Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Finalistice za Kraljicu Hrvatske posjetile najstariju hrvatsku pivovaru

#1:   Finalistice za Kraljicu Hrvatske posjetile najstariju hrvatsku pivovaru Autor:  Redakcija 031 Postano:
Osječka pivovara, najstarija pivovara u Hrvatskoj je imala danas čast ugostiti finalistice Izbora za Kraljicu Hrvatske.

Ljepotice su imale priliku vidjeti kako se proizvodi Osječko, prvo hrvatsko pivo, pod stručnim vodstvom tehnologa. Kraljice su bile oduševljene obilaskom, a pogotovo okusom Osječkog piva koje su dobile za poklon.

[sponzorirani članak]

#2:    Autor:  fatalni_cevap Postano:
a jake su nam kraljice a joj

#3:    Autor:  nake_rado Postano:
Vidio sam bolje i po lošijim krčmama.

#4:    Autor:  MissTake Postano:
nake_rado je napisao/la :

osijek031.com smile osijek031.com smile
vatrogasac

#5:    Autor:  tamna strana Postano:
nake_rado je napisao/la:

legendo Very Happy
ma dobre su kraljice....ako za ništa drugo onda da služe kao držaci ovih poklon paketa....

#6:    Autor:  THE Priest Postano:
Ma, to je onaj efekt grupe. Zajedno možda i izgledaju dobro, no kad pogledaš svaku zasebno, shvatiš da se ni za jednom ne bi okrenuo na ulici.

#7:    Autor:  simo031 Postano:
THE Priest je napisao/la:
Ma, to je onaj efekt grupe. Zajedno možda i izgledaju dobro, no kad pogledaš svaku zasebno, shvatiš da se ni za jednom ne bi okrenuo na ulici.

Okrenuo bi se još i kako . Kad svaka ima paket pivčuge u šapama ... Very Happy
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Finalistice za Kraljicu Hrvatske posjetile najstariju hrvatsku pivovaru

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::