Autor |
Poruka |
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: Muško
|
|
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Lesi je napisao/la: ›
Cisto par pitanja, za cure, koje rijetko neko spomene:
1.) Koliko vam je puta dovoljno doziviti orgazam tokom jednog sexa? I koliko volite da ih bude?
2.) Dali vam moze biti sex dobar bez orgazma?
3.) Koliko volite, vremenski, da traje sex? Dali vam dojadi nakon nekog vremena.
Svi stalno pricaju kolika treba "alatka" biti, tko ju moze duze rabit i slicne muske stvari, pa evo malo zenskih...
|
Što će mi majstor bez alata. |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Meni nije nikad dosta i vidim da to već postaje problem. Hm, zna li netko broj Davidsa Duchovnya da mi preporuči kliniku? |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
unleashed Ukupno postova: 33 Lokacija: out of space Spol: Žensko
|
Lesi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pa recimo da sam ih nabrojo jednom 8 sa svojom curom sto je bilo prilicno puno.. Inace bude od 2 do 3, pa me zanima (nemojte me krivo shvatiti, nehvalim se, nekad nebude ni jedan). A jedan sex podrazumjeva jedan snosaj, nikake pauze! I dali volite da traje satima ako je dobar? Ono sat dva tri??(iako nevjerujem ni da moze netko tolko u jednom snosaju)
|
jab to, jab to |
|
|
|
|
|
seven-of-nine
Ukupno postova: 274 Lokacija: južno od mjesta gdje sjevera nema Spol: Žensko
|
Nemoguće je da žena u tako kratkom vremenu doživi toliko orgazama. Ali moguće je da toliko puta svrši. Između svršavanja i orgazma ne stoji znak jednakosti, to su jaaako različite stvari. Svršavanje je divan, predivan osjećaj, ali orgazam je nešto božansko....i ne može se postići prvim sexom, potrebno je iskustvo i određena zrelost. Meni osobno je trebalo 1 ili dvije godine( jebiga, davno je bilo) da ga prvi put doživim. zato: ne miješajte kruške i jabuke!!! |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Ženski orgazam je u ženskoj glavi, ne međunožju
Tako mi rekoše |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ženski orgazam je u ženskoj glavi, ne međunožju
Tako mi rekoše
|
Tako je! Bravo! U pravu si! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Frost
|
Teta učiteljica |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
seven-of-nine je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Između svršavanja i orgazma ne stoji znak jednakosti, to su jaaako različite stvari. Svršavanje je divan, predivan osjećaj, ali orgazam je nešto božansko....i ne može se postići prvim sexom, potrebno je iskustvo i određena zrelost. Meni osobno je trebalo 1 ili dvije godine( jebiga, davno je bilo) da ga prvi put doživim. zato: ne miješajte kruške i jabuke!!!
|
Možeš ti to nama, molim te, malo pojasniti?
Prvo nas Freud zavede pizdarijama o vaginalnom i klitoralnom orgazmu, a sad nas ti uvjeravaš da rajčica i paradajz nisu jedno te isto.
Orgazam je vrhunac seksualnog doživljaja, koji prate fiziološke i psihološke reakcije. A što je svršavanje? |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
Frost
|
MissTake je napisao/la: ›
haha
mora da si bio onda jako dobar i da si svaki put na sat donosio jabuku
|
Od nekih učiteljica sam ja dobijao jabuku |
|
|
|
|
seven-of-nine
Ukupno postova: 274 Lokacija: južno od mjesta gdje sjevera nema Spol: Žensko
|
wendy je napisao/la: ›
seven-of-nine je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Između svršavanja i orgazma ne stoji znak jednakosti, to su jaaako različite stvari. Svršavanje je divan, predivan osjećaj, ali orgazam je nešto božansko....i ne može se postići prvim sexom, potrebno je iskustvo i određena zrelost. Meni osobno je trebalo 1 ili dvije godine( jebiga, davno je bilo) da ga prvi put doživim. zato: ne miješajte kruške i jabuke!!!
|
Možeš ti to nama, molim te, malo pojasniti?
Prvo nas Freud zavede pizdarijama o vaginalnom i klitoralnom orgazmu, a sad nas ti uvjeravaš da rajčica i paradajz nisu jedno te isto.
Orgazam je vrhunac seksualnog doživljaja, koji prate fiziološke i psihološke reakcije. A što je svršavanje?
|
Pa lijepo sam sve objasnila! Mislila sam da će se svaka žena s iole iskustva složiti sam nmom. Očito sam bila u zabludi. I da, naravno da između vaginalnog i klitorisnog orgazma postoji razlika. Fiziološke reakcije su iste i kod orgazma i kod svršavanja, ali psihološke nisu. Ako ti zaista doživiš orgazam nakon svakog seksa, onda si prava sretnica jer ulaziš u mali postotak žena koje to mogu. Ili se ne seksaš često. Meni je svaki put seks odličan, ali nemoguće mi je svaki put postići orgazam. I to je to. |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
|