Autor |
Poruka |
noname Ukupno postova: 204 Spol: Nebitno
|
Molio bih za malu pomoc oko dva pitanja:
- gdje ima u Os za kupiti neku koznu futrolu za HTC Desire HD?
- Da li je tk oprobao koristiti one olovke za touchscreen, ima l itko iskustva s tim? |
|
|
|
|
|
Seba Ukupno postova: 62 Spol: Nebitno
|
Možda u pothodniku u zeldi, ali teško. Pogotovo kožna... Predlažem pravac ebay |
|
|
|
|
|
noname Ukupno postova: 204 Spol: Nebitno
|
Nazalost u Zeldi nista, u Vipu imaju samo onaj "umetak", iskreno nadao sam se da ima u Osijeku da mogu vidit, opipat
olovku nisam jos nigdje vidio, a to bi volio probat prije kupnje ili barem da mi netko kaze neka pozitivna iskustva |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
olovka je za kurac, a što se tiče futrole, ebay, ja sam sebi naručio kožnu (kvazikoža naravno) i gumenu + 10 screen protectora za skoro upola cijene neke poštene futrole ovdje ... pravac ebay |
|
|
|
|
|
Warlord Ukupno postova: 52 Spol: Nebitno
|
Evo i mene sa HTC Desire. Od jucer ponosni vlasnik!
Izgubio zivce sinoc sa wifi zbog smeca od speedtouch routera ali evo danas promijenio channele i radi ko podmazano. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Razmisljam o HTC Wildfire, ekran mi se cini kao najveci minus. Ostalo? Ima li tko iskustva? Koliko taj ekran smeta pri uobicajenom koristenju aplikacija (ne igara)?
Ima li za Android nesto kao Ovi Maps [s navigatorom] za Nokiu?
Ima li HTCwildfirea jos u VIP-u? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Warlord Ukupno postova: 52 Spol: Nebitno
|
Ima HTC Wildfire u vipu, bio jucer i vidio. |
|
|
|
|
|
|
Na wildfireu je dosta teško za pisat, ekran je ipak premali. Što se tiče rezolucije, isto ništa dobro, jednostavno se previše vide pixeli.
I ne čita .avi, tak da zaboravite na jednostavno prebacivanje i gledanje filmova |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@seba, tnx. Filmove ionako ne mislim gledati na mobu. Zar ne postoji neki Android avi player?
Sto se tice poruka, ne pisem ih puno i u tim situacijama se koristim stylusom. Ali, kad si vec spomenuo, je li upoterba stylusa nuzna i kod obicnog koristenja [listanje imenika, aplikacija i sl?]
Kakvo je iskustvo browsanja na toj rezoluciji (uzmi u obzir da kontam prijeci s Nok5800)? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
HM... za početak, treba ti kapacitivni stylus, znači ne radi bilo šta na tom ekranu, nadam se da znaš...
Player postoji, ali može vrtit samo ono što uređaj vrti po defaultu.
Ne koristim ga previše jer nije moj, ali nije bajno, pola zbog malog ekrana pola zbog rezolucije... A ni procesor baš ne može progutat dovoljno brzo neke zahtjevnije stranice... Čačkanje po imeniku/menijima je sasvim uredu.
Samo, ja ga stalno uspoređujem sa Desireom pa je možda sve malo pretjerano |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la: ›
meni je i hero sad preslab, jedva čekam da si kupim desire HD ...
|
dobro ti ide u životu ako imaš za Desire HD |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Uzeo i ja HTC Desire, i naravno ništa ne kužim. Ima li negdje kakvih korisničkih uputa (po mogućnosti na Hrvatskom) jer ove upute koje dođu sa mobom su minimalističke.
Ne mogu uz pomoć HTC Sync spojiti mob na komp, traži Sync na kompu i kaže da ga ne može naći, a sve je uredno instalirano.
H E L P .... |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
evo, mogu te ja spasiti ... otkupit cu taj bezvezni HTC od tebe za jeftine pare i spasiti te muka |
|
|
|
|
|
|
|