Autor |
Poruka |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Oni su iz Vinkovaca i iz Petrijevaca, ona je buduća pravnica, a on budući profesor matematike, oni su pisci poezije i proze, oni su mladi, duhoviti, pametni i nadareni, oni su pobjednici i oni su par u usponu, o kojem ćemo nesumnjivo još čitati i čuti.
Ono što je nama zanimljivo je to - što su oni već dvije godine jednako zaljubljeni, a oboje su naši aktivni članovi skoro od samog početka rada portala Osijek031.com!
Ponosni smo što ih možemo promovirati na ovaj način, ponosni smo što možemo reći da su Saša Begović i Andrej Pufler pobjednici natječaja lista Osječki dom, pod nazivom Ljubav je zakon.
Andrej je osvojio prvo mjesto i 3.000 kuna svojom pričom "Kako promijeniti život u nekih sedam laganih koraka" (priču ćete moći pročitati 3. lipnja u rubrici Gost priča), a Saša je osvojila treće mjesto i 1.000 kuna pričom "Povijest dragocjenih trenutaka".
Bez lažne skromnosti i ništa manje značajno, moramo se pohvaliti kako je još jedna naša darovita članica portala Osijek031.com također ušla u Zbornik od 30 izabranih priča, a to je naša Osječanka Ljiljana Mandić sa svojom pričom "Kronologija jednog dana u protoku vremena" (priču ćete moći pročitati 10. lipnja u rubrici Gost priča).
Iz poštovanja prema anonimnosti na Forumu031, nickove naših pisaca nećemo otkriti (iako su itekako prepoznatljivi), a vi u sklopu naše rubrike Gost priča, možete slijedeća tri tjedna uživati u čitanju nagrađenih priča.
Čestitamo Vam, lijepi i pametni naši, sa željom da se još puno gitara kupi, puno love zaradi, puno afirmacije postigne i puno ljubavi nauživa!!
Uredništvo Osijek031 |
|
|
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
Saša,evo primi čestitke i od mene-legice iz osnovne...Pozdrav |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
...možete SLIJEDEĆA tri tjedna...
gemi, ma ovo se tebi potkralo |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
ajde hvala:) (naravno, ne mogu se ja kontrolirati:) |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Hvala, hvala. Hm, ovo baš i nisam očekivala, ali poznavajući blizanačku neodoljivu sklonost ka iznenađenjima, mogla sam si misliti
Ajoooooj, evo mi se ruke tresu... |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Marigold je napisao/la: ›
Saša,evo primi čestitke i od mene-legice iz osnovne...Pozdrav
|
Pozdrav, Marigold, mislim da znam tko si |
|
|
|
|
|
antun Ukupno postova: 4 Lokacija: melbourne Spol: Muško
|
lijepa cestitka iz melbourna ...bravo mladi ...sretno |
|
|
|
|
|
Gemi
|
paperje je napisao/la: ›
...možete SLIJEDEĆA tri tjedna...
gemi, ma ovo se tebi potkralo
|
Zahvaljujem što sam ti lajt motiv, ali čini mi se da je na ovom mjestu ipak uputnije napisati čestitku akterima članka koji to zaista zaslužuju, nego brojati moje slučajne tipfelere... |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
paperje
|
stvarno mi nije bio cilj tražiti pogrješke, sasvim sam slučajno skužila. naime, to je nešto što ljudi najčešće pišu krivo i nitko nema pojma o tome (što mi, recimo, smeta). bilo mi je malo čudno jerbo znam da ti to znaš! (iako nisam sudjelovala, pročitala sam postove na forumu o pravopisu)
što se saše i andreja tiče, imaš pravo! čestitam im na njihovim uspjesima te želim još puno sreće, kako u profesionalnom, tako i u privatnom životu (iako mislim da za ovaj drugi nema straha) živjeli mladenci |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
Gemi
|
fakat, i svatove ovih dvoje nadam se da ćemo promovirati na ovom mjestu, a isto tako nadam se i tvoje i Ivanove |
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Kao i obecani "Osijek031 Big Day Out"? |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
paperje
|
Gemi je napisao/la: ›
fakat, i svatove ovih dvoje nadam se da ćemo promovirati na ovom mjestu, a isto tako nadam se i tvoje i Ivanove
|
oho, malo smo se požurili ako smijem primijetiti! pa još niti 22 nemamo...
nemam drugih riječi osim: strpi se, gemi! (još svega 6-7 godina, možda i više) sitnica! |
|
|
|
|
paperje
|
uostalom, kontam da ovdje ima i onih kojima "je red" puno prije nas... ajde, ajde, nećemo se igrati skrivača! morat ćete zvat u svatove!
nije vrijeme još za nas! |
|
|
|
|
Gemi
|
Saša i Andrej nemaju puno više godina, a Osijek031.com planira trajati bar tri puta toliko!!
Želim Vam svima da svoje radosti umnožite i podijelite s nama na sajtu. |
|
|
|
|
paperje
|
ondak sajtu želim još puno puno puno sretnih godinica, a svim znanim i neznanim zaljubitim parovima da im bude baš supika i kul zajedno (s papirom ili brez njega). mene i dasu najbolje pustit na miru: prije će se umoriti oni koji stalno zapitkuju KAD nego nas dvoje koji ćemo još jako dugo strpljivo odgovarati JEDNOG LIJEPOG DANA... forumaši (single ili u paru), dabogda vam svima život bio lijep!!! |
|
|
|
|
|
|