Imam ja troškovnik od prošle godine, i znam šta je u njemu bilo i naplaćeno, a da nije napravljeno!
Gospoda iz grada Osijeka se trse ulaganjima u Javnu rasvjetu grada Osijeka i pricaju kako ce obnoviti za 3.500.000,00 kuna jedan manji dio javne rasvjete grada.
Za te novce se može obnoviti 50% rasvjete u gradu Osijeku, samo treba znati kako i s čim.
Interesira me što vi mislite da je Grad Osijek napravio novo od rasvjete, pa cu vam ja reci tko je napravio uistinu to.
...
U gradu se posljednih 3 godine forsira proizvođač svjetiljki koji je toliko skup da se s tom cijenom njegove svjetiljke nebi ugrađivale ni po Monte Carlu, Luxemburgu i Lihtenštajnu!
Jel znate zašto? .....
Zašto grad osijek od tih 3.500.000, kuna ne odvoji milijun da sami krenemo proizvoditi svjetiljke, da potaknemo obrt u gradu Osijeku?
Znate li da u Hrvatskoj ne postoji niti jedan proizvođač svjetiljki za uličnu rasvjetu!
Lažem, Da postoji, sklapaju komponente inozemnih proizvođača i kažu da je to Hrvatski proizvod, ali bez ičega Hrvatskog u njemu.
Pozivam grad da prestane izdvajati novce za skupe svjetiljke jer nam to ne treba.
LP
Recite jel vas zanima što je naplaćeno, a da nije napravljeno!
|