Autor |
Poruka |
micky maus Ukupno postova: 3 Lokacija: tenja Spol: Nebitno
|
zasto je tako tesko naci cure mladje i srednje dobi kao i zene za sex u osijeku !!??? nekuzim rado bih upozno neku koja je seriozna i ozbiljna za druzenje i ....... ali meni to jako tesko uspijeva ima 26 godina te ako ima koja zainteresirana neka se javi nebitno da li je udata ili ne ! samo pozurite gorim jer nisam dugooo hihi ! kisss |
|
|
|
|
|
seven-of-nine
Ukupno postova: 274 Lokacija: južno od mjesta gdje sjevera nema Spol: Žensko
|
Nije ih tako teško naći, prema tome mora da je problem u tvom pristupu. gud lak! |
|
|
|
|
|
micky maus Ukupno postova: 3 Lokacija: tenja Spol: Nebitno
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Jesi li ti čuo ikad za kemiju između dvoje ljudi?
Vidiš to je ono što kod tebe očito ne štima. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
..uzmi bilo koji oglasnik, priredi pare i uživaj...s takvim pristupom kakvog imaš sad, nećeš daleko dogurati drugačije.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
žena Ukupno postova: 93 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
tu u pozadini lezi neki gadni problem, jel 26 i da ne moze na partnericu.... |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
What the fuck!? |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Možda gLeda previše fiLmova |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Registriraj se ovdje i pokušaj. Na ovom forumu nećeš sigurno ništa naći za bacit pod jaja... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol: Muško
|
hm..čudan problem,pokušaj izać van iz kuće,okani se interneta ako se puno družiš s njim,budi ladan ko kurva,sjedi za šank i naruči pivo,preporučam vikendom..mislim da sam čuo da se zovi neki disko bar kve iliti Q...e mislim da nečeš promašiti,nemoj sam dijete napravit..jer onda ćeš požalit na ovom savjetu..good luck! |
|
_________________ tko pita,taj ne skita..oš,neš bangladeš ! http://www.youtube.com/watch?v=z-Wgb_gh8Ps&feature=player_embedded |
|
|
|
Anica Ukupno postova: 48 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
micky maus je napisao/la: ›
znekuzim rado bih upozno neku koja je seriozna i ozbiljna za druzenje i
|
seriozna ???? wtf??? |
|
|
|
|
|
majaazdaja
Ukupno postova: 207 Spol: Žensko
|
hahahahhaaha , a jadan ti bog |
|
_________________ zlo i naopacke |
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
Anica je napisao/la: ›
|
seriozna ???? wtf???
|
znači da mu daje u serijama... a ne nakon prvog puta da zaspi i da ju boli glava... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol: Muško
|
pavijan je napisao/la: ›
Anica je napisao/la: ›
|
seriozna ???? wtf???
|
znači da mu daje u serijama... a ne nakon prvog puta da zaspi i da ju boli glava...
|
hahaha..da,da...seriozna--- imaš pravo..majstor je na duge staze spreman ! |
|
_________________ tko pita,taj ne skita..oš,neš bangladeš ! http://www.youtube.com/watch?v=z-Wgb_gh8Ps&feature=player_embedded |
|
|
|
dreamer
Ukupno postova: 241 Lokacija: tu i tamo Spol: Nebitno
|
a, svašta, koji si ti lik, haha |
|
|
|
|
|