Autor |
Poruka |
tayllor
Ukupno postova: 180 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
znao sam de će se naći neki degenerik koji će tu ideju sprdati
koda je bitno odakle će oprema ili snimatelji doći bitno je da bude cijena povoljna i da se osječki proizvodi izvoze u te krajeve |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
_Jimmy_ je napisao/la: ›
koda je bitno odakle će oprema ili snimatelji doći bitno je da bude cijena povoljna i da se osječki proizvodi izvoze u te krajeve
|
degenerik? sto je osjecko u opremi iz beograda i glumackoj i redateljskoj ekipi iz zagreba?
budimo realni, djaponeovim proserima nikad kraja... |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
evil monkey je napisao/la: ›
koda je bitno odakle će oprema ili snimatelji doći bitno je da bude cijena povoljna i da se osječki proizvodi izvoze u te krajeve
|
degenerik? sto je osjecko u opremi iz beograda i glumackoj i redateljskoj ekipi iz zagreba?
budimo realni, djaponeovim proserima nikad kraja...
|
da upravo tako
nije u pitanju oprema ili glumci
to je samo sredstvo pomoću kojeg se dolazi do cilja
zašto je bitno odakle je oprema, neka bude i iz bangladeša ili kazahstana ako je jeftinije |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
tayllor
Ukupno postova: 180 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
evil monkey je napisao/la: ›
|
budimo realni, djaponeovim proserima nikad kraja...
|
da upravo tako
nije u pitanju oprema ili glumci
to je samo sredstvo pomoću kojeg se dolazi do cilja
zašto je bitno odakle je oprema, neka bude i iz bangladeša ili kazahstana ako je jeftinije
|
Ha,ha,ha....pa ti nemaš veze sa mozgom!!!
Čemu onda uopće kampanja "Kupujmo Osječko" ako ako je nešto iz zagreba, beograda, bangladeša ili kazahstana.....zašto bi onda kupovali osječko pivo kad ima kojekakvih stranih piva jeftinijih ili mlijeko ili deterđent ili još bezbroj stvari...svima je bitan cilj da je u konačnici jeftinije, a to večina osječkih proizvoda sigurno nije...... |
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
_Jimmy_ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
....degenerici????????...hm, de razmisli još jedaret....ovaj potez je i više nego licemjeran, a izvoz u Srbiju trenutno nema nikakve veze s temom.....
....prije bih nazvala Đapića degenerikom.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
DomoljUb Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
ovo je strasno....reci cu vam jednu stvar, da HSP napravi 100 dobrih stvari i da su najposteniji u gradu uvijek ce biti pripadnika glavaseve stranke koji ce sve popljuvati.....mi smo svi zrtve medijske manipulacije STV-a i Glasa Slavonije....ne sjecam se kada sam ovdje procitao necije misljenje- samo medijske navode nadogradene vulgarnim i bezobraznim izrazima....HSP je stranka a ne gradska firma ili dio poglavarstva i svoje spotove neka snimaju s kim, s cim i kako zele pa makar to bila i oprema iz srbije...da snimaju sa kamerama iz osjecke trgovine opet bi netko pronasao porijeklo iz srbije...vi ste svi cudaci bez vlastitog misljenja podlozni manipulacijama drugih...ako niste zadovoljni sa vlastitim zivotima prestanite sa svojim vulgarnostima i neodgojem smetati druge |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
DomoljUb je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ovo je strasno....reci cu vam jednu stvar, da HSP napravi 100 dobrih stvari i da su najposteniji u gradu uvijek ce biti pripadnika glavaseve stranke koji ce sve popljuvati.....mi smo svi zrtve medijske manipulacije STV-a i Glasa Slavonije....ne sjecam se kada sam ovdje procitao necije misljenje- samo medijske navode nadogradene vulgarnim i bezobraznim izrazima....HSP je stranka a ne gradska firma ili dio poglavarstva i svoje spotove neka snimaju s kim, s cim i kako zele pa makar to bila i oprema iz srbije...da snimaju sa kamerama iz osjecke trgovine opet bi netko pronasao porijeklo iz srbije...vi ste svi cudaci bez vlastitog misljenja podlozni manipulacijama drugih...ako niste zadovoljni sa vlastitim zivotima prestanite sa svojim vulgarnostima i neodgojem smetati druge
|
...hm, već sam ovo isto pročitala i na onom drugom topiku, ponavljaš se...... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
Pa to je sve dio predizborne kampanje, kako ne kužiš.
A ti Anto ne daj se smesti, samo nastavi sa svojom demagogijom, u Osijeku je dosta seljaka koji nemaju pametnija posla nego se lijepo ukravatiti pa na izbore.
Dokle god Osječani ne odluče izaći na izbore za lokalnu vlast, ti ćeš moj Antiša vladati. |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
DomoljUb je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ovo je strasno....reci cu vam jednu stvar, da HSP napravi 100 dobrih stvari i da su najposteniji u gradu uvijek ce biti pripadnika glavaseve stranke koji ce sve popljuvati.....mi smo svi zrtve medijske manipulacije STV-a i Glasa Slavonije....
|
Čovječe jel vas to uče na stranačkim konvencijama? Nisam ni znao da je gledanost STV-a tolika da su uspjeli izmanipulirat toliki broj ljudi |
|
|
|
|
|
MatoTvrđa
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Čestitam HSP-u na inicijativi da na lokalnoj razini tijekom krize pomogne koliko je god moguće, pokazuje se interes za očuvanjem radnih mjesta, očuvanjem ovo malo industrije što ostade nakon Glavaševe haračine 90-ih.
Biti će teško jer im nema tko pomoći, one stranke, njihovi ministri i stručnjaci (Šuker, Polančec, Bajs, Jurčić i ostatak ekipe) mogu samo tražiti pomoć MMF-a, ne može nas izvući iz krize iliti recesije ista politička svita koja nas je u nju godinama uvlačila!
I za vrijeme koalicijske vlasti s SDP-om na čelu a pogotovo za vrijeme vlasti doktora Ive! |
|
|
|
|
|
MatoTvrđa
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Usput tko nudi bolje ideje od akcije KUPUJMO OSJEČKO, ima li ikakvih ideja uopće - naravno da nema.
O čemu više pričati, lako je kritizirati ali nekima je stalo do ovoga grada i njegovih građana.
Građanima je dosta priča, komentara što ne valja!
Želimo DJELA A NE RIJEČI, a djelima se može pohvaliti samo jedna opcija. |
|
|
|
|
|
Amfilohije
Ukupno postova: 21 Spol: Nebitno
|
Radilo se o demagogiji ili ne, ovakva akcija će ipak, barem malo, da pomogne da se očuva poneko radno mjesto u ovom gradu. No kažem ne treba sa se očekuju čuda pak se radi više o pishološkom apelu na nas portošače nego o realnom finansijskom učinku za privredu. |
|
|
|
|
|
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol: Nebitno
|
možem ja nešto??
ja sam neki dan bila s mamom u konzumu i kupile smo puno osječkog... i finije mi je i sve...
a što se tiče ovih kamera... srbi su uvijek imali bolju tehniku...
a zagrebački glumac je jer jedini ima pravi slogan koji rabi u svojoj ulozi... dobra je priča, sve u svemu... |
|
_________________ ...da bi ostvario svoje snove, moraš se prvo probuditi... |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
slavica031 je napisao/la: ›
možem ja nešto??
ja sam neki dan bila s mamom u konzumu i kupile smo puno osječkog... i finije mi je i sve...
a što se tiče ovih kamera... srbi su uvijek imali bolju tehniku...
a zagrebački glumac je jer jedini ima pravi slogan koji rabi u svojoj ulozi... dobra je priča, sve u svemu...
|
možem ja nešto? nabroji osječke proizvode koje si kupila, pa ću ti ja za svaki od navedenih reći bolji strani proizvod koji si mogla kupiti. zašto nisi kupila te? vjerojatno zato što nisu osječki. vidiš, tako je mogao i anto s tehnikom. |
|
|
|
|
|
|
|