Autor |
Poruka |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol:  Žensko

|
|
|
 |
mikka Ukupno postova: 95 Spol:  Žensko
|
Mislila sam od osobe koja ga ne zna - kao što ni on ne zna Škoru (vjerojatno) a ni ostale političare koje vrijeđa. Ma whatever... |
|
|
|
|
 |
magy Ukupno postova: 335 Spol:  Nebitno
|
hahaha.moram se smijati deckicima...ljubomora je komplex,a komplex je chudo,hercegovci i dalmatinci voze makine,a domorodci iz Sarvasa,Tenja i ostalih pustara voze tvinga..a,jebga niste se uspijeli snaci...KAD STE GLUPI,................Hercegovina,Marko Perkovic.Hrvatska.....a ostale ko jebe...glupi sokci i polutani na pizdu mi idete.,.al samo na to..ostalo mozete samo sanjati..caooo glupsoni,pozdravlja vas jedna veoma bogata djevojka iz Retfale,naselje...hahahahah,ma jadni ste,caooo SIROTINJO.,..hehehehe ima seeeeee,moze seeee:-) |
|
|
|
|
 |
magy Ukupno postova: 335 Spol:  Nebitno
|
kad se vrijedzamo onda nek bude otvoreno do kraja!!!!!!!!!!!!! puno pozdrava za sve siromahe na ovom sajtu koji se nisu znali snaci -glupi ste-sta drugo-vozite kocije i slusajte cice mice i trofrtaljke -a mi hercegovci cemo lagano ono prva-druga pa mercedes klizi od strosike do tvrdje hehehe-caoss sirotinjo-niste moj rang-tata mi pun ko brod a vi jadni siroti i gladni-pihhh |
|
|
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
pa ovo je za pohvalu,mislim kakav dobar odgoj,vidim ja to po tvom izražavanju @magy,mora da si išla u sve skupe škole kad si tako bogata,a tek kakvu babysitericu si imala,pa užasno se sad osjećam,bar da sam ja tako bogat...
p.s. žalosno je što ljudi uvijek misle na ovakve hercegovce,a ne na normalne ljude koji teško zarađuju za život (kao i svi ostali) |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
Uma

|
|
|
 |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
@magy degenerična glupačo... prava si hrvatica iz hercegovine??? hercegovine???... otamo su pravi hrvati??? pa vrati se onda tamo u bosnu
sad se vidi ko je iskompleksiran glupačice mala.. volis voziti samo mercedes jer su to vasi kompleksi dole s kamenjara... mercedes. cim ti neko pocne govoriti i toliko svrsavati na mercedese znas kolkoje sati |
|
|
|
|
 |
PsychoSoldier
|
e da... ti tvoji dole s kamenjara su za vrijeme rata u njemackoj i austriji kopali kanale ili slicno, znas onaj izraz BAUŠTELAC, radnik sto radi manuelne poslove, dok su ti "domorodci" koji sad voze twinga i sl. branili hrvatsku, istu tu drzavu u kojoj sada tvoja baustelska maloumna obitelj ladi jaja i od tebe, degenericnu po genotipu, pravi degenericni fenotip |
|
|
|
|
 |
Tinus
Ukupno postova: 64 Spol:  Muško
|
mislim da je čovjek sve rekao |
|
|
|
|
 |
Tinus
Ukupno postova: 64 Spol:  Muško
|
čim mi neko počne tvrditi da je tonson oličenje hrvatstva i domoljublja odmah pomislim:" jao još jedan neobrazovani seljo beljo". i onda dođe ovakav post i odmah svatim kako sam bio u pravu. već 100 puta viđeno  |
|
|
|
|
 |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
1,2,3,4...@magy, hajde nastavi niz... |
|
|
|
|
 |
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
hahaha.moram se smijati deckicima...ljubomora je komplex,a komplex je chudo,hercegovci i dalmatinci voze makine,a domorodci iz Sarvasa,Tenja i ostalih pustara voze tvinga..a,jebga niste se uspijeli snaci...KAD STE GLUPI,................Hercegovina,Marko Perkovic.Hrvatska.....a ostale ko jebe...glupi sokci i polutani na pizdu mi idete.,.al samo na to..ostalo mozete samo sanjati..caooo glupsoni,pozdravlja vas jedna veoma bogata djevojka iz Retfale,naselje...hahahahah,ma jadni ste,caooo SIROTINJO.,..hehehehe ima seeeeee,moze seeee:-)
|
KAD SE VRIJEDZAMO ONDA NEK BUDE OTVORENO DO KRAJA!!!!!!!!!!!!! PUNO POZDRAVA ZA SVE SIROMAHE NA OVOM SAJTU KOJI SE NISU ZNALI SNACI -GLUPI STE-STA DRUGO-VOZITE KOCIJE I SLUSAJTE CICE MICE I TROFRTALJKE -A MI HERCEGOVCI CEMO LAGANO ONO PRVA-DRUGA PA MERCEDES KLIZI OD STROSIKE DO TVRDJE HEHEHE-CAOSS SIROTINJO-NISTE MOJ RANG-TATA MI PUN KO BROD A VI JADNI SIROTI I GLADNI-PIHHH
|
Čuj, svađanje na internetu je poput natjecanja u specijalnoj olimpijadi, možeš pobijediti, ali si svejedno retardirana. |
|
|
|
|
 |
Uma

|
|
|
 |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol:  Žensko
|
hahaha.moram se smijati deckicima...ljubomora je komplex,a komplex je chudo,hercegovci i dalmatinci voze makine,a domorodci iz Sarvasa,Tenja i ostalih pustara voze tvinga..a,jebga niste se uspijeli snaci...KAD STE GLUPI,................Hercegovina,Marko Perkovic.Hrvatska.....a ostale ko jebe...glupi sokci i polutani na pizdu mi idete.,.al samo na to..ostalo mozete samo sanjati..caooo glupsoni,pozdravlja vas jedna veoma bogata djevojka iz Retfale,naselje...hahahahah,ma jadni ste,caooo SIROTINJO.,..hehehehe ima seeeeee,moze seeee:-)
|
KAD SE VRIJEDZAMO ONDA NEK BUDE OTVORENO DO KRAJA!!!!!!!!!!!!! PUNO POZDRAVA ZA SVE SIROMAHE NA OVOM SAJTU KOJI SE NISU ZNALI SNACI -GLUPI STE-STA DRUGO-VOZITE KOCIJE I SLUSAJTE CICE MICE I TROFRTALJKE -A MI HERCEGOVCI CEMO LAGANO ONO PRVA-DRUGA PA MERCEDES KLIZI OD STROSIKE DO TVRDJE HEHEHE-CAOSS SIROTINJO-NISTE MOJ RANG-TATA MI PUN KO BROD A VI JADNI SIROTI I GLADNI-PIHHH
|
a @Uma ima 2 žuta?????i @stoka zbog kajmaka???i ostali, zbog čega???
majko mila, ovoliko vrijeđanja u dva posta, gdje je admin kad treba?
@magy, srce, možda ti TATA pun ko brod...možda si i ti...ali samo para...i ničega više nema...prazno... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
 |
PsychoSoldier
|
ma kurac je puna para, vidis da je iskompleksirana (@magy ne komplexna, iskompleksirana)... puna joj je glava govana umjesto mozga |
|
|
|
|
 |
 |
|