Autor |
Poruka |
magy Ukupno postova: 335 Spol:  Nebitno
|
A RUZAN ILI LIJEP...al je pun para za razliku od tebe...on ide na Karibe a ti na kopiku,a bez obzira sto je ruzan;-) |
|
|
|
|
 |
|
|
|
 |
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol:  Muško
|
A RUZAN ILI LIJEP...al je pun para za razliku od tebe...on ide na Karibe a ti na kopiku,a bez obzira sto je ruzan;-)
|
koji si ti kurac zabrijala?? ajmo sad moj tata je bolji od tvog tate i tako u nedogled... ali on ima više para
da se i ja uključm
Bila jednom jedna djevojčica koja je nosila crvenu kapu. Njezina majka poslala ju je da posjeti bolesnu baku. Majka joj je rekla da se na putu ne smije zaustavljati. Vuk je vidio djevojčicu na putu u šumu i napravio je plan da je pojede. Pristojno je pitao djevojčicu gdje ide, a lakovjerna djevojčica prijateljski mu je odgovorila. Djevojčici je vuk ponudio da bere cvijeće za svoju baku. Kad je brala cvijeće, vuk je požurio do bakine kuće, a kad je u nju ušao, pojeo ju je. Na svoju glavu stavio je bakinu noćnu kapu i legao u krevet. Kad je djevojčica ušla u bakinu koću, vuk ju je također pojeo. Drvosječa je došao i prerezao vuku trbuh. Djevojčica i njezina baka bile su spašene. Potom je drvosječa stavio kamenja u tijelo vuka kako bi ga ubio.
|
|
|
 |
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol:  Muško
|
...ajde magy svaka ti čast da malo pokreneš ovaj forum...  |
|
|
|
|
 |
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol:  Muško
|
wtf??? jel to 8??? |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ne bih rekao, 8ica je ipak malo elokventniji. ovo je kao da jaran i ševa raspravljaju o arhitekturi. |
|
|
|
|
 |
Tiger Ukupno postova: 52 Spol:  Nebitno
|
Definitivno pogrešan grad, aj ti lijepo nazad u Lugano, možda ti Majkl Dzekson bude susjed. |
|
|
|
|
 |
Andrea Zuckerman
Ukupno postova: 153 Spol:  Nebitno
|
izgleda da je našoj magy jedino mjerilo uspjeha kolko neko ima benziskih pumpi.
btw. magy, potpuno si nepismena. |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...ovo se pretvorilo u raspravu prodavačica na pijaci čiji je paradajz praviji i crveniji.....a pogotovo ne kontam što je @magy htjela reći svim onim citatima bez vlastitog komentara par postova iznad ovog.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
|
zaboravila si,i motela;-) a uspjesni ljudi grade,a ne sjede kod kuce i cekaju da mama kupi cigare a tata za izlazak da 50 kuna...a kod nas posavljaka nema toga seljanko bez kune u dzepu,ima se,moze se...heheheh eeeeee,sve vidim subotom kad izadjem van(al sam vise na onu stranu dzakovo-sl brod,al malo po osijeku vidim i sve mi je jasno...bjeda,tuga i chemer... |
|
|
|
|
 |
|
pa mi bosanci smo takvi:-))))))))) |
|
|
|
|
 |
|
Znas da cu i ici za bozic;-) eto tako da te upoznam samo...ono znas kak je u truloj svici hehehe,,,a sto se tice pogresnog grada,ostajem pri svome,ne samo ja nego mnogi koji su NE SVOJOM VOLJOM DOSLI U OSIJEK i dalje po slavoniji...al polako se prodaju kuce u osijeku i vracaju se na svoje,...ljepse je na svom,pa budemo vidili kome ce biti ljepse...necete jos 120 godina dobiti posteni kolodvor a kamoli neku firmu...ahh... |
|
|
|
|
 |
|
opce nisam zabrijala,prvo me djevojka nazove SELJANKOM i ti kazes ja zabrijala??? znaci moze me vredzati bez ikakog povoda?? jel to lijepo?? |
|
|
|
|
 |
|
rekla sam ti...javi mi se na stranim jezicima pa mogu stobom pricat dalje...do tada pstttttttt |
|
|
|
|
 |
|
magy je za vas seljake DAMA em ima para em zna jezike strane,a vi jadnici koji imate putovnicu do josipovca ste jad i tuga.. |
|
|
|
|
 |
 |
|