Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Osijek pogodilo nevrijeme s tučom [FOTO + VIDEO]

#1:   Osijek pogodilo nevrijeme s tučom [FOTO + VIDEO] Autor:  Leon Postano:
Osijek je večeras pogodilo nevrijeme s tučom. Komadi leda veličine lješnjaka 10-tak minuta su pravili društvo obilnoj kiši koja je nakon vrlo sparnog dana i južine pogodila grad. Informacija o većim štetama nema. Ukoliko imate fotografije ili video snimke nevremena, pošaljite nam ih na e-mail redakcije portala Osijek031.com: redakcija [at] osijek031 [tocka] com

Foto: Krešimir Goreta
[Vijenac Petrove Gore]

Video & foto: Aleksandra Kolev

Video: Gavran

Foto: Zdravko Glasovac

Foto: Josip Klobučar
[Zvečevska, Retfala, 19:30]
"Puno uništenog cvijeća, lišća loze i kiwija..."

Zadnja promjena: Leon; 02.06.2011. 23:14; ukupno mijenjano 1 put.

#2:   Re: Osijek pogodilo nevrijeme s tučom [FOTO + VIDEO] Autor:  Duminske Trake Postano:
Eto,a ja izgleda jedini konj koji se našao usred nevremena 10 km od kuće i to na biciklu... osijek031.com smile

#3:    Autor:  simo031 Postano:
Duminske Trake je napisao/la:
Eto,a ja izgleda jedini konj koji se našao usred nevremena 10 km od kuće i to na biciklu... osijek031.com smile

10 km. od kuće konj na biciklu? Laughing

#4:    Autor:  Duminske Trake Postano:
Daljnja objašnjenja su beskorisna Razz

#5:    Autor:  simo031 Postano:
Duminske Trake je napisao/la:
Daljnja objašnjenja su beskorisna Razz

Šala Ante , šala ... Uzgred budi rečeno, iznenadio bi se koliko se "konja" za nevremena zateklo biciklom daleko od kuće... Smile

#6:    Autor:  zen031 Postano:
S vremenom, uz iskustvo "konja koji se zatiče 10 km od kuće usred nevremena", pojam "nevrijeme" postaje relativan, tj. tolerancija se povećava. Smile

#7:   Re: Osijek pogodilo nevrijeme s tučom [FOTO + VIDEO] Autor:  avantgarde Postano:
Duminske Trake je napisao/la :

Nisi jedini. Smile

#8:    Autor:  Juzomachine Postano:
Ja ocito ne zivim u Osijeku jer ja nisam vidio ni L od leda osijek031.com smile

#9:    Autor:  pritykaty Postano:
Ha ha eto Juzomachine nisi jedini.. mi smo očito izvan Os..
p.s na Jugu samo sunce sija Very Happy

#10:    Autor:  muvifrik Postano:
brao alexandra, snimaš ko tarantino Wink

#11:    Autor:  poison_ivy Postano:
Mogu vam svima pouzdano reci da je po slikama u Os bilo najgore, ali i u DJakovu je plivalo uzvodno u par ulica. Ja imam srece da me blizu kuce pocelo zasipati
Osijek031.com » Vijesti » Osijek pogodilo nevrijeme s tučom [FOTO + VIDEO]

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::