Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Panduri u Osijeku Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

#1:  Great ! Panduri u Osijeku Autor:  Gemi Postano:
Još jedna lijepa i pohvalna ideja dolazi iz Turističke zajednice grada Osijeka. Naime, od iduće godine će red i mir na osječkim ulicama održavati gradski "pandur" po uzoru na one iz vremena Austro- Ugarske. Pandur će nositi autentičnu odoru, kapu i čizme te sablju, načinjene prema izvornom primjerku iz Muzeja Slavonije, a obavljat će ulogu policajca, komunalnog redara - sve u svrhu turističke atrakcije našeg grada.

Pandur se savršeno uklapa u ambijent Tvrđe, ali se planira angažiranje još četvorice istih i u ostalim dijelovima grada. U planu je i atraktivno postrojavanje pod vodstvom dočasnika koje će itekako pridonijeti atraktivnosti.

Thumbs up!

Gemi031

#2:    Autor:  puki Postano:
zakon ideja!
nadam se da ih netko nece napast u pijanom stanju. (ono, lik si pomisli da je zafleširao, pa se uživi u ulogu...)

#3:    Autor:  Gemi Postano:
mislim da će to biti dnevna atrakcija...noćobdije će ipak biti daleko mladji i manje uniformirani likovi....i likice ;-)

#4:    Autor:  puki Postano:
a lijepa ideja, ipak....se može prijavit z nosit kostim? ja bi nosijooooo

#5:    Autor:  gaap Postano:
fetiš?

#6:    Autor:  puki Postano:
umm..ne, cista dosada.

#7:    Autor:  8 Postano:
Fora će biti naplaćivanje bećarine.
Bećarina je tradicionalni namet na muškarce koji se sami zateknu vani u kasne sate, koji su uhvaćenji u švaleraciji, skitnji...

Plaćanje će biti solidarno, a kao priznanje izdavat će se priznanice za plaćenu bećarinu i potvrda da ste i službeno pravi bećar. Smile

#8:    Autor:  puki Postano:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAKON!!!!!!!!!hehehehheheheheheh

#9:   Re: Panduri u Osijeku Autor:  slevak Postano:
vidjet ćeš ti puki šta je zakon kad te bećarina oplete po džepu gore nego kandžija po guzici.....pa kad lova umjesto na rakiju i kruva-masti ode austrouHRVATSKOJ. aha!

#10:    Autor:  puki Postano:
al hej, ja nikuda ne idem bez svoje drage, tako da me taj namet nece dirati:)

#11:    Autor:  Alana Bates Postano:
A šta, ja ću te branit od bećarskih nameta? Strašno bi bilo da i ja dobijem svoju kaznu! Wink

#12:    Autor:  puki Postano:
a daaaaaaaaaaj...pa imaš mene, buba, što će ti veća kazna?! Wink

#13:    Autor:  Alana Bates Postano:
Smile Heeeeeeeeej, ti si tu. Da, stvarno si mi teret, evo, ne znam šta ću...

#14:    Autor:  puki Postano:
hm...umalo ti ne rece...

#15:    Autor:  --- Postano:
ideja je odlična, ne pamtim kad me zadnji put nečija inventivnost oduševila, bravo...
Osijek031.com » Vijesti » Panduri u Osijeku Idite na [1], 2  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::