Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 17.03.2009. 16:07 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Mother Earth je napisao/la :
Ne sviđa mi se što će biti u dvorištu Vege, boLje da je ostaLa ista Lokacija, aL ajd.. nadam se da će biti dobrih bendova, boLja organizacija... osijek031.com smile

meni se isto ne sviđa šta je u dvorištu vege ali mislim da je razlog tome šta je svake godine sve manje ljudi pa su odlučili staviti na neko manje mjesto i skontali su da im ne ide sa onim megalomanskim forama sa par stejđova, to ipak moraš biti malo sposobniji..za 2-3 godine će ufo (ako ga više i bude) biti u caffe baru Top ili u big benu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

i nemogu reći da se ičemu nadam kad je svake godine sve gore i gore i sve manje ljudi.. katastrofa..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Frost

Ukupno postova: 6403
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 17.03.2009. 16:22 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la: za 2-3 godine će ufo (ako ga više i bude) biti u caffe baru Top ili u big benu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

osijek031.com smile

Ukupno postova: 21
Post Postano: 17.03.2009. 17:26 
Naslov:  

nek si ti sposoban da pljuješ po svemu, al nisi da upadneš na ufo!!

badman
Ukupno postova: 115
Post Postano: 17.03.2009. 17:32 
Naslov:  

ne plju
joker je napisao/la:

ne pljuje! govori cinjenicno stanje stvari. Wink

zla_tratinčica

Post Postano: 17.03.2009. 23:09 
Naslov:  

joker je napisao/la :

nas su u startu diskvalificirali i obrisali sa popisa jer sam izvrijeđo i admina i sve tamo i nisam se htio lizat s nikim da bi upo. i to svi znaju šta je bilo i kako.. Wink

EDIT; i sad vidim da si ti neki UFOv mutant koji pljuje (vidim u tvom profilu) po svemu ša nije vaša organizacija.

bok xD xD xD

joker
Post Postano: 17.03.2009. 23:13 
Naslov:  

nije poanta lizanja, poanta je kvalitete, a da je bilo kvalitetnih bilo je, a da si i kvaltetan svirao bi..

zla_tratinčica

Post Postano: 17.03.2009. 23:22 
Naslov:  

joker je napisao/la :
nije poanta lizanja, poanta je kvalitete, a da je bilo kvalitetnih bilo je, a da si i kvaltetan svirao bi..

o bože dragi xD xD

kvalitetan sam, imam gustu kosu i lijep ten i cure me vole.. xD

i poanta je da niste sposobni napraviti nešto malo veće nego vam festival tone iz godine u godinu i sviraju sve lošiji bendovi jer svemu šta imalo vrijedi ne pada napamet da se prijavljuje izuzev nekoliko bendova koji se ližu s vama i sviraju svake godine i na ufou i na danima piva (to se dobro zna koji su to bendovi, neki njihovi članovi su i tu na forumu i prepoznati će se sigurno) ;D. Da se razumijemo, dane piva smatram nečime šta je vrijedno i na tome svaka čast ali ufo je smeće žešće i takvo će i ostati dok se neke stvari ne prepuste nekom kreativnijem i sa više volje za radom.

volim ajvar.

;D

i opet ja retardiran moram EDIT; ne, nebi sviro jer su mi čak htjeli i policiju zvati zbog vrijeđanja i neznam kakva da je kvaliteta mislim da nitko nebi radio kontra sebe, jel..

joker
Post Postano: 17.03.2009. 23:45 
Naslov:  

prijavi se i ove godine da te opet diskfalificiraju...hehe to bi bilo ludilo

zla_tratinčica

Post Postano: 17.03.2009. 23:47 
Naslov:  

joker je napisao/la :
prijavi se i ove godine da te opet diskfalificiraju...hehe to bi bilo ludilo

rekoh, svatko tko imalo vrijedi, nebi se prijavio na to.. ja dovoljno sviram sa svojim bendom okolo da mi ne treba neka wannabe afirmacija na festivalu gdje će tonac drkat k***c dok sviram i gdje se bendovi gledaju ko stoka na čiji račun netko okreće pare.

Smile

živio!

Pavlinjo

Ukupno postova: 7
Post Postano: 18.03.2009. 12:04 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la :
joker je napisao/la :

o bože dragi xD xD

i poanta je da niste sposobni napraviti nešto malo veće nego vam festival tone iz godine u godinu i sviraju sve lošiji bendovi jer svemu šta imalo vrijedi ne pada napamet da se prijavljuje izuzev nekoliko bendova koji se ližu s vama i sviraju svake godine i na ufou i na danima piva (to se dobro zna koji su to bendovi, neki njihovi članovi su i tu na forumu i prepoznati će se sigurno) ;D. Da se razumijemo, dane piva smatram nečime šta je vrijedno i na tome svaka čast ali ufo je smeće žešće i takvo će i ostati dok se neke stvari ne prepuste nekom kreativnijem i sa više volje za radom.

volim ajvar.

;D

i opet ja retardiran moram EDIT; ne, nebi sviro jer su mi čak htjeli i policiju zvati zbog vrijeđanja i neznam kakva da je kvaliteta mislim da nitko nebi radio kontra sebe, jel..

Ajde ne seri!!!

Poznato je da se u Osijeku bandovi ne podnose, da se pljuje svaki rad i trud pojedinca koji pokuša i malo popraviti situaciju kroz ovakve i slične organizacije. Činjenica je da ljudi jedva čekaju ufo kako bi se mogli zajebavati a usput čuti svirku kakva god bila!

Ako te i malo zanima glazba, budeš tamo i pričaš s ljudiima, posavjetuješ se, daš savjet, kritiku, pohvalu... sve što normalni ljudi rade!

Usput, prošle godine je na metal stageu bilo odlično, dobra svirka i zajebancija, iako ne slušam metal!

tijuana

Ukupno postova: 54
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 18.03.2009. 13:47 
Naslov:  Re: Urban fest Osijek 2009. - počele prijave

slažem se s justiceom. kladim se da 80% ljudi na UFO dolazi zato što je upad besplatan i zato što mogu nositi svoju cugu.
dio ljudi, recimo 15%, dođe zbog glavnoga benda. ostalih 5% dođe slušati mlade neafirmirane bendove (a to je cilj festivala, ne?).
a nijednom bendu koji već ima nekakvu reputaciju ne treba jedan UFO da se "probije" (po tom pitanju slažem se s tratinčicom).

Smile

zla_tratinčica

Post Postano: 18.03.2009. 13:58 
Naslov:  

Pavlinjo je napisao/la :
zla_tratinčica je napisao/la :
joker je napisao/la :

o bože dragi xD xD

volim ajvar.

;D

Ajde ne seri!!!

Poznato je da se u Osijeku bandovi ne podnose, da se pljuje svaki rad i trud pojedinca koji pokuša i malo popraviti situaciju kroz ovakve i slične organizacije. Činjenica je da ljudi jedva čekaju ufo kako bi se mogli zajebavati a usput čuti svirku kakva god bila!

Ako te i malo zanima glazba, budeš tamo i pričaš s ljudiima, posavjetuješ se, daš savjet, kritiku, pohvalu... sve što normalni ljudi rade!

Usput, prošle godine je na metal stageu bilo odlično, dobra svirka i zajebancija, iako ne slušam metal!

1. dragi moj, da ja ne serem, ti i slični bi ostali gladni. Wink

2. ovo nije trud pojedinca niti je ičiji trud nego mlaćenje para i to je već svima jasno.

3. više se treba cijeniti krešu iz teatra i gigu, robija, fileta i ekipu iz uniteda koji se ubijaju od posla da bi svaki vikend napravili nešto pošteno i njih vjerujem da nitko normalan ne pljuje jer sve rade od svojih para, ne grebu se od grada i nisu politizirani.

zla_tratinčica

Post Postano: 18.03.2009. 14:00 
Naslov:  

tonya je napisao/la :
Problem je u tome što glavni bendovi sviraju prekasno. Znam da je bit UFO-a predstaviti mlade nade, ali ipak mnogi dolaze zbog poznatijih bendova.

pa da glavni bendovi sviraju ranije, i demo bendovi bi svirali ranije, onda ih pogotovo nitko nebi čuo ;D
i ovako se slušaju samo headlineri i eventualno 2 , najviše 3 benda prije njih i ta 2-3 benda budu kao šta već rekoh, svake godine jedni te isti.. oni koje imamo prilike slušati na SVAKOM UFOu i na SVAKIM danima piva, koji su vec i sami sebi dopizdili..

joker
Post Postano: 18.03.2009. 14:21 
Naslov:  

ti radiš koncerte?!?! za mini teatar i united jesi dovoljno mini da ih i ti možeš organizirati, stoga idi i papaj griza pa kad narasteš onda se javi!!!

zla_tratinčica

Post Postano: 18.03.2009. 14:23 
Naslov:  

joker je napisao/la :
ti radiš koncerte?!?! za mini teatar i united jesi dovoljno mini da ih i ti možeš organizirati, stoga idi i papaj griza pa kad narasteš onda se javi!!!

ajd ti seljo nešto argumentiraj pa ćemo raspravljati, samo neargumentirano vrijeđaš i omalovažavaš.. ja sam za svako svoje pljuvanje dao argument..

a ti pljuješ i united i teatar, ne znam šta su ti oni napravili.. a ti dečki su napravili 10 puta više za osijek nego ikakav UFO..

Skoči u forum: