Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Semafori s odbrojavanjem - postavljeni semafori na križanju Radićeve i Europske avenije Idite na [1], 2, 3  Sljedeća  :| |:

#1:   Semafori s odbrojavanjem - postavljeni semafori na križanju Radićeve i Europske avenije Autor:  Leon Postano:
U Osijeku su jučer, na križanju Radićeve i Europske avenije, postavljeni semafori s odbrojavanjem sekundi do promjene svjetla. Odbrojavajući semafori su postavljeni do semafora u Radićevoj i semafora u Europskoj aveniji (u oba smjera). Prvi semafori u Osijeku su postavljeni na križanju Gupčeve i Hutlerove prije tjedan dana.

Iako se razmatralo i postavljanje semafora s grafičkim prikazom (idejno rješenje osječkog inovatora Davora Kezića), svjetlo dana su ugledali semafori s prikazom sekundi.

Zadnja promjena: Leon; 21.04.2011. 18:23; ukupno mijenjano 1 put.

#2:    Autor:  saba Postano:
pa ovo mi mal debilno izgleda..... kontam da će se ljudi pozbunjivati na veliko Very Happy

#3:    Autor:  nake_rado Postano:
Ja samo nisam siguran kolko se to dobro vidi osijek031.com smile nešto mi ovo čudno izgleda

#4:    Autor:  Leon Postano:
nake_rado je napisao/la: Ja samo nisam siguran kolko se to dobro vidi osijek031.com smile nešto mi ovo čudno izgleda
Iz daljine se bolje vidi (ovo je slikano iz blizine - los kut).

#5:    Autor:  trulix Postano:
meni se svidja, samo da je malo vece !

#6:    Autor:  Ingo Postano:
svidja mi se ... ali mislim da bi bila potrebnija obnova svjetlosne signalizacij na kljucnim raskrscima koja bi ovisno o guzvi, dobu dana .... mijenjala rezim rada.

#7:   Re: Semafori s odbrojavanjem - postavljeni prvi semafori Autor:  jigsaw_os Postano:
samo mnogim ljudima opet nito nece pomoci da vise krenu na vrijeme i da se nevuku kao puzevi po tom osijeku

#8:    Autor:  badjo Postano:
jel nije prvi stavljen u donjem gradu na križanju gupčeve i hutlerove??

#9:    Autor:  Mrky007 Postano:
badjo je napisao/la:

je

#10:    Autor:  žak Postano:
Fenomenalna stvar. Čini te manje nervoznim, kada znaš koliko još do zelenog ili kada trebaš gasirati da projuriš..Ja tu u DGO svaki dan prolazim i oduševljen..

#11:   Re: Semafori s odbrojavanjem - postavljeni prvi semafori Autor:  Duminske Trake Postano:
Nije uopće debilno,baš je super dumina! I bilo bi ok kad bi na nekim mjestima trajalo duže od 3 sekunde osijek031.com smile

#12:    Autor:  dadadadada Postano:
Jebote,nije zuto dovoljno...pa debili koji krecu na debelo zeleno nece ni u ovo gledat ako dosad nisu u zuto!

#13:    Autor:  Frost Postano:
dadadadada je napisao/la:
Jebote,nije zuto dovoljno...pa debili koji krecu na debelo zeleno nece ni u ovo gledat ako dosad nisu u zuto!

Ne radi se o tome da žuto nije dovoljno, nego sad znaš kad ubaciti u prvu i kad trebaš krenuti, a ne doći na semafor, zablenuti se u Gradsku knjižnicu, skontat kako mala na tramvajskoj ima prekratak dopičnjak, da bi tek pol minute u zeleno skonto da ti svi trube i spolno opće s majkom što zujiš na raskrižju.

#14:    Autor:  tamna strana Postano:
dobra fora....iako skužih to tek kad sam stao na crvenom svijetlu....inace ne bi ni skužio da je to postavljeno....

#15:    Autor:  studenac Postano:
badjo je napisao/la :

Naravno da je..., prema tome red bi bio da ispravno i istinito objave ispravku... !!!
Osijek031.com » Vijesti » Semafori s odbrojavanjem - postavljeni semafori na križanju Radićeve i Europske avenije Idite na [1], 2, 3  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::