Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » GPP: Vožnja bez karte i grižnja savjesti - putnik uplatio 2500kn na račun GPP-a Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

#1:   GPP: Vožnja bez karte i grižnja savjesti - putnik uplatio 2500kn na račun GPP-a Autor:  Redakcija 031 Postano:
Da se u javnom gradskom prijevozu uvijek događaju neobične stvari potvrđuje i prošlotjedni događaj koji po svemu izlazi iz okvira svakidašnjeg.

Naime, jedan se naš putnik prije desetak godina javnim prijevozom vozio bez karte.
Tada je bio srednjoškolac, u dobi od oko 16 godina. Iako o nedozvoljenim vožnjama spomenutog putnika u GPP-u nemamo evidenciju, isti nam se, deset godina kasnije, obratio s namjerom da svoje vožnje uredno plati, te je sutradan na žiro-račun GPP-a uplaćen iznos od 2.500,00 kn.

Iako se GPP nalazi u dosta nepovoljnoj financijskoj situaciji, ovo smo iskustvo
shvatili kao poruku da je ponekad dobro izaći iz uobičajenih okvira i predstava o svijetu u kojem živimo, te smo uplaćeni iznos odlučili donirati Caritasovoj pučkoj kuhinji Osijek.

GPP Osijek

Zadnja promjena: Redakcija 031; 05.08.2011. 21:02; ukupno mijenjano 1 put.

#2:    Autor:  Uma Postano:
o bože....

#3:    Autor:  Chule Postano:
Djeluje ko vijest sa njuz.net.

#4:    Autor:  castanea sativa Postano:
Pofaljujem marketing! Bili su i udarna vijest u centralnom dnevniku javne televizije.
Križanec je superkjut.

#5:    Autor:  Ingo Postano:
otkud sad gpp u nepovoljnoj financijskoj situaciji ???

#6:    Autor:  Filip. Postano:
stara fora Smile

#7:    Autor:  Provokator Postano:
zanimljiv lik sa 2500 kn viška

#8:    Autor:  zdenko_ratfala Postano:
zanimljiva i simpatična gesta

#9:    Autor:  Filip. Postano:
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=33104
da nije ovaj? Smile

#10:    Autor:  Sharon Postano:
Filip. je napisao/la:
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=33104
da nije ovaj? Smile

99%

#11:    Autor:  avantgarde Postano:
Vjerojatno je. Karma je zajebana stvar. Sije za budućnost. osijek031.com smile

#12:    Autor:  avantgarde Postano:
Khm, dupli post... Rolling Eyes

#13:    Autor:  Bibyman Postano:
castanea sativa je napisao/la:
Pofaljujem marketing! Bili su i udarna vijest u centralnom dnevniku javne televizije.
Križanec je superkjut.

Hm, ovo je odlična ideja za promociju GPP-a pa se ne bih čudio da je netko to i osmislio. Pohvala, čak i ako je tako !! Čovjeka grize savjest jer se šverca (uf!) pa je super primjer za sve ostale građane. GPP je socijalno osjetljiva tvrtka jer lovu daje za socijalu, a nije loša niti reklama u svim novinama, na televizijama, radiju ...
Inače, uvijek plaćam kartu za tramvaj i autobus.

#14:    Autor:  chosen Postano:
HDZ glavaš

#15:    Autor:  PEGY Postano:
ja ne razumijem ove obijesnoironične komentare!
Zar je toliko čudno što netko ima savjest!?
ja sam se samo jedan jedini puta vozila bez karte i "crkla" sam od sramote jer sam mislila da to svi u tramvaju znaju i da svi gledaju u mene
Osijek031.com » Vijesti » GPP: Vožnja bez karte i grižnja savjesti - putnik uplatio 2500kn na račun GPP-a Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::