Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Sportaši s invaliditetom pomažu Krijesnicama

#1:   Sportaši s invaliditetom pomažu Krijesnicama Autor:  Circa Postano:
Proteklog vikenda u Varaždinu, na stadionu Sloboda, održano je Otvoreno prvenstvo Hrvatske u atletici za osobe s invaliditetom u organizaciji Hrvatskog športskog saveza invalida.

Između 170 atletičarki i atletičara iz 22 kluba i udruga, iz osam zemalja našla su se i dva atletičara iz naše regije, a to su članovi Sportskog društva invalida Otosport iz Osijeka Mladen Tomić i Berislav Pavlović, obojica s natkoljeničnom amputacijom.

i Berislav osvojili su čak pet medalja, svih pet u bacačkim disciplinama (koplje, kugla, disk), a Mladen Tomić postavio je novi državni rekord u bacanju diska (1,5 kg) s hitcem od 30,53 metra.

Osim velike volje i duha, Mladen i Berislav pokazali su i svoju humanu stranu prepustivši osvojene nagrade Krijesnicama - Udruzi za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima.

Čestitamo!

Circa031

Zadnja promjena: Circa; 07.06.2006. 15:55; ukupno mijenjano 1 put.

#2:    Autor:  paperje Postano:
prekrasno! čestitke mladenu i berislavu na medaljama i velikim srcima...

#3:    Autor:  --- Postano:
skidam kapu...

#4:    Autor:  Lugar Postano:
Stvarno nemam rijeci. Cak se i danas moze naci pokoja dobra dusa.

Cestitke na osvojenim prvim mjestima, a najvise na ogromnoj humanosti.
Zelim vam sve najbolje na buducim natjecanjima i jos mnogo medalja!!!

#5:    Autor:  Alana Bates Postano:
Idu mi suze.

Nažalost, pada mi napamet i jedna pomalo cinična misao da upravo oni u nevolji pomažu onima u nevolji, a ne oni koji bi to svojim mogućnostima mogli i trebali.

#6:    Autor:  fatcat Postano:
Alana Bates je napisao/la:
Idu mi suze.

Nažalost, pada mi napamet i jedna pomalo cinična misao da upravo oni u nevolji pomažu onima u nevolji, a ne oni koji bi to svojim mogućnostima mogli i trebali.

Pomazu im zato sto razumiju kako je biti u nevolji...

#7:    Autor:  Alana Bates Postano:
I ja sam to pomislila. Čini se da je čovjek i dalje glupo biće, uz sva tuđa iskustva, on još uvijek najbolje nauči na vlastitoj koži...
Osijek031.com » Vijesti » Sportaši s invaliditetom pomažu Krijesnicama

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::