Autor |
Poruka |
spremačica
Ukupno postova: 100 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
moj politički izbor ide otprilike ovako: tko god došao, dobro došao, samo ako to nije Đapić....da, zvuči glupo ali nisam baš osoba od politike....Đapića smatram klaunom, jer koliko god se trudila držati ga vjerodostojnim, uvijek mi nekako izađe ona njegova slika u košarkaškom dresu..[/quote]
MISLIM DA IMAŠ VRLO ZREO NAČIN RAZMIŠLJANJA
KAD SUDIŠ LJUDE PO IZGLEDU, nažalost Anakondo nisi ti jedina koja tako razmišlja! |
|
|
|
|
 |
spremačica
|
[quote="mija"]
Kako ono Sanader kaže za Sdp- ne znaju jel bi k..... ili p......., Tako i Vi. Jedan dan bi podržali Matkovića, pa bi ipak Đapića, pa opet Matkovića itd. Činjenica da su Vam otišli najkvalititniji ljudi i to iz jednog jedinog razloga a to je Đapićevo jednoumlje tj.JA I SAMO JA,JA,JA
MIJA mi podržavamo HSP, i SAMO HSP! |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Spremačice da je zaista tako kao što tvrdiš (da podržavate HSP i samo HSP, davno biste se riješili najvećeg utega među vama (Đapića) i stranka bi imala perspektivu, te daleko veći koalicijski potencijal što je neophodno. |
|
|
|
|
 |
spremačica
|
Dok je nas mladih stranka će uvijek imat perspektivu, a nakon svega ovog imamo još više volje za rad i napredak našega grada NAŠEG JEDINOG GRADA!, i nikada nećemo pobjeći odavde! |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
Čekaj malo, misliš uvijek ćete dolaziti ovdje glasovati, obzirom na tvoju zastavu u profilu?!?!? |
|
|
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Naprosto ne mogu vjerovati u kakvu rudimentiranu sredinu se pretvorio ovaj grad. Grad koji se nekada ponosio svojim srednjeeuropskim identitetom i naslijeđem je ustuknuo pod najezdom betonizacije, stihijske stanogradnje, turbo-folka i ostalih cajki, paljenja zastava, bacanja jaja i ostalih 'civilizaciskih' vrijednosti. Ali ću još jedanput izraziti nadu da građanski Osijek nije mrtav, već da je samo rezigniran i uspavan.
|
Paljenja zastava, bacanja jaja, turbo-folka (u obliku MTV hitova a la Britney i Paris Hilton), betonizacije, i ostalog što si naveo-nema nigdje drugdje u svijetu. NE, NEMA. Paljenja automobila, diskriminacije, korupcije, mita, i ostalih nedaća ima samo kod nas. Toga nema, primjerice, u neofašističkoj Americi... Pronevjere milijuna franaka ili utaje poreza ne postoje, recimo, u mirnoj i pitomoj Švicarskoj...NE, NE, NE.
Dajte se oslobodite mitova da je samo kod nas najgore, a drugdje teče med i mlijeko. |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Dok je nas mladih stranka će uvijek imat perspektivu, a nakon svega ovog imamo još više volje za rad i napredak našega grada NAŠEG JEDINOG GRADA!, i nikada nećemo pobjeći odavde!
|
pa naravno da necete kad ste od osijeka napravili caprazlije pa se osjecate kao kod kuce .... |
|
|
|
|
 |
spremačica
|
naravno baz obzira na moje korijene ja sam rođena u ovom gradu, a zastava je iz zezancije stavljena, uostalom mi volimo vidit i tuđe zastave, a ne palit ih ili neznam već šta su radili hehe |
|
|
|
|
 |
spremačica
|
čini mi se da si ti puno napravio za ovaj grad jel?
OSIJEK JE MOJ JEDINI GRAD U KOJEM SAM ROĐENA, ŽIVIM, ŽIVIJET ĆU A I UMRIJET |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
MISLIM DA IMAŠ VRLO ZREO NAČIN RAZMIŠLJANJA
KAD SUDIŠ LJUDE PO IZGLEDU, nažalost Anakondo nisi ti jedina koja tako razmišlja!
|
...nisam jedina, da....ali osobno mislim da bi tvoj ljubimac trebao zaposliti i PR stručnjaka, koji bi se malo pozabavio imidžem istog.....
http://www.jutarnji.hr/j2/moda/clanak/art-2007,5,20,imidz_politicari,75118.jl |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
spremačica
|
znači ti si jedna od onih koje lijepo izgledaju ali kad progovore katastrofa, pa neznam evo možda najbolje da mu to sama predložiš i posudiš mu svog PR stručnjaka |
|
|
|
|
 |
anakonda
|
...kad već prozivaš pojedince ponaosob, a što si ti učinila za ovaj grad????....ili tvoj šef???....ali, pazi - budi oprezna u odgovoru, tražim samo pozitivne stvari...i nemoj sad copy/paste sa stranica HSP, želim tvoje mišljenje o tome što je Đapić od dobrih projekata učinio....ono - nešto OD ČEGA OSJEČANI IMAJU KORISTI..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
anakonda
|
znači ti si jedna od onih koje lijepo izgledaju ali kad progovore katastrofa, pa neznam evo možda najbolje da mu to sama predložiš i posudiš mu svog PR stručnjaka
|
...ovo mi zvuči tako poznato prepucavanja, nismo li se već sreli na ovom forumu?????....
...gle, ja nisam političar niti sam javna osoba, prema tome nemam PR stručnjaka niti mi je potreban....
...Đapić je političar, predsjednik svoje stranke, gradonačelnik (trenutni)....kao takav, ne bi smio svjesno ulaziti u situacije da ga se šprda..... |
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
Otišli ste u offtopic, vratimo se na temu, a to je poraz HSP-a. |
|
|
|
|
 |