#10:
Re: Majstor ide od vrata do vrata, nudi popravke i otima novac!
Autor:
anjas75
Postano:
10.12.2010. 16:13
Imam potrebu i ja nesto reci na ovu temu, jer poznajem "majstora" o kojem je rijec!Prije toga naglasila bih da smatram da NITKO NE ZASLUZUJE BITI PREVAREN, ALI DA MAJSTORI KAO DA IMAJU RAZRADJENE SEME PO KOJIMA VARAJU LJUDE, SAMO NEZNATNO MIJENJAJU SVOJU VERZIJU LAZI...Dakle,on je bio i na nasim vratima, samo se kod nas predstavio kao roletar i nudio popust na postavljanje pvc roleta, komarnika, bojanje vanjske stolarije i svega sto sa stolarijom ima veze. Tvrdi da ima svoju firmu u Cepinu. Moji su, nazalost, pristali sklopiti sa likom posao, jer ih je na brzinu dobio, govorio je i kako popust nece vaziti ako si uzmu vrijeme za razmisljanje, cijena bi mogla porasti. Prvo je popisao sve u svoj rokovnik, potom je izveo 30 % od 5000 kn, pa je trazio tu cifru. Dobio je malo manje, jer su moji bili skepticni; nije to mali novac! Nije uzeo mjere, rekao je da rolete narucuje iz VArazdina, da treba vrijeme da stignu, muljao je mnogo, kasnio je danima, mjesec i pol dana nam je postavljao rolete, napravio nered u kuci, stetu, ostetio nam neki namjestaj, i svaki put kada bi dosao,trazio bi jos novaca, sve sa dozom prijetnje da inace nece napraviti. Kada je prvi puta otac trazio racun, on je rekao da ne izdaje racun, jer radi "na crno" i da ce, izda li ga, cijena biti jos veca za iznos PDV-a, pa i vise!!! Garancija na koju je jedinu pristao je da upise nama na papir i potpise sve sto za sto je dosad uzeo novce, ali je on i naknadno trazio prilikom svojih dolazaka extra novac za "materijal na koji je zaboravio", za "gorivo" (bas na putu prema nama pokvario mu se auto i platio je popravak 800 kn, pa nema za gorivo za iduci dan, i ne misli doci ako mu ne damo jos 350kn...). Nekako smo ipak uspjeli dobiti njegovu zenu i sina, koji su ga prisilili da napravi bar rolete, a postavljanje pvc lajsni na sve prozore, bojanje vanjske stolarije, komarnike i brtve za zastitu od hladnog zraka jos nismo dobili, to je obecao da ce raditi na proljece. Novaca je uzeo preko 5000 kn! Naravno, pokusat cemo prekinuti svaku suradnju sa tim idiotom i prevarantom i traziti dio novca natrag, iako iskreno sumnjam da cemo ga dobiti...
|