#7:
Autor:
W.M. Felt
Postano:
02.05.2011. 13:13
Nisi shvatio, opet. Izostavio sam Sdp jer je tema EU, a stav Sdp-a prema EU, kao i Sdp-ovih birača prema EU nije u pitanju. Sdp jest vladao malo manje od četiri godine, ali smo izgleda zaboravili da se u te četiri godine neuspješno bavio pokušajima državnog udara na splitskoj rivi, beračima kestenja, spašavanjem barem nekakvog ugleda naše nazovi-države u svijetu, i pokušajima da se smanje privilegije privilegiranih (što je zapravo bio pravi razlog pokušaja državnog udara).
Na ovoj temi je u pitanju stav prema EU onih društvenih skupina kojima ne treba EU, jer žive na grbači države. To su birači Hdz-a, i Hdz-ovih izroda Hsp-a i Hdssb-a, te Hss-a.
To i spominjem, što si mogao i sam shvatiti da si pozornije čitao. Ulaskom u EU omogućit ćemo našim ljudima da sreću potraže drugdje, što će se dogoditi ako se država značajno ne promijeni na bolje, pa ljudi ipak ostanu. Dakle, u svakom slučaju dobro. Na bolje se država ne može promijeniti ukoliko se sa vlasti ne uklone Hdz i nusprodukti. Dakle, ukoliko na vlasti ostanu Kosorača, Glavaš i slični, odoše mladi u inozemstvo, možda ne prvog dana, ali malo po malo.
Kao što sam i napisao, tada će lokalni kvazi-domoljubi biti konačno sretni. Važno je da se ne dira u njihove privilegije. Sve za Hrvatsku, privilegije nizašto.
Potpuno je svejedno koji su idioti šarali po zgradama, iako se vjerojatno radi o simpatizerima Hdssb-a i Hsp-a (koji glume nekakvu "treću opciju", tzv. opciju za zatvor), ili pak malo kreativnijim Hdz-ovcima (kojima ništa drugo nije preostalo, nego da i sve druge optuže da su lopovi poput njih). Uostalom, šaranje grafita već je prokušana metoda neobrazovane mladeži naših lokalnih trulo-desničarskih stranaka, Hdssb-a i Hsp-a. Već smo čitali grafite o Sanaderu, Šišljagiću, Matkoviću, već po potrebi, kad je netko bio aktualan. Sigurno će se prije izbora početi i bacati letci iz aviona, a možda nas iznenade i nekom novotarijom, možda bacanjem plišanih Glavaša ili poklanjanjem mega postera Đapića na košarkaškom terenu.
|