Autor |
Poruka |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Može li redakcija spriječiti uploadanje odvratnih,uznemirujučih i ljigavih avatara?
Upravo mi je takav onaj lik što si reže oko-gaap! |
|
|
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
evo ja npr. imam odvratan i uznemirujući avatar i čekam da me netko spriječi... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
PEGY je napisao/la: ›
Može li redakcija spriječiti uploadanje odvratnih,uznemirujučih i ljigavih avatara?
Upravo mi je takav onaj lik što si reže oko-gaap!
|
De nemoj biti mimoza...što te boli briga tko ima kakav avatar...nije tu da ga ti gledaš/da te plaši, nego jer se nekome tko ga je stavio - sviđa ili mu je zanimljiv... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
De nemoj biti mimoza...što te boli briga tko ima kakav avatar...nije tu da ga ti gledaš/da te plaši, nego jer se nekome tko ga je stavio - sviđa ili mu je zanimljiv...
|
tako je, evo men je muka kad vidim avatar koji ima OIM al ipak ne kenjam... a gaap ima svojih problema i pusti mu nek se iživljava na svom avataru |
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
avatar može bit odraz onoga što osoba je, a i ne mora. avatar može stajati jednostavno kao nešto što će potaknuti druge da uoče dotičnu osobu. avatar može biti ono što se nekom sviđa. nismo svi isti, nekome je nešto simpatično, nekom nije. ako ti se ne sviđa imaš opciju ignore pa ju upotrijebi |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
@exHOP3on, @Uma, @Monstrum -> Tako je!
To kao da sad netko traži da se obriše nečiji post jer mu se ne sviđe mišljenje dotičnoga...mislim, stvarno... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
PEGY je napisao/la: ›
Upravo mi je takav onaj lik što si reže oko-gaap!
|
samo hahahaaahaah |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Odlična je slika, i ono prije što je bilo ako se ne varam s injekcijom u jeziku.
Meni je recimo nick Anonymous odvratan pa nisam otvorio temu o tom. |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la: ›
Odlična je slika, i ono prije što je bilo ako se ne varam s injekcijom u jeziku.
Meni je recimo nick Anonymous odvratan pa nisam otvorio temu o tom.
|
ma katastrofa....sramota više nego katastrofa... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Evo, ja sam se usuglasio sa zahtjevom i promijenio avatar... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Evo, ja sam se usuglasio sa zahtjevom i promijenio avatar...
|
joj de makni tu rđavu bolesnu sisu boga ti !!!! |
|
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Omg |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
|
|