Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Jebo lud zbunjenog, jebo Tonson Cecu... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
Prošlu subotu smo nagovorili lika koji svira u metal bandu, mrzi cajke, da ide s nama na cajke, i bio je prvi put tamo(kaže i zadnji  ) i bilo mu ok.
|
ček ček ček. ne kontam. kažeš bilo mu ok al neće više doć. a jebiga mora da su prljavi wc-i.  neć ni ja onda doć. fuj. mrzim zasrani wc |
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
Ja sam isto jednom završila na narodnjacima, i to u STUC-u. I bilo mi je zanimljivo kao što mi je svako novo iskustvo zanimljivo.
Zabavljalo me promatrat cure koje su mahom vrlo izazovno obučene, dečke koji nemilice vrte runde ne bi li iste te cure impresionirali, plesačice koje su nam svojim golim dupetima mahale pred nosom dok smo naručivali cugu... Zabavljalo me slušat urnebesno smiješne riječi pjesama i gledat ekipu kako ih pjeva u zanosu.
Al više nikad nisam imala želju ić na narodnjake. Jer već nakon sat-dva što sam tamo provela glava me počela boljet od glazbe, hvatala me potreba da one golišave curice oko kojih su obljetali ocvali muškarci ogrnem jaknom i odvedem mami, a na licu plesačice sam počela iščitavat neku tugu od koje me hvatala nelagoda. |
|
|
|
|
 |
zlikota
Ukupno postova: 30 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
hehe.. onda se ti ne ubrajaš u gore navedene!
-dobro je ljudi, nećemo više oko glazbe, jer normalno je da svatko sluša šta voli, a svatko voli nešto drugo, bla bla.. 100 ljudi 200 čudi (uzrečica, edit by: zlikota)
nego... imate svi tamno Osječko za šankom od mene! samo sad nemojte počete kako nevolite Osječko ili pivo uopće, jer poklonjenom autu se negleda pod haubu (edit by: zlikota)
i bilo bi jako dobro da se locka ovaj topic jer skrooooooooooooooooooz je otišao u offtopic...
p.s. vivan05 nemoraš se stiditi zbog malih sisa- sad su u modi  meni su osobno najdraže  |
|
|
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Zlikota, vil ju meri mi? A svadba da bude u tom Q clubu, ha ha ha!!!
Bože, kad sam ja tamo bila, a samo sam jednom bila, derao je techno i hitovi te godine u različitim remixevima. Što se pobogu dogodilo? |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol:  Žensko
|
 kataastrofa  |
|
|
|
|
 |
zlikota
|
haha.. moram priznati, i moja cura ide na takva mjesta.. tako da mi nebi bilo ništa novo da te ožznim što se toga tiče, osim tebe..  |
|
|
|
|
 |
zlikota
|
e i nije svirao techno, nego jeftine komercijale tipa basement jaxx-a i slično! |
|
|
|
|
 |
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol:  Muško
|
- evo dokaza da ne pročitam uvijek glupe postove od čovjeka koji se hvali da će do Nove godine skupiti 1000 postova, samo što je zaboravio reći da je napisao toliko puno postova jer stalno buba gluposti i većina postova mu je glupa. Ne možeš pod post smatrati jedno slovo u njemu što je isto kao i da napišeš 100 rečenica jer tvoje postove zanemarujem i ne smatram ih normalnima. Ne razumijem kako čovjek samo tako može izvaliti ovakvu glupost, a da ga ne pogodi grom s neba? - a ova fora ''svi bi bili sretniji'' očito se samo njega tiče, a ako on sebe smatra pod ''svi'' onda čovjeka iskreno žalim. Ovime sam debelo otišao u off-topic, ali sam se ipak morao iskaliti na čovjeka koji ne znam što njime upravlja osim one prašine u glavi. I ako ovime dobijem žuti karton, ok, slažem se, ali da me čovjek gdje god stavim svoj post isprovocira, pa to je brate mili čudo neviđeno. - eto, stoga bih ga poslao na jedno mjesto na koje se ovdje ljude ne bi smjelo slati, jer ipak to je ono pravilo ''Don't be evil'', pa eto tako samo da se zna. |
|
|
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
ono za 1k je bila zajebancija...i to valjda ne kuzis...cajke ti isprale smisao za humor...
A za ovo sto me zelis poslat...pa zato sluzi PM (private mesagge)  al to najvjerovatnije nisi sam otkrio...kao sto nisi znao da edit postoji |
|
|
 |
zlikota
|
|
|
 |
Marshall-T
|
Hm, evo još jednog prijatelja mu ''pametnog''. Ne trebam pm da te pošaljem u p.m., jer ipak nisam tako nisko pao da nekog potiho tamo pošaljem već želim da to vidi i ostatak foruma. Meni ti ispireš mozak otkako pišeš na ovom forumu, eto tek toliko. |
|
|
|
|
 |
zlikota
|
ne ne u krivu si, ako nekome želiš nešto reći to mu tiho i privatno kažeš jer tako ćeš više utjecati na njega i više će mu to značiti, a ovako kad pišeš da svi vide samo želiš ispasti frajer! ma ti mora da si frajer iz Q-a!!? hahaha... |
|
|
|
|
 |
Marshall-T
|
Ne, pa nisam ja frajer, ja sam samo malo pametniji malo od vas dvojice. |
|
|
|
|
 |
Marshall-T
|
Evo kad već idemo u off-topic jedan prigodni vic.
Zašto je Thompson prodao najviše CD-a u Hrvatskoj?
- Zato jer njegovi fanovi ne znaju spržit CD! |
|
|
|
|
 |
 |
|