Autor |
Poruka |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
joker Ukupno postova: 21 Spol:  Nebitno
|
nek si ti sposoban da pljuješ po svemu, al nisi da upadneš na ufo!! |
|
|
|
|
 |
badman Ukupno postova: 115 Spol:  Muško
|
ne plju
ne pljuje! govori cinjenicno stanje stvari.  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
nek si ti sposoban da pljuješ po svemu, al nisi da upadneš na ufo!!
|
nas su u startu diskvalificirali i obrisali sa popisa jer sam izvrijeđo i admina i sve tamo i nisam se htio lizat s nikim da bi upo. i to svi znaju šta je bilo i kako..
EDIT; i sad vidim da si ti neki UFOv mutant koji pljuje (vidim u tvom profilu) po svemu ša nije vaša organizacija.
bok xD xD xD |
|
|
|
|
 |
|
nije poanta lizanja, poanta je kvalitete, a da je bilo kvalitetnih bilo je, a da si i kvaltetan svirao bi.. |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
nije poanta lizanja, poanta je kvalitete, a da je bilo kvalitetnih bilo je, a da si i kvaltetan svirao bi..
|
o bože dragi xD xD
kvalitetan sam, imam gustu kosu i lijep ten i cure me vole.. xD
i poanta je da niste sposobni napraviti nešto malo veće nego vam festival tone iz godine u godinu i sviraju sve lošiji bendovi jer svemu šta imalo vrijedi ne pada napamet da se prijavljuje izuzev nekoliko bendova koji se ližu s vama i sviraju svake godine i na ufou i na danima piva (to se dobro zna koji su to bendovi, neki njihovi članovi su i tu na forumu i prepoznati će se sigurno) ;D. Da se razumijemo, dane piva smatram nečime šta je vrijedno i na tome svaka čast ali ufo je smeće žešće i takvo će i ostati dok se neke stvari ne prepuste nekom kreativnijem i sa više volje za radom.
volim ajvar.
;D
i opet ja retardiran moram EDIT; ne, nebi sviro jer su mi čak htjeli i policiju zvati zbog vrijeđanja i neznam kakva da je kvaliteta mislim da nitko nebi radio kontra sebe, jel.. |
|
|
|
|
 |
|
prijavi se i ove godine da te opet diskfalificiraju...hehe to bi bilo ludilo |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
prijavi se i ove godine da te opet diskfalificiraju...hehe to bi bilo ludilo
|
rekoh, svatko tko imalo vrijedi, nebi se prijavio na to.. ja dovoljno sviram sa svojim bendom okolo da mi ne treba neka wannabe afirmacija na festivalu gdje će tonac drkat k***c dok sviram i gdje se bendovi gledaju ko stoka na čiji račun netko okreće pare.
živio! |
|
|
|
|
 |
Pavlinjo
Ukupno postova: 7 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
nije poanta lizanja, poanta je kvalitete, a da je bilo kvalitetnih bilo je, a da si i kvaltetan svirao bi..
|
o bože dragi xD xD
i poanta je da niste sposobni napraviti nešto malo veće nego vam festival tone iz godine u godinu i sviraju sve lošiji bendovi jer svemu šta imalo vrijedi ne pada napamet da se prijavljuje izuzev nekoliko bendova koji se ližu s vama i sviraju svake godine i na ufou i na danima piva (to se dobro zna koji su to bendovi, neki njihovi članovi su i tu na forumu i prepoznati će se sigurno) ;D. Da se razumijemo, dane piva smatram nečime šta je vrijedno i na tome svaka čast ali ufo je smeće žešće i takvo će i ostati dok se neke stvari ne prepuste nekom kreativnijem i sa više volje za radom.
volim ajvar.
;D
i opet ja retardiran moram EDIT; ne, nebi sviro jer su mi čak htjeli i policiju zvati zbog vrijeđanja i neznam kakva da je kvaliteta mislim da nitko nebi radio kontra sebe, jel..
|
Ajde ne seri!!!
Poznato je da se u Osijeku bandovi ne podnose, da se pljuje svaki rad i trud pojedinca koji pokuša i malo popraviti situaciju kroz ovakve i slične organizacije. Činjenica je da ljudi jedva čekaju ufo kako bi se mogli zajebavati a usput čuti svirku kakva god bila!
Ako te i malo zanima glazba, budeš tamo i pričaš s ljudiima, posavjetuješ se, daš savjet, kritiku, pohvalu... sve što normalni ljudi rade!
Usput, prošle godine je na metal stageu bilo odlično, dobra svirka i zajebancija, iako ne slušam metal! |
|
|
|
|
 |
tijuana
Ukupno postova: 54 Lokacija: Osijek / Donji Miholjac Spol:  Žensko
|
slažem se s justiceom. kladim se da 80% ljudi na UFO dolazi zato što je upad besplatan i zato što mogu nositi svoju cugu.
dio ljudi, recimo 15%, dođe zbog glavnoga benda. ostalih 5% dođe slušati mlade neafirmirane bendove (a to je cilj festivala, ne?).
a nijednom bendu koji već ima nekakvu reputaciju ne treba jedan UFO da se "probije" (po tom pitanju slažem se s tratinčicom).
 |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
|
o bože dragi xD xD
volim ajvar.
;D
i opet ja retardiran moram EDIT; ne, nebi sviro jer su mi čak htjeli i policiju zvati zbog vrijeđanja i neznam kakva da je kvaliteta mislim da nitko nebi radio kontra sebe, jel..
|
Ajde ne seri!!!
Poznato je da se u Osijeku bandovi ne podnose, da se pljuje svaki rad i trud pojedinca koji pokuša i malo popraviti situaciju kroz ovakve i slične organizacije. Činjenica je da ljudi jedva čekaju ufo kako bi se mogli zajebavati a usput čuti svirku kakva god bila!
Ako te i malo zanima glazba, budeš tamo i pričaš s ljudiima, posavjetuješ se, daš savjet, kritiku, pohvalu... sve što normalni ljudi rade!
Usput, prošle godine je na metal stageu bilo odlično, dobra svirka i zajebancija, iako ne slušam metal!
|
1. dragi moj, da ja ne serem, ti i slični bi ostali gladni.
2. ovo nije trud pojedinca niti je ičiji trud nego mlaćenje para i to je već svima jasno.
3. više se treba cijeniti krešu iz teatra i gigu, robija, fileta i ekipu iz uniteda koji se ubijaju od posla da bi svaki vikend napravili nešto pošteno i njih vjerujem da nitko normalan ne pljuje jer sve rade od svojih para, ne grebu se od grada i nisu politizirani. |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
Problem je u tome što glavni bendovi sviraju prekasno. Znam da je bit UFO-a predstaviti mlade nade, ali ipak mnogi dolaze zbog poznatijih bendova.
|
pa da glavni bendovi sviraju ranije, i demo bendovi bi svirali ranije, onda ih pogotovo nitko nebi čuo ;D
i ovako se slušaju samo headlineri i eventualno 2 , najviše 3 benda prije njih i ta 2-3 benda budu kao šta već rekoh, svake godine jedni te isti.. oni koje imamo prilike slušati na SVAKOM UFOu i na SVAKIM danima piva, koji su vec i sami sebi dopizdili.. |
|
|
|
|
 |
|
ti radiš koncerte?!?! za mini teatar i united jesi dovoljno mini da ih i ti možeš organizirati, stoga idi i papaj griza pa kad narasteš onda se javi!!! |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
ti radiš koncerte?!?! za mini teatar i united jesi dovoljno mini da ih i ti možeš organizirati, stoga idi i papaj griza pa kad narasteš onda se javi!!!
|
ajd ti seljo nešto argumentiraj pa ćemo raspravljati, samo neargumentirano vrijeđaš i omalovažavaš.. ja sam za svako svoje pljuvanje dao argument..
a ti pljuješ i united i teatar, ne znam šta su ti oni napravili.. a ti dečki su napravili 10 puta više za osijek nego ikakav UFO.. |
|
|
|
|
 |
 |
|