Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol:  Muško
|
U Old Bridge Pubu u Tvrđi u srijedu 20. lipnja 2007. održat će se Stand Up večer, a gostuje stand up skupina "Sve 5", odnosno dvojac iz njihovih redova, Marina i Zoky.
Početak je u 21:30 sati, a ulaznicu po cijeni od 20 kuna možete kupiti na šanku OBP-a. |
|
 |
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol:  Muško
|
sve 1  |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
 |
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol:  Muško
|
Jel nisu oni nastupali već nekoliko puta u Osijeku, u OBP pa na OLJMu, a stalno s istim vicevima? |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
 |
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Ja jucer pricao sa EM od puba i kazu da imaju novi materijal tak da nije ono isto ja dolazim 99% bit ce ona zenska heh |
|
|
|
|
 |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol:  Žensko
|
eee ne bi im ja dala 20kn za to...  |
|
|
|
|
 |
wastedbass
|
Evo bas idem tamo sada jedva cekam bili su zakon prosli put i osim toga tih 20 kuna ide njima u dzep za put itd i treba umjetnicima para coece jebes 20 kuna studentskih hehe |
|
|
|
|
 |
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol:  Muško
|
ne znam kakvi su inace, ali na ljetu mladih su bili duhoviti kao racun za plin. |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
 |
wastedbass
|
Bili su predobri jucer nije bilo puno ljudi ali jako originalni i smijesni imali su 3 seta a u trecem je bilo predobro (doduse mozd zbog piva ) ali je bilo zanimljivo , bacao je fore o mamiću i nogometu i tak dalje , najavili su da ce biti open mic vecer tak da oni koji misle da su smijesni ce imat priliku to pokazati heh jedva cekam |
|
|
|
|
 |
sheila
|
totalno su not funny...malo pokušavaju biti seinfield..al ne ide |
|
|
|
|
 |
wastedbass
|
Bah pa kak znas kad nisi bila jucer hehe ne mozes suditi prema stand up-u ispred manijaka koji cekaju koncert i nastup u klubu pred manje ljudi razlika je velika ajme |
|
|
|
|
 |
sheila
|
stand up ispred manijaka je isti kao stand up ispred neke profinjene publike...samo su reakcije na njih različite |
|
|
|
|
 |
wastedbass
|
Da ali nisi bila tamo a govoris o tome kak su not funny a tema je pub sve5 mislim da si malo pobrkala pojmove |
|
|
|
|
 |
sheila
|
aha ja se ispričavam na pobrkavanju pojmova |
|
|
|