#3:
Autor:
Anita_os
Postano:
25.07.2006. 10:08
Ono što mi nikako nije jasno je, ako su već predvidjeli to mjesto za spomenuti plan grada i nezaobilazno naveli cifru potrošenog novca- onda su već trebali uključiti neku logiku. Naime, dođe neki stranac i sad na planu gleda gdje se uopće nalazi, nije li logičnije da sam plan bude okrenut onako kako je i grad, odnosno I-Z, a ne ovako, ako staneš ispred, na planu ti je Drava gore, pogledaš malo višlje- vidiš Crkvu, a iza nje svakako nije Drava!
Mozda je ovo suvišna kritika, ali mislim da ako već stavljaju nešto, da ne bude samo eto da se može reći- napravili smo.. Isto tako, već me fascinira kako se znaju hvaliti učinjenim jer jučer sam baš tamo prolazila pa si mislim- ako su se već "potrudili", potrošili malo selotejpa i vremena koje im je plaćeno, zašto taj plan ne stoji ravno? Zašto je sav zgužvan i stoji gore nego da su ga neka djeca stavljala?! Podsjećam na već gore napisano, da stoji ispred same katedrale! Meni je to sramota.. Nikakva pohvala, ideja ok, ti đepni će biti ok, ali ovo, nešto što se gleda svaki dan....mogli su i na zid staviti!
|