#3:
Autor:
av8or
Postano:
04.10.2007. 15:00
Nesto mi racunica ne ide, ali ajmo probati....
280,000 place
320,000 mjesecno odrzavanje
......................................
600,000 mjesecne potrebe zračne luke!!!!! (lijepa cifra)
4 leta mjesecno, neka je za nisko tarifnog prijevoznika karta 50tak eura i neka je 100 putnika po letu. Znaci prijevoznik zaradjuje (ne obazirujuci se na njegove troskove goriva, ljudstva, odrzavanja), drugim rijecima taj avion ide na zrak, sam se popravlja i leti ga auto pilot stalno, a kikirikijem se putnici sami posluzuju. Znaci prijevoznikova zarada po letu je cirka, 5,000 eura, tj. mjesecno 20,000 eura, tj. 150,000 kuna.
Sada se ja pitam, pa i da taj prijevoznik dodje letjeti iz Osijeka, i da sav profit, tj. promet ostavi zracnoj luci, opet nema dovoljno para za tekuce odrzavanje i place. I naravno ne treba zaboraviti da Slavonci bas i ne putuju tako cesto, a i blizina Zagreba, odakle si za 2-3 sata doma u Slavoniji. Pa i tih 100 putnika tjedno, vrlo brzo bi pala na 100 putnika tromjesecno.
Moj zakljucak, sutra zatvoriti zračnu luku, i otvoriti tvornicu/proizvodni pogon/poljoprivredno gospodarstvo, bilo sta sto ne jede vjecno i dugorocno novac poreznih obveznika, te one pare koje namjenjuju "gašenju vatre" usmjeriti na to. I onda se mi mali obicni gradjani pitamo zasto je Slavonija takva kakva je. A nazalost u ovoj slucaju nije ni do vlade ni do Sanadera, ni do Mamica, vec do lokalne uprave.
|