Autor |
Poruka |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
jel gledao neko prvi i drugi dio??? naši su to preveli kao "slagalica strave"...meni je savršen film jedva čekam da treći dio dođe u videoteke |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
gledao sam oba, ali ne očekujem puno od trećega jer otprilike će biti kao i prva dva..
prvi mi je bolji od drugog jer je bio nešto novo... |
|
|
|
|
|
Lesi
Ukupno postova: 86 Lokacija: Višnjevac Spol: Muško
|
Jedan od najboljih filmova ikad gledanih kroz moja dva mala oka... |
|
_________________ Sex is like math: add the bed, subtract the clothes, divide the legs and pray you don't multiply. |
|
|
|
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
Prvi je odličan...ova dva su solidnjak,ali sad mi se već penju na njavru...jel to kontaju prehebat Petak 13. sa brojem nastavaka? |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
|
kelly
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Treči je dobar, i vjerojanto je zadnji, buduci da bi prema kraju njegovom tako trebalo biti...Jedino ako nešto ne izmisle samo da bi mogli snimati dalje... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Metalucifer
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Treči je dobar, i vjerojanto je zadnji, buduci da bi prema kraju njegovom tako trebalo biti...Jedino ako nešto ne izmisle samo da bi mogli snimati dalje...
|
Mislim da sam vidio negdje da se planira snimati četvorka,ako već i nije počelo snimanje...uglavnom znaš i sam kakvi su Ameri - cijedi pare do maksimuma dok ide. |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Jel to neki horor?
jel jako strašan? Da ne bi bilo ko poslje Kruga kad nisam mjesec dana smjela sama na wc, čak ni po danu! |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Poppy je napisao/la: ›
Da ne bi bilo ko poslje Kruga kad nisam mjesec dana smjela sama na wc, čak ni po danu!
|
pa kud si onda išla umjesto na wc?! ..ili si dobila zapetljaj crijeva?
što se filma tiče, ja sam gledala onaj dio kad su doktor i fotograf zavezani lancima u onoj sobi s pločicama... koji je to dio?
film je ODLIČAN! ja bi ga nazvala više psihološkim trilerom nego hororom, ali čak i ako spada u taj žanr, nije klasični krv-do-koljena-horor, mene je film oduševio!
i kad smo već kod sličnih stvari, jeste gledali hostel? mrak, mrak! |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
saw je dobar,samo što ni ja ne znam koji sam gledala,onaj tamo kad su oni u nekoj kući,kad su neki brojevi u pitanju,jedan lik ima na vratu neki broj,drugi ima broj na nekoj slici itd..hm jel to uopće taj film?ajme ne mogu se sjetiti,pa onda taj glavni munjeni policajce zajebe,odu u neku drugu kuću a ne u tu gdje su ti svi ljudi...
a što se tiče hostela,prehvaljen je film bio pa sam ga gledala a na kraju se razočarala,jednu jedinu scenu pamtim i pamtit ću je uffff užasna je..kad lik sjedi na onoj stolici zavezanih ruku i nogu i kaže mu taj što sjecka sa pilom da će ga pustiti i onda mu ocapari noge i ovaj se digne kao na noge i hoće pobjeći i onda pokažu njega na podu,a noge stoje bljaaaaaakkkkk ispred stolice bljak bljak |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Metalucifer
|
CatCloe - gledala si prvi dio.
legica_os - a ti drugi.
Hostel je tipično američko smeće,ako se mene pita.Pa ti specijalci kao da žive u drugoj galaksiji jebote,pa zamišljaju Europu kao mjesto gdje žive divljaci zaostali par stoljeća...redneci usrani!
Ima i drugo parče Hostela,samo su ovaj put u igri 2 legice...očaj! |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
|
legica_os
|
a prvi dio je onaj kad onaj lik leži cijeli film mrtav na podu one kupaonice?šta je u trećem dijelu uopće? |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
Metalucifer
|
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a prvi dio je onaj kad onaj lik leži cijeli film mrtav na podu one kupaonice?
|
Da.
legica_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
šta je u trećem dijelu uopće?
|
Ma ništa...hrpa gluposti u biti...opet ona ženska ubija,a taj stari je još živ i serenda okolo-naokolo...
Ima par dobrih fora,mislim načina nakoji umiru u filmu,ali je sve skupa dosadno,predvidivo i totalno nepotrebno...
Ma Azija je carevina horrora i thrillera! |
|
|
|
|
|
legica_os
|
Ima dobrih scena u tim slagalicama e sad,kontam da je to drugi dio..kada ženska mora naći nekakav ključ u hrpi onih igli/igala ...gledala sam kako se film snimao i mislim da su tu scenu snimali milijun puta,kako su joj te igle namještali ma fuj bljak..mrzim igle....
btw koja ženska ubija?ona što je u drugom dijelu narkomanka ili što već? |
|
|
|
|
Metalucifer
|
Da.Samo što ona žrtvama ne daje šansu za bijeg kao što je to stari radio... |
|
|
|
|
|
|