Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Uma

Ukupno postova: 4727
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 31.08.2008. 18:19 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

mikka je napisao/la:
zato sam ja na njegovo vrijeđanje njega nazvala budalom da malo vidi kako je to.

neka si ti njemu pokazala, sigurno ga nitko nikada nije prije nazvao budalom,priuštila si mu jedno iskustvo koje nikada nece zaboraviti....bravo zlato!

Ukupno postova: 95
Post Postano: 31.08.2008. 18:40 
Naslov:  

Uma je napisao/la:
mikka je napisao/la:
zato sam ja na njegovo vrijeđanje njega nazvala budalom da malo vidi kako je to.

neka si ti njemu pokazala, sigurno ga nitko nikada nije prije nazvao budalom,priuštila si mu jedno iskustvo koje nikada nece zaboraviti....bravo zlato!
Mislila sam od osobe koja ga ne zna - kao što ni on ne zna Škoru (vjerojatno) a ni ostale političare koje vrijeđa. Ma whatever...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
magy
Ukupno postova: 335
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 31.08.2008. 19:03 
Naslov:  

hahaha.moram se smijati deckicima...ljubomora je komplex,a komplex je chudo,hercegovci i dalmatinci voze makine,a domorodci iz Sarvasa,Tenja i ostalih pustara voze tvinga..a,jebga niste se uspijeli snaci...KAD STE GLUPI,................Hercegovina,Marko Perkovic.Hrvatska.....a ostale ko jebe...glupi sokci i polutani na pizdu mi idete.,.al samo na to..ostalo mozete samo sanjati..caooo glupsoni,pozdravlja vas jedna veoma bogata djevojka iz Retfale,naselje...hahahahah,ma jadni ste,caooo SIROTINJO.,..hehehehe ima seeeeee,moze seeee:-)

magy
Ukupno postova: 335
Zabranjen pristup
Post Postano: 31.08.2008. 19:06 
Naslov:  

kad se vrijedzamo onda nek bude otvoreno do kraja!!!!!!!!!!!!! puno pozdrava za sve siromahe na ovom sajtu koji se nisu znali snaci -glupi ste-sta drugo-vozite kocije i slusajte cice mice i trofrtaljke -a mi hercegovci cemo lagano ono prva-druga pa mercedes klizi od strosike do tvrdje hehehe-caoss sirotinjo-niste moj rang-tata mi pun ko brod a vi jadni siroti i gladni-pihhh

justice

Ukupno postova: 1371
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 31.08.2008. 19:21 
Naslov:  

pa ovo je za pohvalu,mislim kakav dobar odgoj,vidim ja to po tvom izražavanju @magy,mora da si išla u sve skupe škole kad si tako bogata,a tek kakvu babysitericu si imala,pa užasno se sad osjećam,bar da sam ja tako bogat...

p.s. žalosno je što ljudi uvijek misle na ovakve hercegovce,a ne na normalne ljude koji teško zarađuju za život (kao i svi ostali)

Post Postano: 31.08.2008. 19:28 
Naslov:  

magy je napisao/la:
TATA MI PUN KO BROD A VI JADNI SIROTI I GLADNI-PIHHH

blago njemu kad ima takvu finu kcerku,pun je ko brod,vjerovatno govana,jedno je israo pa sad se to govance javlja tu na forumu....baš ljepo!

Ukupno postova: 1719
Post Postano: 31.08.2008. 19:31 
Naslov:  

@magy degenerična glupačo... prava si hrvatica iz hercegovine??? hercegovine???... otamo su pravi hrvati??? pa vrati se onda tamo u bosnu
sad se vidi ko je iskompleksiran glupačice mala.. volis voziti samo mercedes jer su to vasi kompleksi dole s kamenjara... mercedes. cim ti neko pocne govoriti i toliko svrsavati na mercedese znas kolkoje sati

PsychoSoldier

Post Postano: 31.08.2008. 19:38 
Naslov:  

e da... ti tvoji dole s kamenjara su za vrijeme rata u njemackoj i austriji kopali kanale ili slicno, znas onaj izraz BAUŠTELAC, radnik sto radi manuelne poslove, dok su ti "domorodci" koji sad voze twinga i sl. branili hrvatsku, istu tu drzavu u kojoj sada tvoja baustelska maloumna obitelj ladi jaja i od tebe, degenericnu po genotipu, pravi degenericni fenotip

Tinus

Ukupno postova: 64
Post Postano: 31.08.2008. 20:03 
Naslov:  

Monstrum je napisao/la:
svi vi koji ih branite jebo vas sve i tonson i škoro u dupe da se opet zarati prvi bi bili u njemačkoj il australiji i branili bi rvacku svojim "krasnim" glasom i zarađivali još masnije pare dok bi drugi bljuvali krv za njih majku im jebem profitersku.
koji su kurac oni napravili za ovu državu, ništa, samo je sramote svojom pojavom i svojim sranjima koja im izlaze iz usta svaki put kad ih otvore. super su i onaj ustaša i onaj klaun.
pare tuku na vašoj muci dabogda crkla obojica jebo vas i hdz i dijaspora i 20% mrtvih koji su glasali za njih u bosni majku im jebem svima.
prodali su i razjebali cijelu državu a tu ih branite gamad usrana podavili se dabogda svi u svojim govnima.
šta hdz ? i hdz i sdp i hdssb i sds i penzići i hss i hns i i hsp sve jebene stranke skupa, sve ih treba pozatvarat u onaj usrani sabor i pustit ciklon b jebo im pas mater svima.
rade 20 dana na godinu, a cijelu godinu primaju 15-20000 kn plaće, a da je to samo plaća, to je samo 1/5 zarade koju još mlate po nadzornim odborima u čije su se fotelje zabili i umjesto da rade nešto te iste firme propadaju i propadaju i ljudi otkaze dobijaju. radni ljudi koji hoće kruha na stol stavit svojoj djeci, a ne mogu jer ih GOVNA POTKRADAJU i ljetuju svuda i voze se jahtama i skupim autima i nose skupe satove na rukama koje mi svi plaćamo majku im jebem da im jebem majku.
i onda ih branite, branite ih. hdz je super. hdz je zakon. sjebali su sve pička im materina da im pička materina.

mislim da je čovjek sve rekao

Tinus

Ukupno postova: 64
Post Postano: 31.08.2008. 20:15 
Naslov:  

magy je napisao/la:
hahaha.moram se smijati deckicima...ljubomora je komplex,a komplex je chudo,hercegovci i dalmatinci voze makine,a domorodci iz Sarvasa,Tenja i ostalih pustara voze tvinga..a,jebga niste se uspijeli snaci...KAD STE GLUPI,................Hercegovina,Marko Perkovic.Hrvatska.....a ostale ko jebe...glupi sokci i polutani na pizdu mi idete.,.al samo na to..ostalo mozete samo sanjati..caooo glupsoni,pozdravlja vas jedna veoma bogata djevojka iz Retfale,naselje...hahahahah,ma jadni ste,caooo SIROTINJO.,..hehehehe ima seeeeee,moze seeee:-)

čim mi neko počne tvrditi da je tonson oličenje hrvatstva i domoljublja odmah pomislim:" jao još jedan neobrazovani seljo beljo". i onda dođe ovakav post i odmah svatim kako sam bio u pravu. već 100 puta viđeno Smile Smile

muvifrik

Ukupno postova: 878
Post Postano: 31.08.2008. 20:27 
Naslov:  

1,2,3,4...@magy, hajde nastavi niz...

Kugla

Ukupno postova: 467
Post Postano: 31.08.2008. 20:28 
Naslov:  

magy je napisao/la :

magy je napisao/la :
KAD SE VRIJEDZAMO ONDA NEK BUDE OTVORENO DO KRAJA!!!!!!!!!!!!! PUNO POZDRAVA ZA SVE SIROMAHE NA OVOM SAJTU KOJI SE NISU ZNALI SNACI -GLUPI STE-STA DRUGO-VOZITE KOCIJE I SLUSAJTE CICE MICE I TROFRTALJKE -A MI HERCEGOVCI CEMO LAGANO ONO PRVA-DRUGA PA MERCEDES KLIZI OD STROSIKE DO TVRDJE HEHEHE-CAOSS SIROTINJO-NISTE MOJ RANG-TATA MI PUN KO BROD A VI JADNI SIROTI I GLADNI-PIHHH

Čuj, svađanje na internetu je poput natjecanja u specijalnoj olimpijadi, možeš pobijediti, ali si svejedno retardirana.

Uma

Post Postano: 31.08.2008. 21:22 
Naslov:  

eto offtopic,da sam zbog pametne,bogate i lijepo odgojene magy dobila crveni,visila bi na vrhu katedrale(ona naravno)!

Ukupno postova: 3162
Post Postano: 31.08.2008. 21:41 
Naslov:  

magy je napisao/la :

magy je napisao/la :
KAD SE VRIJEDZAMO ONDA NEK BUDE OTVORENO DO KRAJA!!!!!!!!!!!!! PUNO POZDRAVA ZA SVE SIROMAHE NA OVOM SAJTU KOJI SE NISU ZNALI SNACI -GLUPI STE-STA DRUGO-VOZITE KOCIJE I SLUSAJTE CICE MICE I TROFRTALJKE -A MI HERCEGOVCI CEMO LAGANO ONO PRVA-DRUGA PA MERCEDES KLIZI OD STROSIKE DO TVRDJE HEHEHE-CAOSS SIROTINJO-NISTE MOJ RANG-TATA MI PUN KO BROD A VI JADNI SIROTI I GLADNI-PIHHH

a @Uma ima 2 žuta?????i @stoka zbog kajmaka???i ostali, zbog čega???
majko mila, ovoliko vrijeđanja u dva posta, gdje je admin kad treba?Shocked

@magy, srce, možda ti TATA pun ko brod...možda si i ti...ali samo para...i ničega više nema...prazno...

Post Postano: 01.09.2008. 9:45 
Naslov:  

ma kurac je puna para, vidis da je iskompleksirana (@magy ne komplexna, iskompleksirana)... puna joj je glava govana umjesto mozga

Skoči u forum: