#12:
Autor:
zuvvu
Postano:
18.05.2011. 20:55
Ja ne mogu vjerovati.... prva tvornica došla s ponudom i oni odma nasjeli... mislim drago mi je zbog radnih mjesta, ali ovo je stvarno svinjarija: tvornica etanola?!?!?!... ako mislite da govorim krivo istražite malo po internetu pa ćete vidjeti da se u Americi tvornice etanola grade isključivo u pustinjama i da u krugu od 100km oko tih tvornica nema apsolutno ničega (zašto je tako baš se pitam??!), a da ne spominjem to kako te tvornice iscrpljuju goleme količine vode za koje je potrebna posebna infrastruktura...... najžalosnije je to kako se mi hvatamo za sve što nam serviraju ni ne promišljajući o posljedicama.....
|
a da onda ti otvoris recimo tvornicu koja proizvodi svjezi planinski zrak? da recimo zaposlis 1000 ljudi u toj tvornici?
pa ja ne vjerujem... ima obitelji u kojima radi jedan (ili cak niti jedan clan) clan za 2500kn mjesecno i njih apsolutno nije briga jer su kruha gladni. ta ce tvornica biti barem 10 puta udaljenija od grada, nego sto je to nekoc bio OLT u svom puno pogonu, saponia... tada OLT, a sada saponia, nikome nisu smetali, a hoces reci da je ova tvornica veci oneciscivac od ove dvije nabrojane?
sto se tice vode... imas nepresusasn izvor vode, dravu.
btw, ne bi bilo lose oko te tvornice otvoriti par disko klubova i stvoriti meku za izlaske jer se nadam da ce biti nekih plinovitih nusprodukata fermentacije. pijan ko zemlja, a nisi ni lipe potrosio... vrhunski!
|