Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Snijeg i dalje pada [Vijesti Osječke] Idite na [1], 2, 3  Sljedeća  :| |:

#1:   Snijeg i dalje pada [Vijesti Osječke] Autor:  OSTV Postano:
U Osijeku 12, Đakovu 18, Vinkovcima 25, u Vukovaru čak 33 centimetra snijega palo je samo tijekom jučerašnjeg dana i noći. S obzirom da će, prema najavama, nastaviti padati do sutra prijepodne, za očekivati je da će ga biti i dvostruko više. Usprkos tome, ceste su prohodne, posute solju, a težih prometnih nezgoda nije bilo, saznajemo u nadležnim službama. Građani su, kao i obično, nezadovoljni stanjem na kolnicima i nogostupima, no zimske službe su na terenu i rade najbolje što mogu. Podsjećamo građane da Unikom čisti samo nogostupe na javnim površinama, a kako su oni dužni očistiti ispred svojih domova, inače ih očekuju kazne komunalnih redara.

U Vijestima Osječke televizije pogledajte i:

- prosvjed protiv Vlade sutra u Osijeku
- za nedjelju u Đakovo najavljen prosvjed
- "Santo Subito- Sjećanje na Ivana Pavla II."

Osječka televizija - Vijesti, 25.02.2011.

Više informacija; Osječka televizija

Vijesti Osječke televizije možete svakodnevno pratiti na stranicama portala Osijek031.com.

#2:    Autor:  KillaBEEZ Postano:
Sada će Bubalo reći da svaki vozač malo počisti snijeg sa ceste, imali bi čiste ceste Smile

#3:    Autor:  Nuša Matanova Postano:
inače kazna! kao kada ne očistiš bijelo govno s krova!

#4:    Autor:  mmaajjaa Postano:
"Ceste su prohodne, posute solju"
"Građani su, kao i obično, nezadovoljni stanjem na kolnicima i nogostupima"

Cijeli dan sam na cesti i nista nije prohodno. O nogostupima da ni ne pricamo.. Mozemo li mi podsjetiti da zima jos traje i da snijeg nije neuobicajem za ovo doba godine?

Onaj tko to pise se ocito nalazi na Karibima.....

#5:    Autor:  Frost Postano:
Ceste su prohodne, ali stanje istih je daleko od normalnog.

#6:    Autor:  Provokator Postano:
možemo mi pričat šta oćemo, ali čisto sumnjam da je stanje uopće moguće dovest u normalno..

pa šta bi vi potpuno čiste ceste ?
pa ljudi snijeg pada već drugi dan bez prestanka ?

da imaju ne znam ti koliko ralica i da su 0-24 na terenu nemoguće je počistit sav snijeg Wink

#7:   Re: Snijeg i dalje pada [Vijesti Osječke] Autor:  stipe_5 Postano:
stoka ne radi, krade novce i špara na soli i na nama....

cijeli dan sam u autu prošao cijelu baranju, ceste su koma, nisam vidio ni jednu ralicu...

gospodo ubijte se.......

cesta je koma nadam se da neće nitko stradati....

hrvatska je pretužna zemlja

#8:    Autor:  tonka_21 Postano:
ZIMSKE SLUZBE SU OPET ZASPALE..

#9:    Autor:  fear of the dark Postano:
Ovo je odvratno.............
već mi je snijega pun kufer...............
odakle više pada.....strava........
stvarno se nadam da je ovo zadnje ove godine.......
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
jedini koji se možda vesele su djeca

#10:    Autor:  tkosamja Postano:
da imaju ne znam ti koliko ralica i da su 0-24 na terenu nemoguće je počistit sav snijeg

naravno, ralice su na cesti, vozaju se dva dana s podignutim grtalicama. a stanje na cesti je dokaz da ih nisu ni spuštali. o nogostupima da ni ne govorim.

još jednom, svaka čast. vjerojatno su opet ostali iznenađeni!

#11:    Autor:  Nuša Matanova Postano:
Njih sniježina šokira kada god padne. U prosincu "Hrvate je opet iznenadio snijeg", u siječnju "Slavonija zametena snijegom", veljača "Snijeg iznenadio ličane". Ajd kad da pada i gdje?

#12:    Autor:  Bojo Postano:
koja udarna vijest...pada snijeg usred zime...nevjerojatno...ko bi reko da će snijeg padat usred zime...ej...veljača...a pada snijeg....

#13:    Autor:  Sleepwalker Postano:
fear of the dark je napisao/la :
jedini koji se možda vesele su djeca

Tak' je! osijek031.com smile

(kukat ću kad se počne otapat Smile )

#14:    Autor:  Frost Postano:
Sleepwalker je napisao/la: (kukat ću kad se počne otapat Smile )

ugh... blato do koljena

#15:    Autor:  ToniOsk Postano:
Snijeg svud pada, zvona zvone Very Happy
Ovo me više podsjeća na vrijeme oko Božića i nove godine.
I ovak mi je puno bolje nego onako jadno,tmurno vrijeme sa pokojom kapi kiše.Obožavam snijeg Razz
A ceste nisu nikako očišćene, ne znam o kojim prometnicama oni pričaju, vidjeh jednu ralicu i to sa podignutim strugalicama..
Osijek031.com » Vijesti » Snijeg i dalje pada [Vijesti Osječke] Idite na [1], 2, 3  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::