema je preglupa...postovi su glupi...
- evo dokaza da ne pročitam uvijek glupe postove od čovjeka koji se hvali da će do Nove godine skupiti 1000 postova, samo što je zaboravio reći da je napisao toliko puno postova jer stalno buba gluposti i većina postova mu je glupa. Ne možeš pod post smatrati jedno slovo u njemu što je isto kao i da napišeš 100 rečenica jer tvoje postove zanemarujem i ne smatram ih normalnima. Ne razumijem kako čovjek samo tako može izvaliti ovakvu glupost, a da ga ne pogodi grom s neba? - a ova fora ''svi bi bili sretniji'' očito se samo njega tiče, a ako on sebe smatra pod ''svi'' onda čovjeka iskreno žalim. Ovime sam debelo otišao u off-topic, ali sam se ipak morao iskaliti na čovjeka koji ne znam što njime upravlja osim one prašine u glavi. I ako ovime dobijem žuti karton, ok, slažem se, ali da me čovjek gdje god stavim svoj post isprovocira, pa to je brate mili čudo neviđeno. - eto, stoga bih ga poslao na jedno mjesto na koje se ovdje ljude ne bi smjelo slati, jer ipak to je ono pravilo ''Don't be evil'', pa eto tako samo da se zna.

nake_rado

Ukupno postova: 5684
Upozorenja : 1
Post Postano: 18.12.2007. 16:52 
Naslov:  

Marshall-T je napisao/la:
nake_rado je napisao/la:
ajd nek se ovaj cjeli topic prebaci u offtopic..svi bi bili sretniji... tema je preglupa...postovi su glupi...
- evo dokaza da ne pročitam uvijek glupe postove od čovjeka koji se hvali da će do Nove godine skupiti 1000 postova, samo što je zaboravio reći da je napisao toliko puno postova jer stalno buba gluposti i većina postova mu je glupa. Ne možeš pod post smatrati jedno slovo u njemu što je isto kao i da napišeš 100 rečenica jer tvoje postove zanemarujem i ne smatram ih normalnima. Ne razumijem kako čovjek samo tako može izvaliti ovakvu glupost, a da ga ne pogodi grom s neba? - a ova fora ''svi bi bili sretniji'' očito se samo njega tiče, a ako on sebe smatra pod ''svi'' onda čovjeka iskreno žalim. Ovime sam debelo otišao u off-topic, ali sam se ipak morao iskaliti na čovjeka koji ne znam što njime upravlja osim one prašine u glavi. I ako ovime dobijem žuti karton, ok, slažem se, ali da me čovjek gdje god stavim svoj post isprovocira, pa to je brate mili čudo neviđeno. - eto, stoga bih ga poslao na jedno mjesto na koje se ovdje ljude ne bi smjelo slati, jer ipak to je ono pravilo ''Don't be evil'', pa eto tako samo da se zna.

ono za 1k je bila zajebancija...i to valjda ne kuzis...cajke ti isprale smisao za humor...
A za ovo sto me zelis poslat...pa zato sluzi PM (private mesagge) Very Happy al to najvjerovatnije nisi sam otkrio...kao sto nisi znao da edit postoji

be strong be happy and don't let anyone to make you angry
zlikota

Post Postano: 18.12.2007. 17:56 
Naslov:  

nake_rado je napisao/la:
Marshall-T je napisao/la:
nake_rado je napisao/la:

ono za 1k je bila zajebancija...i to valjda ne kuzis...cajke ti isprale smisao za humor...
A za ovo sto me zelis poslat...pa zato sluzi PM (private mesagge) Very Happy al to najvjerovatnije nisi sam otkrio...kao sto nisi znao da edit postoji

bravo!

Marshall-T

Post Postano: 19.12.2007. 0:52 
Naslov:  

Hm, evo još jednog prijatelja mu ''pametnog''. Ne trebam pm da te pošaljem u p.m., jer ipak nisam tako nisko pao da nekog potiho tamo pošaljem već želim da to vidi i ostatak foruma. Meni ti ispireš mozak otkako pišeš na ovom forumu, eto tek toliko.

zlikota

Post Postano: 19.12.2007. 1:03 
Naslov:  

ne ne u krivu si, ako nekome želiš nešto reći to mu tiho i privatno kažeš jer tako ćeš više utjecati na njega i više će mu to značiti, a ovako kad pišeš da svi vide samo želiš ispasti frajer! ma ti mora da si frajer iz Q-a!!? hahaha...

Marshall-T

Post Postano: 19.12.2007. 1:08 
Naslov:  

Ne, pa nisam ja frajer, ja sam samo malo pametniji malo od vas dvojice.

Marshall-T

Post Postano: 19.12.2007. 1:10 
Naslov:  

Evo kad već idemo u off-topic jedan prigodni vic.

Zašto je Thompson prodao najviše CD-a u Hrvatskoj?

- Zato jer njegovi fanovi ne znaju spržit CD!

Skoči u forum: