#6:
Autor:
slevak
Postano:
29.04.2006. 15:58
Studentska mjesečna karta za prvu zonu javnog prijevoza bi koštala 110 KN da nema subvencije 30% od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. U ovom pak slučaju, cijena je karte slijedeća:
110 - 0,30x110 = 110 - 33 = 77 kn
Kada bi to podijelili sa regularnom cijenom karte za prvu zonu dobili bi:
77/8 = 9,625 vožnji
Ali ne, pa taj se student može neograničeno voziti za taj novac i tu kartu.
Ako uzmemo da se vozi svaki dan jedanput dvosmjerno kupnjom regularne karte za svaku vožnju bi potrošio ukupno:
30 dana x 2 vožnje x 8 kuna = 480 kn.
Recimo čak da se naš student ne kreće previše jer puno uči pa da se vozi samo 30 puta mjesečno, on bi dakle potrošio polovinu navedene cifre na gradski prijevoz. Dakle:
480/2 = 240 kn
Ali ne! Vidite, on ustvari potroši 77 kuna. Je li to puno?. Možda, ako uzmemo da je za isti novac mogao kupiti 77 kifli i doručkovati cijeli mjesec (On naime, ne jede puno). Ali ako uzmemo da je to točno 3,11688 puta manje od gore navedene cifre od 240 kuna, onda to ipak nije puno.
Zar ne?
I da, u gradu Zagrebu, Gradsko poglavarstvo sudjeluje u subvenciji pa je iz toga razloga cijena karte tolika kolika jest.
I da, prije nekoliko su se godina zsgrebački studenti i školarci bunili što je karta poskupila sa 38,50 kn na 42 kn. Pa ljudi, ako je vama ovo puno - BUNITE SE!
Meni je OK. Da se razumijemo, ne bi se ja bunio da je jeftinije, ali ponekad stvarno pretjerujemo.
Usput, što se tiče bicikala, ja sam prvi za to da se isfuramo na Nizozemsku. Varaždin je to skoro i uspio. Oni naime imaju gradonačelnika koji je non-stop na biciklu pa se i građani furaju na njega ( a i na biciklu isto). Mi smo imali jednog koji je išao pješke pa sad imamo jednog koji ide autom. Možda da mu probamo uvalit bicikl.
I da, Koprivnica (ako se ne varam) je imala dobru ideju. Grad je kupio hrpetine bicikala i napravio punktove po gradu gdje su bili odloženi i dani građanima na korištenje. Ono, da se prevezu s jedne strane grada na drugu i da tamo ostave bicikl nekom drugom. Super fora, jednino što za dva tjedna više nisu imali nijedan bicikl. Valjda su zaboravili da smo na Balkanu, koliko god mi to poricali.
Ljudi, što da vam kažem. Izborite se za te staze pa se furajte. Ja sam pješak koji ide tu i tamo tramvajem. I meni je OK. Taman da napravite 5 kilometara dugu stazu do Bilja mene tamo nebi sreli na biciklu. Joj, da - pa to već postoji...
|