Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
 Ako koncert kanadske zvijezde Bryana Adamsa u osječkoj dvorani Zrinjevac 27. studenoga dobro prođe organizacijski i po broju posjetitelja, već iduće godine u lipnju isti organizatori, producentska kuća Lupa Promotion iz Zagreba i osječki Gradski radio, trebali bi u Osijek dovesti još jednu svjetsku zvijezdu - Bob Dylana.
Čelnici Lupa Promotiona jučer su posjetili Osijek i potvrdili Adamsov koncert te novinarima najavili nove senzacije.
- U lipnju bismo u Osijek doveli još jednu veliku zvijezdu, ovaj put na open air koncert - rekao je Vlado Ivanković, direktor Lupa Promotiona. Doznali smo da je Gradskom radiju za iduću godinu ponudio gostovanje u Osijeku više poznatih imena: Pink, Princea, Georgea Michaela, Christine Aguilere, Red Hot Chilli Peppersa i Seala.
- Prihvatit ćemo samo jedan koncert, a mi želimo upravo legendarnog Boba Dylana. To je i želja Osijeka jer je gradonačelnik Ante Đapić obećao podržati po jedan koncertni spektakl godišnje - potvrdio je Renato Lukić, direktor Gradskog radija. Čelnici obiju kuća jučer su potvrdili da je već potpisan ugovor o koncertu B. Adamsa. Početkom listopada kreće prodaja 5000 ulaznica, čija će cijena biti do 200 kuna.
Đapić: Ne znam puno o gospodinu Bryanu Adamsu, ali naučit ću
Organizatori ističu da je osječki gradonačelnik Anto Đapić s oduševljenjem prihvatio pokroviteljstvo Osijeka nad koncertom Bryana Adamsa. Dapače, doznajemo kako je predviđeno da na dan koncerta Đapić primi rockera i organizatore, što je već odobrio i Adamsov kanadski menadžer Richard Hoermann. - Ne znam puno o gospodinu Adamsu, ali naučit ću. Od pjesama znam samo njegov duet s Tinom Turner - rekao je Đapić.
Autor: T.Levak
Prenosimo s Jutarnji.hr |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
Kakav duet s Tinom Turner? |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
 |
TNT
Ukupno postova: 50 Spol:  Nebitno
|
E ako Dilana dovedete,ja radim sljedeće:
ima se napijem ko majka i zapjevam sa Zimmermanom "How meny roads must a men walk down ..........
Nevjerujem vam NIŠ'...... |
|
_________________ I'm a dinamite!! |
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
|
|
 |
gaap
|
|
|
 |
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol:  Žensko
|
Sad nek vam bude krivo što ste pljuvali po B.A, a izgleda da je on samo vrh glazbenog brijega...
Zašto netko stvarno ne organizira koncert od nirvane- mogli bi uzeti snimku s nekog koncerta, bubnut je na veliko platno ili nešt i to je to...bilo bi super |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Sad će Loona reći da je Bob još stariji, da nam ne treba ni on!  |
|
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
pa naravno , Loona bi radije Cold"imam odvratan glas, glupavo skvicim i pjevam o nesretnim ljubavima"play ili Ushera...
Ako dodje Bob, ja ne znam sto bi, poludit eto što, jer ga slušam 10 godina, i smatream a jednim od 3 najveca glazbenika ikada... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
Laura
Ukupno postova: 5 Spol:  Žensko
|
eto, nakon sto je kramer sisao s vlasti... ovo stvarno postaje "grad po mjeri covjeka"...
i to sad kad mene nema...  |
|
|
|
|
 |
gaap
|
|
|
 |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
Ako ljudi kao Loona bojkotiraju Adamsa, neće nam više nitko doći, pa ni Bob Rock, a ne bob Dylan. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
 |
gaap
|
ma pusti nju, Loona je zlikowac. hehe... ja u to niš ne vjerujem... jedino ako će navedena ekipa svirat na predizbornim skupovima HSP/HDSSB-a. šta'š bolje, zapjevaju tompson i škoro, pa im se pridruži dylan. ako treba izbore dobit koalicijski će partneri uskrsnut i cobaina! |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
 |
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol:  Žensko
|
de malo poštovanja prema mrtvima... |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nevezano uz ovu temu, a pogotovo uz Cobaina, ali mrzim te fraze tipa "o mrtvima samo najbolje"! Zašto?! Poštovanje onome tko poštovanje zasluži! Ostali se mogu jebat*BIIIP*, imali su svoju šansu. |
|
|
|
|
 |
 |
|