Autor |
Poruka |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Dobro jutro HSPovska nacijo koja i dalje sa svojih 5 grama mozga ne zna argumentirano raspravljati.
Jel vam voda do grla došla što se pojavio čovjek koji je nešto napravio i nije pokrao milione? |
|
|
|
|
 |
dario retfala Ukupno postova: 38 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
welcome to new member.
Naravno po samo Nick-u se vidi iz koje je stranke.
Za poČetak predlažem da vam magistar plati veČernju školu sa naglaskom na razlikovanju slova Č i Ć. No kako ste vi najveĆi hrvati u Hrvatskoj i šire, pa vam se oprašta što ne znate vlastiti jezik. |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
Čitać opet te otkrio pravopis. Ovo polako ulazi u anale.
Pratim ovog lika duže vrijeme, i na jedno 4-5 foruma stalno mijenja nickove i veliča HSP - naravno uvijek ne zna č i ć  |
Zadnja promjena: OsijekNepokoreniGrad; 17.02.2009. 13:19; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
|
Lega, poklonim ti koslicu i Bubija da ti kosi! |
|
|
|
|
 |
malasara Ukupno postova: 12 Spol:  Nebitno
|
Zašto su napravili onako velik kip Ante Starčevića?
Pa zato da Ante Đapić ne bude najglomaznija osoba u povijesti HSP-a. |
|
_________________ Anonymous |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...dragi svi pravaši, ja sam neupućena - možete li mi nabrojati koja su postignuća napravljena od strane vaše stranke u gradu Osijeku?...osim gore spomenutog kipa čovjeku koji je molio da mu se ne dižu spomenici nakon smrti.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
|
Zašto Bubi Koslilica nikada nije donio niti jednu kosilicu u Antunovac!
Usput, drago mi je da Vam je Drmić načitan! Kadar!! |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
|
...dragi svi pravaši, ja sam neupućena - možete li mi nabrojati koja su postignuća napravljena od strane vaše stranke u gradu Osijeku?
|
anakonda pa kako nisi zapamtila da smo mi osječani otkad je đapić u Osijeku naučili što je tramvaj
čovjek završio tuđe projekte i raja naivna popušila da je on to napravio.
Volio bih samo vidjeti koliko projekata je potpisao čuveni Tone "kasne mi rokovi" Papić a kooliko ih je završeno  |
|
|
|
|
 |
|
Bubi Koslilica, tj. taj nesposobnjaković vrlo će brzo morati kazati, kako su nabavljene te kosilice, i jeli jamstvo ovjereno! Neke su se pokvarile to sada treba platit!!!
Predlažem Bubiju Kosilici da nauči napamet onu " neka pravne institucije rade svoj posao" a i majstori!
Oću kosilicu u Antunovac! |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Bubi Koslilica, tj. taj nesposobnjaković vrlo će brzo morati kazati, kako su nabavljene te kosilice, i jeli jamstvo ovjereno! Neke su se pokvarile to sada treba platit!!!
Predlažem Bubiju Kosilici da nauči napamet onu " neka pravne institucije rade svoj posao" a i majstori!
Oću kosilicu u Antunovac!
|
...naporan si s tim kosilicama, imaš neke jače argumente? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Zašto misliš da je Bubalo nesposoban? Možeš ti bolje od koslilica... Siguran sam. |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
 |
|
Bubalo je stvarno lakdrijaš! A stric mu je molio Glavaša da ga stavi na neku funkciju! I eto tako posta Župan, ali bez projekata! Pardon: Osim Bubi projekata!!! |
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
|