Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
magy
Ukupno postova: 335
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 30.09.2008. 17:45 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

bazooka_joe je napisao/la:
magy je napisao/la:
i sto je najbitnije....ti znas da gsp Antunovic potpisuje "VAZAN DOKUMENT"hahahaha,a ovo je extra:-)))))))))))

Heh, cuj, papir sa grbom one firme gore... Btw, nije samo meni Antunović ružan, al' o tom - potom.
S tobom se prepirati neću, jer ću na kraju postat jednako glup... Wink
A RUZAN ILI LIJEP...al je pun para za razliku od tebe...on ide na Karibe a ti na kopiku,a bez obzira sto je ruzan;-)

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
magy
Zabranjen pristup
Post Postano: 30.09.2008. 17:52 
Naslov:  

anakonda je napisao/la:
...tako je!!!!!...živijo govornik!!!!!!!....
...šalu na stranu, previše je nelogičnosti da bi iole razuman čovjek to shvatio...kako u jednom secesijskom centru grada može nastati središnji trg takav kakav je, s ogromnim plastičnim penisima/liftovima za pothodnik i klupama od višnjinog drveta usred slavonske ravnice pune hrastovih šuma?.....pa onda spomenik bijeloj lađi?....i odmah pored toga, jednoobrazne tende na promenadi?...wtf....ili sve te ogavne šarolike i kičaste zgrade novogradnje širom grada?????....wtf još jednom....diviti ću se zauvijek Dubaiju koji je tako predivno spojio modernu arhitekturu (i stambenu i poslovnu) i arapsku tradiciju....nebodera koliko želiš, poslovnih i stambenih, vila, običnih kuća i sve to lijepo zapakirane u zelenilo i cvijeće...a još su i usred pustinje....a novci uloženi u to gotovo pa jednakim onim uloženim u Osijek..... mislim...ne znam....
magy je napisao/la:
magy je napisao/la:
www.antunovic.hr .....nagledaj se * andrea sta imaju ti gastarbajteri iz Bosne u Hrvatskoj...pogledaj sta imaju ti gastarbajteri iz BOSNE..www.zovko.com ...vidi jadnice sta ljudi grade po srednjoj bosni,naravno HRVATI SU ONI SAMO IZ BOSNE;-) www.vitez,com ....pogledaj malo *sta grade ljudi PONOSNI GASTARBAJTERI,eeeee *.....bosanski gradici od 10 tisuca stanovnika za Osijek od 110 su metropole...aj,neda mi se stobom opce pisati,idi ti do tvrdje i vidi svjeta.

Hotel Antunović na Ljubljanskoj izbjegavam (iako mi je bliže proći kraj ili kroz njega) radi njegove ružnoće i ispraznosti. Prva dva levela su kao trgovački centar koji zjapi prazan. Jedino dobro na tom objektu je Vertigo bar - lijep pogled na Zagreb i na tome im svaka čast!
U Zovku (Slavonska avenija) sam spavao i mogu reći da nije loše za motel. Jer ja nečemu što je smješteno na benzinskoj postaji nikada ne bih dao kategoriju hotela.
Btw, u motelu (ili je to isto hotel) Antunović - gost kojega sam bio - u Sesvetama vas sa recepcije gleda ulje na platnu, nekih, brat-bratu 90x180 cm, a na njemu gospodin i gospođa Antunović. On potpisuje važan dokument, a ona mu drži ruku na ramenu. Strava!

Nemojte se ugledati na gornje primjere!
a neznam,svima se hotel antunovic svidja osim tebi(iako je covjek ulozio 40 miliona eura..)a za Zovka,neradi se o tom motelu,nego o njegovoj kompaniji koja ima 3 motela,u ZG,SL-BRODU,u Zepcu ima carstvo,36 benziskih crpki,motele,shoping centre,i jos toga mnogo...a za ovo o familiji Antunovic sam se nasmijala,ne njima nego tebi.,.ahh...Mesic i predsjednici jedu tamo,jedino jedan OSJECANIN NIJE ZADOVOLJAN,al ocito svi imaju komplex u Osijeku,kad mi je pricala legica iz Broda da osjecane niko nevoli radi toga,,nisam vjerovala ,al kada malo bolje citam vas,vidim da ste stvarno umisljeni komplexasi,aj da bar imate biti sa cim,al obicna si...jadno..neka vama vaseg Bilosa,on ce vama napraviti naj,najbolji,najljespi najjjjjj centar u SVIJETU hehehe,oooo boze moj...u pogresan sam se grad doselila iodavno sam rekla....
magy je napisao/la:
www.antunovic.hr .....nagledaj se * andrea sta imaju ti gastarbajteri iz Bosne u Hrvatskoj...pogledaj sta imaju ti gastarbajteri iz BOSNE..www.zovko.com ...vidi jadnice sta ljudi grade po srednjoj bosni,naravno HRVATI SU ONI SAMO IZ BOSNE;-) www.vitez,com ....pogledaj malo *sta grade ljudi PONOSNI GASTARBAJTERI,eeeee *.....bosanski gradici od 10 tisuca stanovnika za Osijek od 110 su metropole...aj,neda mi se stobom opce pisati,idi ti do tvrdje i vidi svjeta.

Hotel Antunović na Ljubljanskoj izbjegavam (iako mi je bliže proći kraj ili kroz njega) radi njegove ružnoće i ispraznosti. Prva dva levela su kao trgovački centar koji zjapi prazan. Jedino dobro na tom objektu je Vertigo bar - lijep pogled na Zagreb i na tome im svaka čast!
U Zovku (Slavonska avenija) sam spavao i mogu reći da nije loše za motel. Jer ja nečemu što je smješteno na benzinskoj postaji nikada ne bih dao kategoriju hotela.
Btw, u motelu (ili je to isto hotel) Antunović - gost kojega sam bio - u Sesvetama vas sa recepcije gleda ulje na platnu, nekih, brat-bratu 90x180 cm, a na njemu gospodin i gospođa Antunović. On potpisuje važan dokument, a ona mu drži ruku na ramenu. Strava!

Nemojte se ugledati na gornje primjere!

ajwar

Ukupno postova: 769
Spol: Muško Muško
Post Postano: 30.09.2008. 17:55 
Naslov:  

magy je napisao/la :
A RUZAN ILI LIJEP...al je pun para za razliku od tebe...on ide na Karibe a ti na kopiku,a bez obzira sto je ruzan;-)

koji si ti kurac zabrijala?? ajmo sad moj tata je bolji od tvog tate i tako u nedogled... ali on ima više para Tup, tup

da se i ja uključm Cool
Bila jednom jedna djevojčica koja je nosila crvenu kapu. Njezina majka poslala ju je da posjeti bolesnu baku. Majka joj je rekla da se na putu ne smije zaustavljati. Vuk je vidio djevojčicu na putu u šumu i napravio je plan da je pojede. Pristojno je pitao djevojčicu gdje ide, a lakovjerna djevojčica prijateljski mu je odgovorila. Djevojčici je vuk ponudio da bere cvijeće za svoju baku. Kad je brala cvijeće, vuk je požurio do bakine kuće, a kad je u nju ušao, pojeo ju je. Na svoju glavu stavio je bakinu noćnu kapu i legao u krevet. Kad je djevojčica ušla u bakinu koću, vuk ju je također pojeo. Drvosječa je došao i prerezao vuku trbuh. Djevojčica i njezina baka bile su spašene. Potom je drvosječa stavio kamenja u tijelo vuka kako bi ga ubio.

"pa pogledajte Nenada Bjelicu kak ulaže u Osijek, on ulaže u nekretnine!"
daddos

Ukupno postova: 211
Post Postano: 30.09.2008. 19:11 
Naslov:  

...ajde magy svaka ti čast da malo pokreneš ovaj forum... osijek031.com smile

euchrid

Ukupno postova: 511
Post Postano: 30.09.2008. 21:39 
Naslov:  

wtf??? jel to 8???

DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 01.10.2008. 9:06 
Naslov:  

euchrid je napisao/la:
wtf??? jel to 8???

ne bih rekao, 8ica je ipak malo elokventniji. ovo je kao da jaran i ševa raspravljaju o arhitekturi.

Tiger
Ukupno postova: 52
Post Postano: 01.10.2008. 9:29 
Naslov:  

magy je napisao/la:

a neznam,svima se hotel antunovic svidja osim tebi(iako je covjek ulozio 40 miliona eura..)a za Zovka,neradi se o tom motelu,nego o njegovoj kompaniji koja ima 3 motela,u ZG,SL-BRODU,u Zepcu ima carstvo,36 benziskih crpki,motele,shoping centre,i jos toga mnogo...a za ovo o familiji Antunovic sam se nasmijala,ne njima nego tebi.,.ahh...Mesic i predsjednici jedu tamo,jedino jedan OSJECANIN NIJE ZADOVOLJAN,al ocito svi imaju komplex u Osijeku,kad mi je pricala legica iz Broda da osjecane niko nevoli radi toga,,nisam vjerovala ,al kada malo bolje citam vas,vidim da ste stvarno umisljeni komplexasi,aj da bar imate biti sa cim,al obicna si...jadno..neka vama vaseg Bilosa,on ce vama napraviti naj,najbolji,najljespi najjjjjj centar u SVIJETU hehehe,oooo boze moj...u pogresan sam se grad doselila iodavno sam rekla....[

Definitivno pogrešan grad, aj ti lijepo nazad u Lugano, možda ti Majkl Dzekson bude susjed.

Andrea Zuckerman

Ukupno postova: 153
Post Postano: 01.10.2008. 9:40 
Naslov:  

izgleda da je našoj magy jedino mjerilo uspjeha kolko neko ima benziskih pumpi. Smile

btw. magy, potpuno si nepismena.

anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 01.10.2008. 9:48 
Naslov:  

...ovo se pretvorilo u raspravu prodavačica na pijaci čiji je paradajz praviji i crveniji.....a pogotovo ne kontam što je @magy htjela reći svim onim citatima bez vlastitog komentara par postova iznad ovog....

Zabranjen pristup
Post Postano: 01.10.2008. 12:26 
Naslov:  

Andrea Zuckerman je napisao/la:
izgleda da je našoj magy jedino mjerilo uspjeha kolko neko ima benziskih pumpi. Smile

zaboravila si,i motela;-) a uspjesni ljudi grade,a ne sjede kod kuce i cekaju da mama kupi cigare a tata za izlazak da 50 kuna...a kod nas posavljaka nema toga seljanko bez kune u dzepu,ima se,moze se...heheheh eeeeee,sve vidim subotom kad izadjem van(al sam vise na onu stranu dzakovo-sl brod,al malo po osijeku vidim i sve mi je jasno...bjeda,tuga i chemer...

magy
Zabranjen pristup
Post Postano: 01.10.2008. 12:30 
Naslov:  

daddos je napisao/la:
...ajde magy svaka ti čast da malo pokreneš ovaj forum... osijek031.com smile
pa mi bosanci smo takvi:-)))))))))

magy
Zabranjen pristup
Post Postano: 01.10.2008. 12:33 
Naslov:  

Tiger je napisao/la:
magy je napisao/la:

a neznam,svima se hotel antunovic svidja osim tebi(iako je covjek ulozio 40 miliona eura..)a za Zovka,neradi se o tom motelu,nego o njegovoj kompaniji koja ima 3 motela,u ZG,SL-BRODU,u Zepcu ima carstvo,36 benziskih crpki,motele,shoping centre,i jos toga mnogo...a za ovo o familiji Antunovic sam se nasmijala,ne njima nego tebi.,.ahh...Mesic i predsjednici jedu tamo,jedino jedan OSJECANIN NIJE ZADOVOLJAN,al ocito svi imaju komplex u Osijeku,kad mi je pricala legica iz Broda da osjecane niko nevoli radi toga,,nisam vjerovala ,al kada malo bolje citam vas,vidim da ste stvarno umisljeni komplexasi,aj da bar imate biti sa cim,al obicna si...jadno..neka vama vaseg Bilosa,on ce vama napraviti naj,najbolji,najljespi najjjjjj centar u SVIJETU hehehe,oooo boze moj...u pogresan sam se grad doselila iodavno sam rekla....[

Definitivno pogrešan grad, aj ti lijepo nazad u Lugano, možda ti Majkl Dzekson bude susjed.
Znas da cu i ici za bozic;-) eto tako da te upoznam samo...ono znas kak je u truloj svici hehehe,,,a sto se tice pogresnog grada,ostajem pri svome,ne samo ja nego mnogi koji su NE SVOJOM VOLJOM DOSLI U OSIJEK i dalje po slavoniji...al polako se prodaju kuce u osijeku i vracaju se na svoje,...ljepse je na svom,pa budemo vidili kome ce biti ljepse...necete jos 120 godina dobiti posteni kolodvor a kamoli neku firmu...ahh...

magy
Zabranjen pristup
Post Postano: 01.10.2008. 12:35 
Naslov:  

ajwar je napisao/la:
magy je napisao/la :

koji si ti kurac zabrijala?? ajmo sad moj tata je bolji od tvog tate i tako u nedogled... ali on ima više para Tup, tup

da se i ja uključm Cool
Bila jednom jedna djevojčica koja je nosila crvenu kapu. Njezina majka poslala ju je da posjeti bolesnu baku. Majka joj je rekla da se na putu ne smije zaustavljati. Vuk je vidio djevojčicu na putu u šumu i napravio je plan da je pojede. Pristojno je pitao djevojčicu gdje ide, a lakovjerna djevojčica prijateljski mu je odgovorila. Djevojčici je vuk ponudio da bere cvijeće za svoju baku. Kad je brala cvijeće, vuk je požurio do bakine kuće, a kad je u nju ušao, pojeo ju je. Na svoju glavu stavio je bakinu noćnu kapu i legao u krevet. Kad je djevojčica ušla u bakinu koću, vuk ju je također pojeo. Drvosječa je došao i prerezao vuku trbuh. Djevojčica i njezina baka bile su spašene. Potom je drvosječa stavio kamenja u tijelo vuka kako bi ga ubio.

opce nisam zabrijala,prvo me djevojka nazove SELJANKOM i ti kazes ja zabrijala??? znaci moze me vredzati bez ikakog povoda?? jel to lijepo??

magy
Zabranjen pristup
Post Postano: 01.10.2008. 12:37 
Naslov:  

Andrea Zuckerman je napisao/la:

rekla sam ti...javi mi se na stranim jezicima pa mogu stobom pricat dalje...do tada pstttttttt

magy
Zabranjen pristup
Post Postano: 01.10.2008. 12:38 
Naslov:  

Delfin je napisao/la:
Ajme meni koji proser od magy osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

Meni je isto zgrada u divaltovoj uzasna kao da sam u kupatilu.
magy je za vas seljake DAMA em ima para em zna jezike strane,a vi jadnici koji imate putovnicu do josipovca ste jad i tuga..

Skoči u forum: