Monstrum je napisao/la:
cure su ludilo, ima ih stvarno na svakom koraku i šta jes jes drže do sebe i većina ih je stvarno ludilo za vidit, dajem 8 curama, a dečke ne zagledam tak da o njima nemogu ni komentirat, i nije sve u izgledu i kontam si kad bi si vi cure dozvolile jednu dvije normalne konverzacije sa nekim dečkom koji nije plafon i koji nije kao Apoljon i kao Michelangelova statua isklesana iz kamena shvatile bi da nije sve u izgledu
Dederce navuci ronilačko odijelo prije ovakvih eskapada ;-)
betty je napisao/la:
ja znam sam o 2 decka koji imaju preko 25 godina za koje mogu reci da barem malo vremena ulazu u svoj izgled,vjezbaju,prate modu barem malo
Vjerojatno imaju dobar razlog zašto i za koga, xexe
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
CatCloe je napisao/la:
to sve zavisi gdje izlaziš da ideš recimo u stari pub ili top, pomislio bi kako u osijeku skoro uopće nema cura!
(ovo je ujedno i hint za cure )
Bravo!
_________________ Mislim, dakle jesam! "Važno je zvati se Mladen!"
MissTake je napisao/la :
ja ne znam kaj se vi svi pjenite, ali moj brat je najpametniji
nakon 6 piva sve gadne ribe odu kući...
prije tvrđe idite se malo ubiti čarobnicom, i da vidite kako ćete u šmensi mjestima sretati samo afrodite, a svim curama će vaša pivska mješina biti neodoljiva
hehehehehe stara rvatska "nemože ona bit tolko ružna kolko ja mogu bit pijan"
MissTake je napisao/la :
prije tvrđe idite se malo ubiti čarobnicom, i da vidite kako ćete u šmensi mjestima sretati samo afrodite, a svim curama će vaša pivska mješina biti neodoljiva
Mislim, ovo stoji. Ali ipak se ja kad tad otrijeznim..... A onda bolje da ne shvatim s čim bijah u akciji I vice versa, naravno.....
ipak bolje biti pijan nego ružan
malo ujtro boli glava..
hehehehhe neko bi ove šalice tvoga brata i mene krivo shvatio, ti nisi, još jedan +
OligofreniDikobrazoid je napisao/la:
Monstrum je napisao/la:
MissTake je napisao/la :
Mislim, ovo stoji. Ali ipak se ja kad tad otrijeznim..... A onda bolje da ne shvatim s čim bijah u akciji I vice versa, naravno.....
hehe a desilo se svakom, oće to nekad kad "fermentirane i destilirane čarolije" zamute mozak i vid