Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Pannonian challenge 6

#1:  Great ! Pannonian challenge 6
Od 18.08.2005. 14:25 do 22.08.2005. 14:24 (uključivo)
Autor:  Gemi Postano:

Od 18. do 22. kolovoza održava se Pannonian Challenge 6 !!!

Još od davnih osamdesetih godina prošlog stoljeća pa do danas Osječani se odguruju po asfaltu, a od prije par godina izvode trikove i u našem skateparku na Srednjiki. Udruga PANNONIAN osnovana je 2004. godine s ciljem objedinjavanja aktivnosti ekstremnog sporta i subkulture mladih. Od stare garde sjećamo se Samira i Danijela (Španac) koji i danas gaje ljubav za ovaj sport.

U ovih nekoliko dana imat ćemo priliku uživati i pogledati vratolomije novih likova osječke skate scene, ali i onih iz inostranstva koji bez obzira na krvarenja, iščašenja, udarce i lomove žive za svoju letvu. Na Srednjoškolskom igralištu možete pogledati Veliki skate, bmx i MTB contest + tri dana koncerata (Edo Maajka, Debeli Precjednik, Diverzija)

Official site za prijave i informacije:
http://www.pannonian.org/

Photo: www.pannonian.org

#2:    Autor:  ixia Postano:
no, di ce bit ti koncerti u tvrdji?
Rolling Eyes

#3:    Autor:  Gemi Postano:
Klik na link i možeš vidjeti raspored koncerata, pa čak i kartu Skate parka za dodjoše. Ajd da ne kopipejstam bez veze...

#4:    Autor:  ixia Postano:
ma isla sam na stranicu, pise u tvrdji da ce biti koncerti - pa me zanima di.

#5:    Autor:  Gemi Postano:
pretraži stranicu...postoji karta/mapa sa lokacijama na lijevoj strani
ali evo...mozemo i ovako - klik na komarca Smile

http://www.pannonian.org/kro.html

#6:    Autor:  ixia Postano:
oho!
pise 21:00 h koncert + party (Tvrdja)
i onda moram otvarat kartu da bi nasla di je tvrdja (lol) a prije toga moram naci kartu jer se karta ne nalazi u flash djelu stranice. otvorim kartu - da bi u cijeloj tvrdji bile dvije lokacije - galerija i vega. nekom logicnom eliminacijom zakljucim da ce koncert biti u vegi...
e sad, zasto TO ne pise na rasporedu... bezveze. Mad

#7:    Autor:  Gemi Postano:
S obzirom da ima još dva tjedna do početka i imamo vremena do tada, kompletan program ćemo objaviti, čak i sa nekim fotkicama, a ti se malo strpi. Ima prečih stvari trenutno. Smile

#8:    Autor:  ixia Postano:
ma... nema veze kad je pocetak. govorim o funkcionalnosti oficijelnog sajta, koji je meni jako lijep ali eto treba poraditi na funkcionalnosti!

#9:    Autor:  Gemi Postano:
Eto kak su ukusi razliciti Smile...meni nije lijep, a istina je da nije ni funkcionalan...za to se treba zaliti decku koji ga je odradio, mi s tim nemamo nista.
Koliko ja znam, on je pocetnik i samo mogu reci -svaka mu cast za trud. Smile

#10:    Autor:  Gost Postano:
inostranstva? haha

#11:    Autor:  Gost Postano:
Svi koncerti su u dvoristu Vege, sorry na propustu. Cijene ulaznica: cetvrtak - bespla, petak - 30kn, subota - 30kn

#12:    Autor:  Gemi Postano:
Samo nek se zna, i službeno smo postali medijski pokrovitelj Pannonian challenge-a 6 !!!!
Bravo mi!!!
Hvala organizatorima na mailu. Smile

#13:    Autor:  D Postano:
Čestitam!!!
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Pannonian challenge 6

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::