Ovako, ja sam generalno protiv Osjecke bolnice jer sam u prvom planu svjedocio barem 5 njihovih katastrofalnih skoro-pa-smrtno opasnih propusta, masom kod mladje populacije, da ne nabrajam. Na dalje, sto je jos i vecina "novokomponovanih" dotura vecinom puna sebe i svoje "reputacije", a na posao idu kao da su bogom dani, je rih takouce tamo na medicini, prema zenama se odnose kao da su objekti, cesta pojava kd muske populacije, a podosta se cak javlja o kod zenske (samo ovo nije vise iskljucivo za KBC-OS), ali nije niti nuzno, samo nazalost, zene zbog losih pretrpljenih iskustava s mladjim lijecnicima ne zele vise riskirati. Moram se sloziti s onom tvrdnjom da mladji -mogu- biti up to date, ali nije nuzno, jer je ogromna razlika kad netko radi s nekim ciljem (zarada, reputacija), ako to radi zato sto mora ili ako to radi jer zeli, onaj koji nesto zeli ce imati daleko kvalitetnije znanje i posao ce raditi kudikamo kvalitetnije od ovih drugih, a takvih ljudi u svim sektorima nedostaje jer je svi problemi krecu s vrha i samo se kao kamenje obrusavaju na sve "nize staleze". Doktori su postali drski, umisljeni i puni sebe, sto samo otezava i umanjuje ljudima hrabrost odlaska novon doturu. Hoce li biti bolji ili losiji od ovog trenutnog ...
XD
|