| Autor |
Poruka |
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
srecom jedan sam od onih koji ne trazi djevojlku na vizualnoj bazi, nego na intelektualnoj bazi. Naravno, nikako da je ruzna, ali nije mi stalo do seks bombi s kojima ne mogu progovoriti 2-3 smislene.
|
Što je sad na kraju?  |
|
|
|
|
|
 |
|
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol:  Žensko
|
ja plešem u Q!!  |
|
_________________ Znaš da odavno slijede nas vuci
i njuše nam trag
u moje stihove ti se zavuci
tamo si sigurna... |
|
|
|
 |
|
zlikota
Ukupno postova: 30 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
oprosti, ali ti onda vjerovatno ne prepoznaješ dobru glazbu i svirku, i nevidiš dalje od pevaljke i cajke.. jebiga, nemoj onda ni pričati o glazbi kad ti horizont ne doseže dalje od Q-a..
moje mišljenje je da je većina domaće glazbe kvalitetna, svirka odlična.. ali kako vlada tako i narod, a to je zašto domaće kad može strano (nemojte me krivo shvatiti, ima odlične strane glazbe u svim žanrovima, i ja ju slušam, uz domaću).. ali sve je to daaaaaaaaaaaaaaaaleko od cajki koje kad slušaš neznaš dali bi srao ili povraćao haha!! evo iskopao sam jedan isječak iz pjesme "votka i đin to je sada in, dobra lova brza kola, ribe oko stola.." mislim aloooooo!!??
a što se cura "tamo" tice nitko mi nemože reci da na drugim mjestima nema boljih cura i u svakom slučaju normalnijih, koje netraže "dobru lovu i brza kola" hahahaa.. kakvo sranje!! i nemaju kako sheila kaže hrpu šminke i šljokica.. iako su mi dooooobre te šljokice, hehe, umjereno naravno, a ne da joj od šljokica i maskare nevidiš boju očiju  |
|
|
|
|
|
 |
|
allegra
|
ja nemam previše šminke, nisam jeftina niti tako izgledam... a opet tamo svratim.  |
|
i njuše nam trag
tamo si sigurna... |
|
|
|
 |
|
zlikota
|
nemoj krivo shvaćati, svraćaj Ti gdje god hoćeš! |
|
|
|
|
|
 |
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol:  Muško
|
- čuj me,ja ne znam dobru glazbu i svirku jer ne slušam tomsona??-pa to je smeće od glazbe.Mogu poslušati sve, ali tomson je đubivo glazba. |
|
|
|
|
|
 |
|
allegra
|
nemoj krivo shvaćati, svraćaj Ti gdje god hoćeš!
|
kako zločesto...  |
|
|
|
|
|
 |
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol:  Muško
|
Allegra, ne daj se! Živjele cajke pa čak i one najgore! Da Bog da se Q club nikad ne zatvorio! |
|
|
|
|
|
 |
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol:  Žensko
|
 e može pitanje...jel vi stvarno volite cajke..baš volite...znači kad ste kod kuće i sluša vam se glazba neka upalite cajke i slušate....??
mislim da svaka vrsta glazbe ima i one "najgore stvari" pa ovo prvi put čujem....živjele i one najgore  kad već slušate cajke barem se potrudite slušat nešto dobro...iako to za mene nije dobra glazba...to je samo trend kao i hrpa drugih stvari....
eeo srećoo dao bog da ti se ostvare želje....iako malo nerealne...svi mi tu znamo da će se zatvorit i klub nestat će i cajke i za par godina će oni najteži cajkaroši slušat nešto drugo...ne možeš se oduprijeti
slušajtee šta hoćeteee...nekad se čovjek mora malo trovat za početak da bi znao više cijeniti nešto kvalitetno kasnije |
|
|
|
|
|
 |
|
zlikota
|
vidim Sheila ima 3-4 godine manje od vas a razmišljanje joj je na razini 10 godina ispred vas!!
Istina, trendovi dolaze- ulaze u svoj vrhunac i nemate pojma kako brzo prolaze! Neće se zatvoriti Q, to je komercijalno mjesto gdje se pušta glazba u trendu, zato i imaju najveći promet i zaradu (vikendom) jel tko vidio hrpu ljudi u sred tjedna u podne na kavi u Q ili koktelu!? e pa nije, zato što nerade, tko će slušati cajku uz kavu, još da se usere prije nego kavu okusi hahaha..
e zato volim i cijenim mjesta poput cadilaca- rock je bio i uvijek će biti, west (u zadnje vrijeme)- nema ljepšeg melema za uši od tamburice, podrum tufne- ljubitelji elektronske glazbe uvijek su se tamo mogli naći i poslušati ono što vole... i tako dalje... a ovi komercijalni klubovi što trenutno "reproduciraju cajke" se njišu i na najmanjem vjetru i zato su jadni, prljavi i fuj.. a to da sam zločes što sam allegri napisao da pleše gdje god hoće, tako sam i mislio!! |
|
|
|
|
|
 |
|
allegra
|
ne slušam kod kuće narodnjake, cajke... ako već pitaš. to je onako baš za vikend. čemu toliko rasprave... netko voli, neko ne... imam legice koje idu na ta rock mjesta, ne uklapam se ja tamo iako i te neke stvari slušam kod kuće, sve poštujem i iz svega se može izabrati nešto "za sebe". |
|
i njuše nam trag
tamo si sigurna... |
|
|
|
 |
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
ja ih slusam i kod kuce i stalno |
|
|
|
|
|
 |
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
ma jebite se, slušajte sto god hocete, a jel potrebno vodit neku raspravu (ako se ovo uopce moze nazvat rasprava) o tome što netko voli.....ja volim nosit bijele gace, tako kad ih i najmanje uprljam odmah primjetim...volim piti sok iz limenka samo zato što kad popijem, limenku mogu zdrobiti.. ...volim ici u neku rupu od birca kako bi se napio i sve porazbijo pa bih ujutro svima prepricavao o svom sinocnjem pijanstvu .....volim mamu, a ne volim tatu...volim kad mi netko kaže da sam majmun, pa se onda pogledam u ogledalo i vidim da to nije istina...volim ovakve besmislene rasprave koje vi vodite, a nigdje ne završavaju....volim cigane sa trubama...CEPAJ CIGOOOO..... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
 |
|
ViVian05
Ukupno postova: 64 Spol:  Žensko
|
 I šta sad? Ima gorih "grijeha" od cajki! I da, ja ih osobno ne volim slušat kod kuće niti na ipodu imam koju cajku, ali van volim ić na cajke i bude mi super, pa šta sad?! Prošlu subotu smo nagovorili lika koji svira u metal bandu, mrzi cajke, da ide s nama na cajke, i bio je prvi put tamo(kaže i zadnji  ) i bilo mu ok. Ne idem baš u q, većinom nemam prijevoz pa budem u boi - ista glazba(samo je Dj malo retardiran,počne pričat i vikat nešt u gangsta stilu u pol pjesme  ), manje je ljudi, nije baš tak sređeno,al bude ok...
I da, ja baš volim šljokice! I bilo kakvu maskaru i koliko da stavim uvijek će mi se vidit oči, a ne oblačim se vulgarno niti volim dekolte'e i miniće i te fore...nikad me ne ćete vidjet u miniću, a dekolte mi se i tako ne će previše vidit  |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|